Premier League
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Vicces e a topic, át kéne nevezni, de humor rovatunk már van
Én José barátunkon mulatok jól, most éppen azt mondta, hogy a Chelsea vetélytársai meg akarják venni a bajnoki címet. Merthogy a kékek nem vertek bele sok pénzt a csapatba, á dehogy.
Én José barátunkon mulatok jól, most éppen azt mondta, hogy a Chelsea vetélytársai meg akarják venni a bajnoki címet. Merthogy a kékek nem vertek bele sok pénzt a csapatba, á dehogy.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pont írni akartam.Sierra írta:Huhh.realistahuni írta:Kövezzetek meg, leszarom, de ha dönteni lehetne hogy Özil vagy Bale, sírva könyörögnék a töröknémetnek hogy jöjjön vissza.
Azért a Bale legalább rúgott pár fontos gólt, meg ebbe a fos évében is termelt párat.
Nagyon nem szeretem bélt, de inkább ő, mint Özil.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Huhh.realistahuni írta:Kövezzetek meg, leszarom, de ha dönteni lehetne hogy Özil vagy Bale, sírva könyörögnék a töröknémetnek hogy jöjjön vissza.
Azért a Bale legalább rúgott pár fontos gólt, meg ebben a fos évében is termelt párat.
Nagyon nem szeretem bélt, de inkább ő, mint Özil.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2015. július 26., vasárnap 16:33-kor.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ugyanazon a csodálatos szép nyáron pedig jött egy hintaló aki 1 év múlva szintén sok ősz hajszálat okozott és még ki tudja hol a végeés mondanám hogy a csapat egyik legnagyobb fék-je volt éveken keresztül, de azon a csodálatosan szép nyáron előtte távozott a másik zseni aki még a török haverját is felül tudta múlni szánalmasságba.
Kövezzetek meg, leszarom, de ha dönteni lehetne hogy Özil vagy Bale, sírva könyörögnék a töröknémetnek hogy jöjjön vissza.
- Galacticos
még mindig az az a szerencsétlen a téma?
2013. september 2.
én amit egyedül bírtam benne az a mentalitása volt. lehetett a csapat akármilyen szar helyzetben, akárki ellen, ő megdöglött a mezért...
méltó utódja volt lassananak a 10es mezzel.
szerk.: és mondanám hogy a csapat egyik legnagyobb fék-je volt éveken keresztül, de azon a csodálatosan szép nyáron előtte távozott a másik zseni aki még a török haverját is felül tudta múlni szánalmasságba.
2013. september 2.
én amit egyedül bírtam benne az a mentalitása volt. lehetett a csapat akármilyen szar helyzetben, akárki ellen, ő megdöglött a mezért...
csak hogy Csabi záró hozzászólását idézzem, tök jogos.Itt a vége fuss el véle. Köszönünk mindent, de 10 év múlva te is olyan játékos leszel, akire 1-2 ember kivételével a kutya nem fog emlékezni a Real Madrid körül. Pedig nem így indult a történet.
méltó utódja volt lassananak a 10es mezzel.
szerk.: és mondanám hogy a csapat egyik legnagyobb fék-je volt éveken keresztül, de azon a csodálatosan szép nyáron előtte távozott a másik zseni aki még a török haverját is felül tudta múlni szánalmasságba.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az a szabi amit odatett,az igazi bekemes volt.Kerlon írta:Pedig ilyet nem a középszer szokott villantani hétről hétre.
De mondjuk megcsinalja a cselt,teszem hozza fantasztikusan,jobbal meg epp hogy elguritja a kapuig...szal ezen a szinten ez nem megy.
Volt egy masik,ott is elment a kontra mer at kellett rakni a balosra...zseni vagy sem,de ez nem 100%.Es akkor ez egy jo meccse volt.Meg van amikor eltunik 20 percekre...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Kerlon én nem vitattam Özilnek a képességeit, éppen az a gond, hogy annyira eltorzult dolgok vannak már hogy 2 passztól zseni lesz vki..
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
1 perc után megjelentem már, aztán gondoltam akkor se legyen igaza.
Amúgy erről a témáról full felesleges vitatkozni, szubjektív a dolog. Legalábbis Kerlon esetében, én megingathatatlan tudás birtokában vagyok.
Igazából alexoxi véleménye érdekelne még.
Amúgy erről a témáról full felesleges vitatkozni, szubjektív a dolog. Legalábbis Kerlon esetében, én megingathatatlan tudás birtokában vagyok.
