Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Csalódtam az NSO-ban... valami olyasmi címre számítottam tőlük, hogy Sergio R. a Manchester United-é!!!!
Egyébként tudják, hogy legkésőbb egy éven belül elveszítik De Gea-t. Ha most marad De Gea, akkor legalább szokja a légkört Romero.
Egyébként tudják, hogy legkésőbb egy éven belül elveszítik De Gea-t. Ha most marad De Gea, akkor legalább szokja a légkört Romero.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van Gaal azt mondta, ha jól értem, hogy rendesen fel akarnak készülni a szezonra, és ha DDG a Realba igazol, akkor Sergi képes lesz megfelelni a feladatnak. Persze lehet ez csak bullshit.DinhoL írta:Őt nem a padra, Valdés előmelegített helyére igazolták? Csak mert szerintem egy MU kezdőjébe elég sovány...Realista24 írta:Sergio Romerot leigazolta a MU, ez megnyithatja az utat DDG távozása előtt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Őt nem a padra, Valdés előmelegített helyére igazolták? Csak mert szerintem egy MU kezdőjébe elég sovány...Realista24 írta:Sergio Romerot leigazolta a MU, ez megnyithatja az utat DDG távozása előtt.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sergio Romerot leigazolta a MU, ez megnyithatja az utat DDG távozása előtt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, hát szerintem Özil zseni.Realista24 írta:Az a baj, hogy attól még hogy van néhány zseniális passza, az nem azt jelenti, hogy zseni, mert akkor nmate meg ziro is az
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
fuu milyen rég hallottam ezt.
ja amúgy jövőre valószínűleg pep > city. vele se lesznek előrébb.
ja amúgy jövőre valószínűleg pep > city. vele se lesznek előrébb.
Elbenzemazta
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
-Ugy jon ki mint CasillasAnthony írta:Vannak ilyenek pedig. Ő is egy viszonyítási pont lett, pl:ziro4vr írta:És megint bale. Bírom, hogy amikor valakire, akárkire negatív komment jön, valaki érkezik és beírja, hogy de bale szarabb.
- jobban fejel, mint Bale
- gyorsabban fordul, mint Khedira
- egylábasabb, mint Özil (ilyen mondjuk nincsen).
- több gólt lő, mint Higuain
Van egy ilyen Hall of Fame is
-Olyan gyors mint Arbeloa
-Annyi agya van mint Di Marianak
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Vannak ilyenek pedig. Ő is egy viszonyítási pont lett, pl:ziro4vr írta:És megint bale. Bírom, hogy amikor valakire, akárkire negatív komment jön, valaki érkezik és beírja, hogy de bale szarabb.
- jobban fejel, mint Bale
- gyorsabban fordul, mint Khedira
- egylábasabb, mint Özil (ilyen mondjuk nincsen).
- több gólt lő, mint Higuain
Van egy ilyen Hall of Fame is
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És megint bale. Bírom, hogy amikor valakire, akárkire negatív komment jön, valaki érkezik és beírja, hogy de bale szarabb.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Vicces e a topic, át kéne nevezni, de humor rovatunk már van
Én José barátunkon mulatok jól, most éppen azt mondta, hogy a Chelsea vetélytársai meg akarják venni a bajnoki címet. Merthogy a kékek nem vertek bele sok pénzt a csapatba, á dehogy.
Én José barátunkon mulatok jól, most éppen azt mondta, hogy a Chelsea vetélytársai meg akarják venni a bajnoki címet. Merthogy a kékek nem vertek bele sok pénzt a csapatba, á dehogy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pont írni akartam.Sierra írta:Huhh.realistahuni írta:Kövezzetek meg, leszarom, de ha dönteni lehetne hogy Özil vagy Bale, sírva könyörögnék a töröknémetnek hogy jöjjön vissza.
Azért a Bale legalább rúgott pár fontos gólt, meg ebbe a fos évében is termelt párat.
Nagyon nem szeretem bélt, de inkább ő, mint Özil.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Huhh.realistahuni írta:Kövezzetek meg, leszarom, de ha dönteni lehetne hogy Özil vagy Bale, sírva könyörögnék a töröknémetnek hogy jöjjön vissza.
