Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Jó csak tegnap sentryhuni olyat tolt ide... Érted, ha a Mad Max full átlag, akkor pl. egy John Wick mi a tököm volt?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekik átlagos, örülj neki hogy neked nem. En is csíptem, nagyon jot szórakoztam alatta.
Számomra meg Tarr Bubu filmjei képviselik a legalját Főként azert mert ennyire tulfujtak, aztán annyi az egesz hohy röpke 6 órán at nézhetsz egy istállót.
Számomra meg Tarr Bubu filmjei képviselik a legalját Főként azert mert ennyire tulfujtak, aztán annyi az egesz hohy röpke 6 órán at nézhetsz egy istállót.
meg is néztem a Mad Maxet újra. Valaki írja le, hogy miért átlagos, mert kurvára nem az. Alapból a történet sem a teljesen megszokott és egy akció filmhez mérten a terítés teljesen más. A dráma meg jön a végén, mint egy jó finn-magyaron.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Érthető, Andrey Zvyagintsev és Aleksey Serebryakov nevei csak a tudatlanokat nem hozza lázba.Van az 10/10 is!
De már stáblista alapján.
offbú ki, várom az értékelést, pls ne fél sor legyen.
Egyébként kiadták(és már elérhető hozzá a magyar felirat) a Naruto - The Last Movie-t is.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az összes jó, kivéve a Bio-Brolys.palesz77 írta:Ismét felhozom a Dragon Ballt, ha már úgy elcsendesedett mostanában a téma, sokak nagy bánatára.. A filmek közül melyikeket érdemes megnézni? Z-t nemrég fejeztem be, GT-t nem akarom elkezdeni, a filmek közül pedig megnéztem eddig a Trunksról szólót, a Bardockról szólót, és a Battle of Gods-t - ami kifejezetten tetszett, egyedül az animáció zavart kicsit a harc közben, oda lett az oldschool érzés, de amúgy nagyon szórakoztató volt. Ezeken kívül van még olyan, amit érdemes lenne pótolnom szerintetek? Előre is köszi a válaszokat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
És ezeknek mi köze van a CGI-hoz?A CGI az tényleg lenyűgöző volt, és nem föltétlenül robbanások miatt, elég megnézni az éjszakai jeleneteket, mikor minden kék, máskor a narancssárga millió árnyalata jelenik meg.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Dragon Ball Z Broly a legendás szupercsillagharcos ez az egyik legjobb szerintem.palesz77 írta:Ismét felhozom a Dragon Ballt, ha már úgy elcsendesedett mostanában a téma, sokak nagy bánatára.. A filmek közül melyikeket érdemes megnézni? Z-t nemrég fejeztem be, GT-t nem akarom elkezdeni, a filmek közül pedig megnéztem eddig a Trunksról szólót, a Bardockról szólót, és a Battle of Gods-t - ami kifejezetten tetszett, egyedül az animáció zavart kicsit a harc közben, oda lett az oldschool érzés, de amúgy nagyon szórakoztató volt. Ezeken kívül van még olyan, amit érdemes lenne pótolnom szerintetek? Előre is köszi a válaszokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ismét felhozom a Dragon Ballt, ha már úgy elcsendesedett mostanában a téma, sokak nagy bánatára.. A filmek közül melyikeket érdemes megnézni? Z-t nemrég fejeztem be, GT-t nem akarom elkezdeni, a filmek közül pedig megnéztem eddig a Trunksról szólót, a Bardockról szólót, és a Battle of Gods-t - ami kifejezetten tetszett, egyedül az animáció zavart kicsit a harc közben, oda lett az oldschool érzés, de amúgy nagyon szórakoztató volt. Ezeken kívül van még olyan, amit érdemes lenne pótolnom szerintetek? Előre is köszi a válaszokat.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Megnéztem a Beavatott: A lázadók című filmet és egy 6/10-re jó volt, de Shailene Woodley játéka kellett hozzá.
Van az 10/10 is!Pipita írta:Trailer alapján 8/10 megvan?Látatlanul (ma vagy holnap nézem meg, falusi net vs HD filmek...) merem ajánlani bárkinek, akinek komoly és minőségi drámára fáj a foga.
Nekem is a listámon van egy ideje, örülök hogy elérhetővé vált végre.
De már stáblista alapján.
Holnap megnézem ha időm engedi, emiatt nem "éjszakázom" ma. Aztán majd idehányok valamit jó igényesen, hogy mi a véleményem róla.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Kerlon írta: most, ha leírod, akkor minek nézze meg?
Áh, nem hiszem hogy elspoilereztem volna, ha meg igen akkor úgy is elfelejti bárki addig amíg elkezdi a filmet.Pipita írta:Mr Nobody ajánlás, még ha nem is a lényeget lőtte le, azért elég spoileres volt szerintem. Bár allergiás vagyok a róla való ajánlásokra, gyakorlatilag egyetlen jelenetét lelőni is felér egy gyilkossággal, zseniális film. Amúgy az Ink és a Mr Nobody is volt már filmklubban a Take Shelter meg most van.
Filmklubbot sajnos nem követem, pedig hatalmas ötlet. Talán egyszer egy szép napon én is beszállok.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Mr Nobody ajánlás, még ha nem is a lényeget lőtte le, azért elég spoileres volt szerintem. Bár allergiás vagyok a róla való ajánlásokra, gyakorlatilag egyetlen jelenetét lelőni is felér egy gyilkossággal, zseniális film. Amúgy az Ink és a Mr Nobody is volt már filmklubban a Take Shelter meg most van.
Trailer alapján 8/10 megvan?Látatlanul (ma vagy holnap nézem meg, falusi net vs HD filmek...) merem ajánlani bárkinek, akinek komoly és minőségi drámára fáj a foga.
most, ha leírod, akkor minek nézze meg?Norbii írta:Anthony írta: egy srác pár napja írt nekem üzenetet itt az oldalon hogy ajánljak neki pár filmet, hát bemásolom amit írtam, aztán hátha kedvet kapsz valamelyikre.
Ink:
Mikor a lámpák kialszanak és az egész város aludni tér, két erő tűnik fel. Az egyik reményt és nyugalmat hoz, a másik kétségbeeséssel tölti el tudatalattinkat álmainkon keresztül. Aki a sötétséget hozza az elrabol egy kislányt és onnantól kezdődhet a buli. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ZBGeErufQdY Talán bugyutának tünik de egyáltalán nem az, isteni hangulata van, bárkinek is ajánlottam az zabálta és többször is megnézte.
A másik a Mr nobody:
Van egy kissrác aki találkozik 3 kislánnyal, és bemutatja 3 idősíkon keresztül hogy milyen élete lesz, illetve a szülei elválltak ott is kapunk pár idősikot..mi lenne ha az apjával marad, mi lenne ha az anyjával stb. iszonyatosan elgondolkodtató film 3 órás és a film közepén a vonatállomásos jelenetnél akaratlanul is elsírtam magam. Ráadásul megy a filozofálás is hogy mi a célja az emberiségnek, mi történik ha megáll az univerzum tágulása..stb: https://www.youtube.com/watch?v=9k8SoLS0KwU A trailer picit semmitmondó vagy nagyon elcsépelt és szerintem meg se mutatja a film igazi alakját, de mindenképp ezzel a kettővel kezd a filmnézést.
Take Shelter:
Lényegében arról szól hogy van egy családapa aki folyamatosan arról álmodik hogy nagy esőzés lesz és a viz betemet mindent, ez kihat a munkájára, családjára stb. Kevés párbeszéd jellemzi a filmet, nyomasztó hangulat igaz ezt mindegyik ilyen filmre rálehet szúrni ezért is imádom. Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=I5U4TtYpKIc
Short Term 12: Árvaházban játszodik (vagy valami ilyesmi), maga a film rövid de annál élvezetesebb, bár nem tudom leírni normálisan hogy miről is szólhat. max annyit hogy bemutatja az ottani gyerekek mindennapos életét lelki állapotát.: https://www.youtube.com/watch?v=qhS6tvSb0UQ
fu amit még imádtam, most jut eszembe.:
Life in a day: Arról szól hogy 2 rendező hirdetést rakott fel 2010ben hogy mindenki videózza le egy napját. Beküldték és összevágták. Furán hangzik de nem tudom szavakkal elmondani hogy mit éreztem nézés közben, magával ragadott. youtubon fent van magyar felirattal ráadásul, azt hiszem nekik is közük van a doksihoz: https://www.youtube.com/watch?v=JaFVr_cJJIY a lényeg hogy nem szabad beletekerni, ha pont vna hozzá kedved nézed..aztán ha 15perc után nem tetszik akkor kikapcsolod..de ne tekerj bele.