Igazából alexoxi véleménye érdekelne még.
Nem illik.
7 perc, elb*sztadRealista24 írta:Az a baj, hogy attól még hogy van néhány zseniális passza, az nem azt jelenti, hogy zseni, mert akkor nmate meg ziro is az
(fogadom utóbbi megjelenik 5 percen belül)
jó hát Wenger mondott élete során pár butaságot, mint mikor a Stoke ellen játszottak és azt nyilatkozta, hogy a bedobást is lehessen rúgni, mert az nem ér, hogy a stoke játékos bedobja a 11-esigziro4vr írta:Rólam nem mondta soha wenger, hogy jobb vagyok mint Zidane, szóval sajnos nem állja meg a helyét a párhuzam R24. De Máté lehet mást gondol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Rólam nem mondta soha wenger, hogy jobb vagyok mint Zidane, szóval sajnos nem állja meg a helyét a párhuzam R24. De Máté lehet mást gondol.
Nem illik.
Hát lehet, hogy megye hármas legándák
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy attól még hogy van néhány zseniális passza, az nem azt jelenti, hogy zseni, mert akkor nmate meg ziro is az
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Írhatjátok gúnyosan, hogy zseni, de a legtöbben úgy is csak az utálat miatt nem ismeritek el Özilnek az e fajta zsenialitását. Az a baj vele, hogy a hozzáállása miatt nem lehet emlegetni egy lapon például az előbb felsorolt brazilokkal. Ezért sem lesz világklasszis soha, mint ők. A legjobb példa, hogy Gutit is sokan zseninek tartjuk mégis messze volt ezektől az emberektől, de ő is képes volt olyan dolgokra, amik kiemelték őt a szürke focisták közül. Messihez meg nagyjából senkit nem lehet hasonlítani, mert kb. a játék minden elemében a legjobb, de ez Özil tudásából nem vesz el semennyit se.
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nem szeretnék egyetlen Özil pártolót sem megbántani, de komolyan manapság az már zseni aki tud 1 normálisat passzolni, vagy tud adni 1 indítást? Akkor csak, hogy ne is a régmúltból nézzek játékosokat, Dinho, Kléberson, Gilberto Silva, Rivaldo, Ronaldo, akkor ők mik voltak? Ha manapság ennyi a zseninek az ismérve...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sanchezt szerintem nem kéne bántani.... 10x inkább elnézegetném a jobboson Bale helyett itt nálunk is.
Amúgy szépen játszott az Arsenal, de csak egy felkészülési mérkőzés. Szurkolóik közt sokan meg úgy durrogtatnak, mintha már most előre nekik adták volna a PL-t
Mondjuk ez szerintem gyakori köztük. Játékosokat is gyakran szopkodnak fel. Illetve, amikor az első pár hónapban megy nekik akkor is mindig hatalmas a pofa.
(sőt, igazából mindig hatalmas a pofa a semmire... nem is ismerek még 1 ilyen klubot szurkerek terén)
Amúgy szépen játszott az Arsenal, de csak egy felkészülési mérkőzés. Szurkolóik közt sokan meg úgy durrogtatnak, mintha már most előre nekik adták volna a PL-t
Mondjuk ez szerintem gyakori köztük. Játékosokat is gyakran szopkodnak fel. Illetve, amikor az első pár hónapban megy nekik akkor is mindig hatalmas a pofa.
(sőt, igazából mindig hatalmas a pofa a semmire... nem is ismerek még 1 ilyen klubot szurkerek terén)
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
az Arsenal egyetlen egy dolgot nemtud, szarfos játékkal behúzni meccseket. Ennyivel gyengébb a Chelsea-nél....chronic írta:Hogy fogalmazott az nso? Hogy ijesztően jó ez az Arsenal? Még jó hogy a mai Lyon egy Stoke szintjén van, vagy még ott se. Ahol Özil és Sanchez a legnagyobb sztár, sok jót ne várjanak. Zsiru meg még mindig mi a szart keres ott?
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hogy fogalmazott az nso? Hogy ijesztően jó ez az Arsenal? Még jó hogy a mai Lyon egy Stoke szintjén van, vagy még ott se. Ahol Özil és Sanchez a legnagyobb sztár, sok jót ne várjanak. Zsiru meg még mindig mi a szart keres ott?
- ziro4vr
Igen, a zsenik első ismérve, hogy egy felkészülési meccsen igazolják klasszisukat, amikor meg tét van, elbújnak.
Nem illik.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
ZSENI.