Azért a Bale legalább rúgott pár fontos gólt, meg ebben a fos évében is termelt párat.
Nagyon nem szeretem bélt, de inkább ő, mint Özil.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2015. július 26., vasárnap 16:33-kor.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ugyanazon a csodálatos szép nyáron pedig jött egy hintaló aki 1 év múlva szintén sok ősz hajszálat okozott és még ki tudja hol a végeés mondanám hogy a csapat egyik legnagyobb fék-je volt éveken keresztül, de azon a csodálatosan szép nyáron előtte távozott a másik zseni aki még a török haverját is felül tudta múlni szánalmasságba.
Kövezzetek meg, leszarom, de ha dönteni lehetne hogy Özil vagy Bale, sírva könyörögnék a töröknémetnek hogy jöjjön vissza.
- Galacticos
még mindig az az a szerencsétlen a téma?
2013. september 2.
én amit egyedül bírtam benne az a mentalitása volt. lehetett a csapat akármilyen szar helyzetben, akárki ellen, ő megdöglött a mezért...
méltó utódja volt lassananak a 10es mezzel.
szerk.: és mondanám hogy a csapat egyik legnagyobb fék-je volt éveken keresztül, de azon a csodálatosan szép nyáron előtte távozott a másik zseni aki még a török haverját is felül tudta múlni szánalmasságba.
2013. september 2.
én amit egyedül bírtam benne az a mentalitása volt. lehetett a csapat akármilyen szar helyzetben, akárki ellen, ő megdöglött a mezért...
csak hogy Csabi záró hozzászólását idézzem, tök jogos.Itt a vége fuss el véle. Köszönünk mindent, de 10 év múlva te is olyan játékos leszel, akire 1-2 ember kivételével a kutya nem fog emlékezni a Real Madrid körül. Pedig nem így indult a történet.
méltó utódja volt lassananak a 10es mezzel.
szerk.: és mondanám hogy a csapat egyik legnagyobb fék-je volt éveken keresztül, de azon a csodálatosan szép nyáron előtte távozott a másik zseni aki még a török haverját is felül tudta múlni szánalmasságba.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az a szabi amit odatett,az igazi bekemes volt.Kerlon írta:Pedig ilyet nem a középszer szokott villantani hétről hétre.
De mondjuk megcsinalja a cselt,teszem hozza fantasztikusan,jobbal meg epp hogy elguritja a kapuig...szal ezen a szinten ez nem megy.
Volt egy masik,ott is elment a kontra mer at kellett rakni a balosra...zseni vagy sem,de ez nem 100%.Es akkor ez egy jo meccse volt.Meg van amikor eltunik 20 percekre...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Kerlon én nem vitattam Özilnek a képességeit, éppen az a gond, hogy annyira eltorzult dolgok vannak már hogy 2 passztól zseni lesz vki..
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
1 perc után megjelentem már, aztán gondoltam akkor se legyen igaza.
Amúgy erről a témáról full felesleges vitatkozni, szubjektív a dolog. Legalábbis Kerlon esetében, én megingathatatlan tudás birtokában vagyok.
Igazából alexoxi véleménye érdekelne még.
Amúgy erről a témáról full felesleges vitatkozni, szubjektív a dolog. Legalábbis Kerlon esetében, én megingathatatlan tudás birtokában vagyok.
Igazából alexoxi véleménye érdekelne még.
Nem illik.
7 perc, elb*sztadRealista24 írta:Az a baj, hogy attól még hogy van néhány zseniális passza, az nem azt jelenti, hogy zseni, mert akkor nmate meg ziro is az
(fogadom utóbbi megjelenik 5 percen belül)
jó hát Wenger mondott élete során pár butaságot, mint mikor a Stoke ellen játszottak és azt nyilatkozta, hogy a bedobást is lehessen rúgni, mert az nem ér, hogy a stoke játékos bedobja a 11-esigziro4vr írta:Rólam nem mondta soha wenger, hogy jobb vagyok mint Zidane, szóval sajnos nem állja meg a helyét a párhuzam R24. De Máté lehet mást gondol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Rólam nem mondta soha wenger, hogy jobb vagyok mint Zidane, szóval sajnos nem állja meg a helyét a párhuzam R24. De Máté lehet mást gondol.
Nem illik.