now its good:
hasonlit a csillagaimban a hiba c. filmhez, viszont ez sokkal meghatóbb. https://www.youtube.com/watch?v=hbKYYBIJIWM
Ja illetve ha könnyed filmet szeretnél estére akkor az idei Chef c. film remek választás lesz. és hálám kelemen.istvan -nak hogy ajánlotta, máskülönben nem néztem volna meg.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ránéztem, megnéztem, semmi extra.Hát pedig... elég csak ránézni, és már látszik, hogy nem átlagos film. Miller rendezése pedig minden csak nem átlagos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerintem nem :Prealistahuni írta:Ez a film egy rakás szar.
Bár együtt néztük, de akkor is elmondtam, hogy nekem tetszett. A karakterek ábrázolása tényleg elég gyenge, hiszen kellett a játékidő az akcióra. Sajnos a pusztulást előidéző dolgokat, illetve közvetlenül az azt követő eseményeket bemutathatták volna akár flashback formájában is.
A CGI az tényleg lenyűgöző volt, és nem föltétlenül robbanások miatt, elég megnézni az éjszakai jeleneteket, mikor minden kék, máskor a narancssárga millió árnyalata jelenik meg.
"And my heart will leave you never."
- P. Krisz
Amúgy ezt a "Minden évtizedből 1 film" maratont ajánlom mindenkinek .
De akkor az az adott évtizedek legszarabb filmjeiből álljon , ha a jó filmekből állót már úgy is megcsináltad .Lassan kéne egy újat csinálnom.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez tény, viszont anno a mennyiség mellett minőség is volt. Azért azt sose lehetett rám mondani, hogy nem néztem minőségi filmeket. Amikor direkt olyan maratont tartottam, hogy 1900-tól kezdve minden egyes évtizedből egy klasszikust megnéztem, vagy amikor az IMDB top 250-ből válogattam a legendás filmeket (most nem Batmanre vagy Terminatorra vagy Alienre gondolok, hanem Kubrick, Kuroszava, Bergman (kíváncsiság miatt őt is nézni kellett), stb-re)sentry írta: Ezért is mondtam anno Remynek hogy 300 film helyett inkább szelektáljon és nézze a jobbakat, elég azokat, azok fejlesztik, nem a sz_rok.
Elsősorban azért filmezek, hogy szórakozzak. Na már most a szórakozás mindenkinél mást jelent. Ezért is 10/10 a Kickboxer is.
Volt a fórumon egy másik legenda is, aki viszont mennyiséget nyomatta, de a minőséget nem. Tudjátok ki ő...
Amúgy ezt a "Minden évtizedből 1 film" maratont ajánlom mindenkinek. Ad egy képet a történelemről (nem hiába lett kedvencem Brando vagy Dean), a technika fejlődéséről, a színészi játék megváltozásáról, stb. Lassan kéne egy újat csinálnom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Anthony írta: egy srác pár napja írt nekem üzenetet itt az oldalon hogy ajánljak neki pár filmet, hát bemásolom amit írtam, aztán hátha kedvet kapsz valamelyikre.
Ink:
Mikor a lámpák kialszanak és az egész város aludni tér, két erő tűnik fel. Az egyik reményt és nyugalmat hoz, a másik kétségbeeséssel tölti el tudatalattinkat álmainkon keresztül. Aki a sötétséget hozza az elrabol egy kislányt és onnantól kezdődhet a buli. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ZBGeErufQdY Talán bugyutának tünik de egyáltalán nem az, isteni hangulata van, bárkinek is ajánlottam az zabálta és többször is megnézte.
A másik a Mr nobody:
Van egy kissrác aki találkozik 3 kislánnyal, és bemutatja 3 idősíkon keresztül hogy milyen élete lesz, illetve a szülei elválltak ott is kapunk pár idősikot..mi lenne ha az apjával marad, mi lenne ha az anyjával stb. iszonyatosan elgondolkodtató film 3 órás és a film közepén a vonatállomásos jelenetnél akaratlanul is elsírtam magam. Ráadásul megy a filozofálás is hogy mi a célja az emberiségnek, mi történik ha megáll az univerzum tágulása..stb: https://www.youtube.com/watch?v=9k8SoLS0KwU A trailer picit semmitmondó vagy nagyon elcsépelt és szerintem meg se mutatja a film igazi alakját, de mindenképp ezzel a kettővel kezd a filmnézést.
Take Shelter:
Lényegében arról szól hogy van egy családapa aki folyamatosan arról álmodik hogy nagy esőzés lesz és a viz betemet mindent, ez kihat a munkájára, családjára stb. Kevés párbeszéd jellemzi a filmet, nyomasztó hangulat igaz ezt mindegyik ilyen filmre rálehet szúrni ezért is imádom. Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=I5U4TtYpKIc
Short Term 12: Árvaházban játszodik (vagy valami ilyesmi), maga a film rövid de annál élvezetesebb, bár nem tudom leírni normálisan hogy miről is szólhat. max annyit hogy bemutatja az ottani gyerekek mindennapos életét lelki állapotát.: https://www.youtube.com/watch?v=qhS6tvSb0UQ
fu amit még imádtam, most jut eszembe.:
Life in a day: Arról szól hogy 2 rendező hirdetést rakott fel 2010ben hogy mindenki videózza le egy napját. Beküldték és összevágták. Furán hangzik de nem tudom szavakkal elmondani hogy mit éreztem nézés közben, magával ragadott. youtubon fent van magyar felirattal ráadásul, azt hiszem nekik is közük van a doksihoz: https://www.youtube.com/watch?v=JaFVr_cJJIY a lényeg hogy nem szabad beletekerni, ha pont vna hozzá kedved nézed..aztán ha 15perc után nem tetszik akkor kikapcsolod..de ne tekerj bele.
now its good:
hasonlit a csillagaimban a hiba c. filmhez, viszont ez sokkal meghatóbb. https://www.youtube.com/watch?v=hbKYYBIJIWM
Ja illetve ha könnyed filmet szeretnél estére akkor az idei Chef c. film remek választás lesz. és hálám kelemen.istvan -nak hogy ajánlotta, máskülönben nem néztem volna meg.
Legenda lettem.realistahuni írta:Sentry mode off.
Nézzétek az egészhez csak annyit akarok hozzáfűzni, hogy kritikus vagyok, igen. De pont azért, mert láttam k_rvajó filmeket, amik felviszik az emberben a mércét, és akaratlanul ahhoz hasonlítok mindent. EZ van. Ha tudatlan valaki akkor nyilván nem tud úgy megítélni semmit sem, mint nagyobb tudással. Ezért is mondtam anno Remynek hogy 300 film helyett inkább szelektáljon és nézze a jobbakat, elég azokat, azok fejlesztik, nem a sz_rok. Ez olyan mint a matek, vagy bármi más, ha nem lépsz szintet akkor nem fogsz fejlődni. Ez mindenre igaz. Filmekre is.
Szerk: én már letettem arról, hogy bárki is meggyőzzek arról, hogy egy film miért jó, vagy miért szar. Ha nem látja, papolhatom neki napestig. Ezért is részben "felesleges vita" ez a Mad Max film. De lelketek rajta. Csapassátok ha úgy érzitek.
Hasznos info: felkerült a Leviatán a polcokra. Látatlanul (ma vagy holnap nézem meg, falusi net vs HD filmek...) merem ajánlani bárkinek, akinek komoly és minőségi drámára fáj a foga.