Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Na ez az igazi thug life....benzema még tanulhat.
http://index.hu/index2/#//indavideo.hu/ ... eges_mopsz
http://index.hu/index2/#//indavideo.hu/ ... eges_mopsz
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
...és jó az a meglátás.de sajnos igazi alternatívájuk nekik sem volt a padon, mert tök jó folyamat a legerősebb felállással fent lenni, de ha ott akkor cserélni kell elég meredek lett volna esetleges húzódás vagy valami, sajnos borult volna a kártyavár. Én sem azt mondtam, hogy nem lehetne egyszerre ez a négyes fent, csak szerintem Benítez nem fogja megkockáztatni, hogy ne legyen minőségi KP-s cseréje, ez esetben Isco/James. Pláne ha épp Benzemát kell lecserélni és át kell álni 4-4-2re a hiánya miatt. Persze ez csak az én meglátásom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ja igen, csóri rapsztárt mindig elfelejtemwZoLee7 írta:Plussz csatárba ott van Jesé aki eddig jól mozog. Modric és Kroos is lesznek bőven annyit a padon amennyit kell, kis csapatok ellen nem fog félni rotalni Benitez
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igen, mert Bale le volt sérülve, de sajnos igazi alternatívájuk nekik sem volt a padon, mert tök jó folyamat a legerősebb felállással fent lenni, de ha ott akkor cserélni kell elég meredek lett volna esetleges húzódás vagy valami, sajnos borult volna a kártyavár. Én sem azt mondtam, hogy nem lehetne egyszerre ez a négyes fent, csak szerintem Benítez nem fogja megkockáztatni, hogy ne legyen minőségi KP-s cseréje, ez esetben Isco/James. Pláne ha épp Benzemát kell lecserélni és át kell álni 4-4-2re a hiánya miatt. Persze ez csak az én meglátásom.ericco írta:Ősszel ezzel a KP-val olyan focit nyomtunk, hogy minden félidőben magamhoz nyúltam, de szerintem még a rivális szurkolók is. Annyi kreativitás volt a pályán. Aztán Modric lesérült, Bale felépült, és kész, vége voltModric/Kroos/James/Isco
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ősszel ezzel a KP-val olyan focit nyomtunk, hogy minden félidőben magamhoz nyúltam, de szerintem még a rivális szurkolók is. Annyi kreativitás volt a pályán. Aztán Modric lesérült, Bale felépült, és kész, vége voltModric/Kroos/James/Isco
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Plussz csatárba ott van Jesé aki eddig jól mozog. Modric és Kroos is lesznek bőven annyit a padon amennyit kell, kis csapatok ellen nem fog félni rotalni Benitez
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Isco, Karim, Bale, James, CR lehetne a verseny alapja. Mert egy Kroos, Modric, xy-t bőven lehet nyomatni a meccsek 60%-ban.De most őszintén kivel kéne versenyezniük?
Vagy ha a Kroos-Modric-Isco van, akkor a James/Bale esetnél is a teljesítmény dönthetne. Szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
De most őszintén kivel kéne versenyezniük? Jesé esetleg Cheryshev-el? Nagy konkurenciát nem jelentenek lássuk be, egyszerre meg Benítez sem fogja játszani Modric/Kroos/James/Isco-t mert akkor rettenetesen gyér lenne a KP csere sor, így hogy kint ül Isco vagy épp James legalább van mihez nyúlnia.Realista24 írta: Navasszal hogy hitették el, hogy első számú lesz? Benítez jelenleg azt vallja, hogy versenyezzen mindenki a posztjáér, kivéve CR és Bale
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vidal a balhék miatt nem jött meg mert mi nem akartunk 40 Misit fizetni érte. A bm megtette. Benitez szeret rotálni, meg lehet oldani. Lucasnak sehogy nincs helye, Illarra kevés Casemiro negyedik embernek jó. Isco olykor beugorhat de az sem az igazi, nincs meg az egyensúly úgy. Modric sérülékeny Kroos pedig ismét be fog szürkülni tavaszra ha nem figyelnek. Aztán majd megy a sírás hogy lassú a játék meg csak ivelgetünk.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mindenkinek, de ti mondjátok mindig, hogy manapság kevesebb az igazán jó focista.. Hülye lenne bárki is elmenni hozzátok padra, ha van másik 5 nagy klub, ahol a kezdőbe is mehet. Lásd idén Vidal és Schweinie. Még csak azt se lehet mondani, hogy a kupák nálatok garantáltabbak lennének, mint máshol.ziro4vr írta:Igenis kellene.
- ziro4vr
Térjünk erre vissza tavasszal.dannen írta:casemiro a city ellen kifejezetten jó volt. padra nem kell (és nem is lesz) nála jobb.
Igenis kellene.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Akkor ennyit a melorol ma...lepek is,koszsebydani írta:2-től lesz, én tervezem nézni Csak vadászni kell valami jó streametmorientes írta:
Off:Nézi vki a meccset ma?Mikor kezd?Csak kèrdem mer nemtom megnèzni a hireket az oldalon.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
Egy fokkal jobb de az is kevés.Kerlon írta:Nem mintha Casemiroval előrébb lennénk.
Na majd jövőre Gündi.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mondjuk én olyan hírt még nem láttam, hogy "a klub beismerte, hogy totális csőd volt xy leigazolása, közel sem üti meg a szintet, ez fél év alatt tisztán kiderült". A piaci értékét is csökkentenék vele, meg Péreznek is be kéne ismernie, hogy blama volt a leigazolása..Anthony írta:Elégedettek
Eszméletlen, nem is tudok mit mondani erre
Nem mintha Casemiroval előrébb lennénk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
ElégedettekLucas Silvával nagyon elégedettek a Real Madridnál és nem tervezik eladni, azonban megtartani sem, mivel nincs EU-s útlevele. A klub most keresi számára a megfelelő csapatot, ahova kölcsön tudják adni, írja a Marca. A brazil játékos a hírek szerint remekül helyezkedik a pályán és ez Beníteznek kifejezetten tetszik.
Eszméletlen, nem is tudok mit mondani erre
Majd fizetünk valakinek, hogy vigye el kölcsönbe, tiszta szerencse hogy nincs EU-s útlevele, esküszöm, még itt maradna.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
2-től lesz, én tervezem nézni Csak vadászni kell valami jó streametmorientes írta:
Off:Nézi vki a meccset ma?Mikor kezd?Csak kèrdem mer nemtom megnèzni a hireket az oldalon.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem baj az Mint rėgen a biszem-baszom megyei ifibe...ami marad,eszi-nem eszi,nem kap mástGéci írta:Csóri Navasra nem is csináltak még mezt. Szerintem De Gea mezében véd, mert ùgy lötyög rajta mint valami xxl-es hállóing
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én is ezt nézegettem meccseken, lassan ilyen lesz a szereléseGéci írta:Csóri Navasra nem is csináltak még mezt. Szerintem De Gea mezében véd, mert ùgy lötyög rajta mint valami xxl-es hállóing
Klub ikon, Real Madrid, Florentino Perez, visszavonulás. Na ezek a szavak lelövik ezt a hírt. Azért jó, ha Ramos elhiszi, hogy innét vonulhat vissza.Ramos és testvére, aki egyben ügynöke közölték Pérezzel, hogy a Realból akar visszavonulni, írja a Marca. Pérez pedig elmondta, hogy az egész helyzet egy félreértésen alapszik, így a szerződés aláírása nagy közel van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K