Realista24 írta:https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5655A75F
Pepe is csak néz, hogy hol az ő kölke
Gondolom mindegyik félt tőle......
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 27., hétfő 21:47
Realista24 írta:https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5655A75F
Pepe is csak néz, hogy hol az ő kölke
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 27., hétfő 21:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 27., hétfő 21:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 27., hétfő 21:11
Mekkora igazság.Elég lesz 1 botlás szezon elején - lehet kell 2 is -, és jönni fognak a sószórók..
Nem is baj ha nem megy annyira előre mint azállat....marcelo is túl aktiv előre....legyenek képesek rá,mennjen a "simekpeti" ha kell,de nem mindig.Én csak válogatottban láttam játszani, de ott szintén nem volt túl aktív előre játékban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 27., hétfő 20:54
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 27., hétfő 20:46
Én csak válogatottban láttam játszani, de ott szintén nem volt túl aktív előre játékban. De ő nem is egy Dani Alves féle támadó stílusú jobbhátvéd nem? Mondjuk a portugál ligában elég jó statjai voltak, de ott aki már kicsit is tehetségesebb, az van neki - kis túlzásal.ziro4vr írta:Ezt írtam előző meccs után is. Akkor sem volt túl aktív előre, meg úgy alapból is olyan kis komótos volt. Kifejezetten feltűnt, a hiperaktív, túlmozgásos Danihoz képest.
Elég lesz 1 botlás szezon elején - lehet kell 2 is -, és jönni fognak a sószórók..sonic írta:Amugy ahhoz kepest hogy micsoda vilagvege hangulatot produkalt a forum mikor Rafa-t kineveztek, ugy tunik megsem kell majd soval behinteni a Bernabeut.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 27., hétfő 20:39
Ezt írtam előző meccs után is. Akkor sem volt túl aktív előre, meg úgy alapból is olyan kis komótos volt. Kifejezetten feltűnt, a hiperaktív, túlmozgásos Danihoz képest.Kerlon írta: Negatívumként én még Danilot emelném ki. Nagyon nem tűnt pár helyzetben határozottnak és én azt hittem, hogy ő bátrabban mer fellépni a támadásokkal. Persze még szoknia kell, de túl sok biztató dolgot nem láttunk tőle.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 27., hétfő 20:17
Szerintem nem, ha már élőben nem láttad. Én legalábbis így vagyok vele.sonic írta:Nem tudtam megnezni egy felkeszulesi meccset sem sajnos eddig. Erdemes megnezni valamelyiket felvetelrol?
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 27., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 27., hétfő 19:53
Azėrt a sormeccs az tulzás.Az inter sem lotyogott annyira mint a roma pl,de toluk ennyi telt ma.Felkeszulesi meccs ide vagy oda,nem volt az olyan rossz.Anthony írta:Mondjuk az Inter nem sokkal jobb jelenlegKerlon írta: Amúgy egész korrekt, hogy lement 3 meccs és nem kaptunk még akcióból gólt, pedig az ellenfeleink nem Indonézia válogatottja szintet képviselnek.
Ez a mai ez tényleg nagyon sörmeccs volt, az olaszok teljesen random futottak ki a pályára, mint a grundon.
Danilo mondjuk tényleg csinálhatna valamit, így nem sok szerepet fog kapni. Mondjuk elég gyors a srác, hátha elmúlik a lámpaláza és belejön.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. július 27., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 27., hétfő 17:56
Mondjuk az Inter nem sokkal jobb jelenlegKerlon írta: Amúgy egész korrekt, hogy lement 3 meccs és nem kaptunk még akcióból gólt, pedig az ellenfeleink nem Indonézia válogatottja szintet képviselnek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 27., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. július 27., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. július 27., hétfő 16:44
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 25., szombat 17:59
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 25., szombat 16:01
Én is ezt láttam, csak nem tudom, mennyire hihetek a szememnek. Két ifista korú khv-val állt fel a City, ez azért eléggé kedvezett nekünk, a nagyágyúink ki is használták. A 4 gólból 3 a City kh-inak lelkén száradt. Tény viszont, hogy ötletes játékot produkáltunk, és mindezt már a második meccsünkön, ami elég jó előjel. A védekezésünkön még van mit csiszolni, úgy érzem ez lesz az egész szezonunk kulcsa. Benitez csapatainak a védekezése mindig rendben volt, remélem itt is rendben lesz. Azonban a meccsen elég kaotikus volt a védekezésünk. Isco sokszor visszalépett 3. kkp-snak védekezésben és labdakihozatalban, de Bale-CR-Benzi nem léptek vissza, és sokszor amorf alakzatban védekeztünk, ami hosszútávon komoly helyezkedési hibákat vetít előre. Nagy kérdés az lesz, hogy mennyire tud majd Benitez rávenni a fenti hármasból valakit (Balet), hogy védekezzen rendszeresen, és legalább az ellenfél szélső védőit kövesse vissza. Jelenleg azt viszont nem érzem jó megoldásnak, hogy támadásban 4-2-3-1, védekezésben meg 4-3-3 a felállás.A rövidpasszos játék fejlődött egy picit, úgy látom, nagyobb hangsúlyt kap ez a fajta támadásépítés, kérdés, hogy a betömörülős Atletico féle védekezéssel lesz-e előrelépés tavaly óta, vagy ugyan az a szenvedés marad.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 25., szombat 15:17
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. július 25., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 25., szombat 14:07
ki beszélt itt arról ,hogy kimadridista és ki nem?realistahuni írta:
Egyáltalán nincs igazad és full vakon minősítesz itt embereket/csoportokat. Attól hogy még valaki utálja Balet(én is köztük vagyok, pedig bírtam régen) már nem is madridista? Mesélj még.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem