Én most hirtelen 1 atletico elleni kupa meccsre emlékszem, ahol kirívóan gyenge volt, Juve ellen meg vészmegoldásként, max a támadáshoz nem tudott hozzá segíteni... A fizetésre meg rászolgált, ha nem csak a tavalyi évet vesszük figyelembe, márpedig nem csak azt kell.terry76 írta:Szerintem az elmúlt szezonban Ramos játékában rengeteg hiba volt.Ez lehet Carlóra is fogni,meg ,hogy előtte nem volt Modric és saját maga túlpörgésére is.A fizetés emelése ilyen mértékben Véleményem szerint nem indokolt.
Természetesen szükségünk van egy jó Ramosra de a 10 milla fizu túlzás .
Sergio Ramos
Re: Sergio Ramos - 4
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
11 kapott volna, 9-ért maradt. Te leírtad, hogy csak az érdekli, hogy 10 fölött kapjon, mert egy pénzéhes antimadrista a "mi nagy kapitányunk".dannen írta:ha el is ment volna az lett volna, csak ezt akkor se ismerte volna be senki.
Erre most beböfögsz egy ilyet, ahelyett, hogy elismernéd, hogy tévedsz, és inkább beírod, hogy HA elment VOLNA, akkor igazad lett VOLNA.
GG
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A pénzéhes antimadridista.Az ABC szerint a Manchester United évi nettó 11 milliós fizetést ajánlott Ramosnak, aki azonban ezt nem fogadta el. A spanyol védő a hírek szerint nettó 9 millió euróért fog 2020-ig hosszabbítani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
terry76 írta:Szerintem az elmúlt szezonban Ramos játékában rengeteg hiba volt.Ez lehet Carlóra is fogni,meg ,hogy előtte nem volt Modric és saját maga túlpörgésére is.A fizetés emelése ilyen mértékben Véleményem szerint nem indokolt.
Nem nagyon akarok beleszólni a ramosos témába,főleg mert a kedvencem,és akkor majd azt mondják csak azért állok mellette.....lófaxt,ugyanannyiszor ellene is voltam már.....főleg a jm féle gusztustalan háttérmunka kapcsán,de észbekapott hamar hála isten.
Szóval,ramos a csapat IGAZI vezére és kapitánya már évek óta,ezt észrekellene venni,ő az aki húzza-vonja a csapatot,mindent bedob,és dönt is sokszor a kapu előtt ha éppen más nem hajlandó elvégezni a munkát.
Ramost lehet szidni,vagy lehet fgy-zni,kőbutázni,el lehet mondani mindennek,el is lett.....van egy réteg aki szereti leminősíteni jóval a tudása alá.....de nem baj,mindenkinek joga van véleményt formálni,nekem is....talán.....és ő az egyik legfontosabb eleme a csapatnak,akkor is ha hibázik,akkor is ha miatta kapunk 11est évente 2x......minden más régi oldszkúl mindenhol elismert védő ejtett hibákat, nem is keveset......ramos is. Akkor is top védő,mégpedig eléggé a szűk elit tagja......mondhat bárki bármit.......
Emberileg idevaló,szív-lélek ember,szereti a klubot,és szinte már ő is ikon lett......ha most kap új szerződést,akkor ő lesz a következő nagy ikonja a klubnak...kérdés akarja e perez?
Én akarom. De perez engem még nem hívott fel,ma legalább is nem volt interurbán hívásom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
És máris újat akar? Pff...h3x0r írta:2011 nyaran kapott uj szerzodest Ramos es Pepe is.Realista24 írta:Ramos kapott már új szerződést a Realnál egyébként? Nem emlékszem hirtelen.
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Szerintem az elmúlt szezonban Ramos játékában rengeteg hiba volt.Ez lehet Carlóra is fogni,meg ,hogy előtte nem volt Modric és saját maga túlpörgésére is.A fizetés emelése ilyen mértékben Véleményem szerint nem indokolt.
- h3x0r
2011 nyaran kapott uj szerzodest Ramos es Pepe is.Realista24 írta:Ramos kapott már új szerződést a Realnál egyébként? Nem emlékszem hirtelen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy, csak nem tudok olvasni vagy szerkesztetted :ĐBocs, nem értem a kérdést. Én tudom, hogy a hírek szerint több csörte is volt közöttük. Vagy rosszul fogalmaztam?
ON: elvileg holnap ülnek asztalhoz tárgyalni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én 6-ra emlékeztem, akkor az brutto volt ezek szerint.Realista24 írta:Ramos kapott már új szerződést a Realnál egyébként? Nem emlékszem hirtelen. És Karim fizuját duplázták egyébként. 4,5 volt, elvileg 9-re emelték.
Igen, kössz! Idő közben nekem is leesett, hogy hol kéne megnézni.Realista24 írta:http://madridom.hu/?p=73429Szerk.: Mit ír az ABC?
Bocs, nem értem a kérdést. Én tudom, hogy a hírek szerint több csörte is volt közöttük. Vagy rosszul fogalmaztam?Realista24 írta:hogy mi?
Ha elolvasod az előző hozzászólásodat, akkor láthatod, hogy a "keret" szó nem is szerepelt benne. Abból a hszből így pont nem az jön át, hogy a jelen keretre gondoltál. Én pedig továbbra sem vagyok gondolatolvasó.tucsoki írta:Ha nézel meccseket akkor gondolom érthető, hogy miért neveztem Ramos-t lehet a legnagyobb madridistának jelenleg a keretből.
Ezekre reagáltam:tucsoki írta:Mourinho-t meg idekeverni, ez valami fóbia?
revolver írta:Na legalább ha megy Ramos, szabad az út jövőre Mou előtt újra
wZoLee7 írta:Elment Iker, Ramos lett a következő keverő gép...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
hogy mi?lyen alapon Ramos is lehetett az, aki szivárogtatott, hiszen vele sem egyszer volt a portugálnak összetűzése.
Distán megtalálod.A Marca állítása szerint komoly konfliktus bontakozott ki pénteken edzés közben José Mourinho edző és Sergio Ramos csapatkapitány-helyettes között.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha nézel meccseket akkor gondolom érthető, hogy miért neveztem Ramos-t lehet a legnagyobb madridistának jelenleg a keretből.
Mourinho-t meg idekeverni, ez valami fóbia?
Mourinho-t meg idekeverni, ez valami fóbia?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ramos kapott már új szerződést a Realnál egyébként? Nem emlékszem hirtelen. És Karim fizuját duplázták egyébként. 4,5 volt, elvileg 9-re emelték.Azért Benzemánál jegyezzük meg, hogy
1. tudtommal sosem kért a szerződése lejárta előtt emelést,
2. a kezdeti fizetése óta komolyan megemelkedett a reklámértéke, és így a klub bevétele belőle,
3. nem kb. kétszeres, hanem ~1,5-szeres fizetést kapott,
4. támadó,
5. és sokunk kedvence.
(Nem, utóbbi nem érv, csak így jött ki az 5. )
http://madridom.hu/?p=73429Szerk.: Mit ír az ABC?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért Benzemánál jegyezzük meg, hogy
2. a kezdeti fizetése óta komolyan megemelkedett a reklámértéke, és így a klub bevétele belőle,
4. támadó,
5. és sokunk kedvence.
Ramoshoz, egyáltalán nem biztos, hogy a pénz itt nem motiváló tényező. Nyilván nem fogja ezt lenyilatkozni, hogy pedig az a fontos. Ahogy h3x0r is írta, nem tudhatjuk, hogy mi volt az ígéret. Lehet, hogy Pérez emelést ígért, 5,5-ről 7-re (amivel már Casillas előtt járt volna), de Ramos többet akart, és ezért szakadtak meg a tárgyalások.
Ettől még persze nem biztos, hogy csak ez van a háttérben. De a videókon nem látszik a cikkek által említett rossz hangulat elnök és csapatkapitány között.
Valaki ironikusan fogalmazta, hogy Casillas volt a szarkeverő, aztán távozása után Ramos lett az. Először is, maga Mourinho sem tudta, hogy ki a "tégla" ("patkány" by Mou). Casillast többek között a Xavival történt kibékülő telefonhívás miatt büntette. Ilyen alapon Ramos is lehetett az, aki szivárogtatott, hiszen vele sem egyszer volt a portugálnak összetűzése. Mellékesen jegyzem meg, hogy még ha játékos is szivárogtatott - ami egyáltalán nem biztos szerintem - Mourinho esetében én nem tudok rájuk haragudni. Ez van. Nem bírom az ipsét, még ha el is ismerem.
Másrészről ugye a hírek szerint Ramos és Casillas adta az ultimátumot Péreznek, hogy vagy ők, vagy a portugál. Pérez pedig a hírek szerint végig győzködte, és kérte Mourinhot, hogy maradjon. Casillas már nincs, Ramos lehet megy. Ronaldo is lehet, hogy jövőre távozik, ahogy Pepe is. Meddig is él Mourinho szerződése a Chelsea-nél?
Az meg, hogy "lehet a legnagyobb madridista"?! Messi meg a valaha volt legjobb. Pont. ...
Szerk.: Mit ír az ABC?
4. támadó,
5. és sokunk kedvence.
Ramoshoz, egyáltalán nem biztos, hogy a pénz itt nem motiváló tényező. Nyilván nem fogja ezt lenyilatkozni, hogy pedig az a fontos. Ahogy h3x0r is írta, nem tudhatjuk, hogy mi volt az ígéret. Lehet, hogy Pérez emelést ígért, 5,5-ről 7-re (amivel már Casillas előtt járt volna), de Ramos többet akart, és ezért szakadtak meg a tárgyalások.
Ettől még persze nem biztos, hogy csak ez van a háttérben. De a videókon nem látszik a cikkek által említett rossz hangulat elnök és csapatkapitány között.
Valaki ironikusan fogalmazta, hogy Casillas volt a szarkeverő, aztán távozása után Ramos lett az. Először is, maga Mourinho sem tudta, hogy ki a "tégla" ("patkány" by Mou). Casillast többek között a Xavival történt kibékülő telefonhívás miatt büntette. Ilyen alapon Ramos is lehetett az, aki szivárogtatott, hiszen vele sem egyszer volt a portugálnak összetűzése. Mellékesen jegyzem meg, hogy még ha játékos is szivárogtatott - ami egyáltalán nem biztos szerintem - Mourinho esetében én nem tudok rájuk haragudni. Ez van. Nem bírom az ipsét, még ha el is ismerem.
Másrészről ugye a hírek szerint Ramos és Casillas adta az ultimátumot Péreznek, hogy vagy ők, vagy a portugál. Pérez pedig a hírek szerint végig győzködte, és kérte Mourinhot, hogy maradjon. Casillas már nincs, Ramos lehet megy. Ronaldo is lehet, hogy jövőre távozik, ahogy Pepe is. Meddig is él Mourinho szerződése a Chelsea-nél?
Az meg, hogy "lehet a legnagyobb madridista"?! Messi meg a valaha volt legjobb. Pont. ...
Szerk.: Mit ír az ABC?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, akkor most az ABC is hazudik biztos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha hatvan cikket hozok is lesöprod. Erte irtam, hogy ami Ozilnel megállta a helyet, az most erdekes modon nem mérvadó.
Hallgatok tucsokira, nem érdemes veled vitatkozni.
Hallgatok tucsokira, nem érdemes veled vitatkozni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
figy R24, anniyt hoztál fel h belinkeltél egy cikket, ezt elég könnyű lesöpörni az asztalról.
A többi állítás hogy Ramos azrt akar menni mert elege van Perezből, semmivel sem erősebb érv mint az h a pénz miatt akar
A többi állítás hogy Ramos azrt akar menni mert elege van Perezből, semmivel sem erősebb érv mint az h a pénz miatt akar
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Elment Iker, Ramos lett a következő keverő gép...Gratulálok annak aki ezt elhiszi. Pérez csinálja a baromságait, olyankor ki más, ha nem a kapitány fog oda állni és közölni vele, hogy ez így nem jó. Elnökünk meg nem viseli el a kritikát senkitől sem. CR is kiállt Ramos mellett, de gondolom teljesen véletlen hogy róla is cikkeznek. A sajtó rengeteg hülyeséget közöl le nap mint nap, de szinte mindig van legalább egy kis valóságalapja is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es meg hany hir van, ami nem lett lefordítva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Az a baj, hogy fogalmunk sincs Perez pontosan mit igert meg Ramosnak.2014.06.11, 09:48 Sergio Ramos “galaktikus” szerződést fog kapni, írja a Marca. A lap szerint az elmúlt szezon hőse lesz a keret harmadik legjobban fizetett játékosa, és közel annyit fog keresni, mint Bale, aki nettó 10 milliót kap egy évre.
2014.07.29, 15:34 Dani Carvajal mellett Sergio Ramos is megkapja új szerződését, írja az ABC. A Real Madrid második számú kapitányának új kontraktusa 2019-ig fog szólni, és nettó 7 milliós fizetést fog garantálni neki. A szerződés még az új szezon kezdete előtt alá fogják írni.
2014.09.30, 15:50 A La Sexta értesülései szerint megszakadtak a tárgyalások Sergio Ramos ügynöke és a Real Madrid között a Tizedik megnyerése után. Korábban szó volt róla, hogy Ramos galaktikus szerződést fog kapni, azonban ezek a hírek elhalkultak és ezt próbálja kihasználni a Manchester City. Az angol klub évi 10 millió eurós fizetést ajánlana a BL döntő hősének, ha hajlandó lenne a váltásra.
2014.12.13, 14:51 Arrigo Sacchinak Sergio Ramos a BL döntő után elmondta, mint barátjának, hogy Florentino Pérezzel tárgyaltak a szerződésének megújításáról, azonban az elnök kedvezőtlenebb feltételeket kínált neki, mint amit ő szeretett volna.
2014.12.17, 11:30 Ramos: “Hálás vagyok Sacchinak, mert segített az átigazolásomkor, de ahogy a Twitteren is írtam, a pénz nem motivált az életben, soha. Ez csakis az én boldogságomon és az elnökén múlik. Nem aggódom a hosszabbítás miatt, ez az ügynököm dolga. Továbbra is több év van hátra a szerződésemből, és az a tervem, hogy maradni szeretnék azzal a csapattal, ahol szinte mindenem megvan.”
2014.12.22, 17:50 A La Sexta információ szerint a Real Madrid évi nettó 10 millió eurós fizetést ajánlott fel Sergio Ramosnak a BL döntőt követően, amit azonban elutasítottak. Az újság szerint a spanyol hátvéd a klub második legjobban fizetett játékosa szeretne lenni.
2015.01.21, 20:11 Sergio Ramos visszautasított a Real Madrid első szerződéshosszabbítási ajánlatát. A csapat második számú kapitánya a csapat legjobban fizetett játékosai közé szeretne tartozni, mint Bale vagy Benzema, ezzel szemben Pérezék évi 6 millió eurót ajánlottak neki elsőre.
Mert ha megigerte neki a 10 milliot, majd visszatancolt es csak 6-7-et adna neki, akkor teljesen jogos Ramos reszerol hogy koszoni szepen, de ebbol nem ker.
De ha csak egyszeru emelesrol volt szo, amit a hirek szerint Perez is megadna, akkor joggal lehet Ramost is kritizalni, hogy neki mennyire fontos a penz.
Annyit meg hozzatennek, hogy a harmadik idezett hir alapjan mar osszel megszakadtak a targyalasok, amikor meg szo se volt Ancelotti meneszteserol es Bale elso eve is viszonylag korrekt volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tettél egy kijelentést, hogy Ramos a hibás, kérdezett tucsoki. ez volt a válaszod:Mike írta:te vitted el más irányba
és nem érvekről volt szó hanem bizonyítékról. Mást jelent
ő csak 10 milliós fizetés fölött hajlandó itt focizni.
tök jó most ezzel takarózni. De a fizetési igénye a probléma már több mint fél éve!
Kértem, hogy támaszd alá:Ez a pénzről szól, akármennyire is fáj belátni.
Ellenben, amiket felhoztam Ramos védelmében érveket, lesöpörted egy mondattal, hogy ez bizonyíték?nincs bizonyítékom
meg neked se
De másolok még egyet, amit nem kell elhinned (2014. szeptember):
+ vitte volna a MU ésa Chelsea is 10-15 milliós fizetésekért, de igen, CSAK A PÉNZ SZÁMÍT NEKI!!!! Mert Mike azt mondja.A Manchester City évi 10 millió eurós rekordfizetést ajánlana a spanyol válogatott védőjének, ez az összeg csaknem Ramos Realos keresetének a kétszeresét jelentené.
Úgy fest azonban, hogy Ramosnak esze ágában sincs elhagyni szeretett klubját. Florentino Pérez a Real Madrid elnöke már megtette a szükséges lépéseket a játékos szerződéshosszabbításának ügyében, spanyol források szerint a két fél hamarosan dűlőre juthat.
Te, amikor kifogytál az érvekből.te vitted el más irányba
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema