Divat
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Divat
Vapor, F50 ez mind bovli, max profi focistáknak jo a labukra szabva es értelmes talajra.A megyei pályák ezeket megölik.
Tiempo, Kaiser, Copa Mundial a tuti, es most nem a nagyokos beszel belőlem, probaltam mindet. Régi predator meg jo kb 2010-es modellig.
Ja, Nike R10, legjobb csuka a világon.
Tiempo, Kaiser, Copa Mundial a tuti, es most nem a nagyokos beszel belőlem, probaltam mindet. Régi predator meg jo kb 2010-es modellig.
Ja, Nike R10, legjobb csuka a világon.
Ja, a túlzott színes cipők nekem sem jönnek be. A CTR fasza sötétkék volt, Vapor mondjuk narancssárga, de az sem a mostani rikító fajtákból. Régebben meg Toni Kroos szerűen csak a fehéret vettem meg. Nagyon színest csak akkor veszek meg, ha nagyon leárazták. Akkor kötök kompromisszumokat.ziro4vr írta:Én a sima old school adidas híve vagyok. Nem túl színes, de a játékom ezt kompenzálja. Viszont úgy gyorsulok, fordulok, irányítok vele...Kerlon írta:Fociban csak a Nike. Főleg az első szériás CTR360 volt nagyon tuti. Azóta Vapor. Meg egyszer rászántam magam egy Predatorra... egy darabig jó volt, aztán kitágult és eltört a talpa. Mondjuk a CTR is úgy járt, de kb fél évvel tovább bírta. Most gondolkozom egy Hypervenomon, mert egész jó anyaga volt az első szériának, a másodikat még nem tapogattam meg. Az új adidasok borzalmasak, eke copa-t meg nem veszek. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hát, elég fura helyzet ez. Esti fősulira járok, mellette dolgozom, de mint diákmunkás és mint estis nekem nem jár a tb kedvezmény mint a nappalisoknak. Fizetni nem tudok érte mert a fizetésem több mint 3/4e megy apám csodálatos hitelére, a maradék apróból meg beosztom a vonat/bp bérletet és a havi kajámat.R.M.C.F írta: Aztán,nem fizetsz TB-t....akkor mit de most komolyan? havi 6000 ft az hogy full ellátást kapj(talán még egy deeptroat is van benne ) ha beregelsz a Nav-hoz mint munkanélküli/munkakerülő(a státuszt nem tudhatom ugye),ezt azért talán megtudod magadnak engedni,főleg ha szélessávú net az látom megy nálad..........
Új cipőt most nem igazán engedhetek meg, illetve ez sajnos nem azért van mert szar a cipő, persze benne van de más cipővel se járnék jobban. Lonsdale cipőm is volt azzal sse jártam jobban ilyen témában. betéttel meg biztosan lehetne kontrollálni a dolgot legalább 1 évig amíg nem stabilizálódik a helyzetem.
-
Hatalmas +1Nem hiszem hogy túlzás,én nem mondom hogy szarok,de messze nem hozzák azt amit sokan hisznek róla.........
Több, mint 10 éve futok és a Nike a világon sehol nincs az Asics-Mizuno-Saucony hármashoz. Persze attól függ mire kell, ezek egyikébe se lehet úgymond mindennap járni - márha divat cipőnek veszed - futáshoz viszont teljesen más kategóriát képviselnek.
Egy sima Gel 6-ossal bárhova elfutsz.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Elmentem aludni....sziasztok.Kissé kimarta a kefir, amit kiittam belőlük, de még megvannak...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én a sima old school adidas híve vagyok. Nem túl színes, de a játékom ezt kompenzálja. Viszont úgy gyorsulok, fordulok, irányítok vele...Kerlon írta:Fociban csak a Nike. Főleg az első szériás CTR360 volt nagyon tuti. Azóta Vapor. Meg egyszer rászántam magam egy Predatorra... egy darabig jó volt, aztán kitágult és eltört a talpa. Mondjuk a CTR is úgy járt, de kb fél évvel tovább bírta. Most gondolkozom egy Hypervenomon, mert egész jó anyaga volt az első szériának, a másodikat még nem tapogattam meg. Az új adidasok borzalmasak, eke copa-t meg nem veszek. :Đ
Kissé kimarta a kefir, amit kiittam belőlük, de még megvannak...R.M.C.F írta:engem a magassarkú cipőid érdekelnek jobban,azok hogy bírták?Magasszárú cipőim
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kb az egyetemes labdarúgás valaha volt legjobb cipője.eke copa-t meg nem veszek.
Fociban csak a Nike. Főleg az első szériás CTR360 volt nagyon tuti. Azóta Vapor. Meg egyszer rászántam magam egy Predatorra... egy darabig jó volt, aztán kitágult és eltört a talpa. Mondjuk a CTR is úgy járt, de kb fél évvel tovább bírta. Most gondolkozom egy Hypervenomon, mert egész jó anyaga volt az első szériának, a másodikat még nem tapogattam meg. Az új adidasok borzalmasak, eke copa-t meg nem veszek. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
engem a magassarkú cipőid érdekelnek jobban,azok hogy bírták?Magasszárú cipőim
-
Nálam ritka ami 1 évet kibír.....mondjuk én sokat megyek,amióta lecsaptam az LG Healthre,azóta tudom azt amit előtte csak éreztem a küllőkben....kb napi 8 km-t megyek...és ezt sajnos egy elég kis területen nagyjából,kb 300 nm-en. Ez eléggé igyénbe vesz egy cipőt. Alig van cipőm ami sokat kibír,azok amit elég erős kialakításúak,az manapság meg ritka,főleg ami ki is néz valahogy.
- ziro4vr
Mondjuk ez tipikus attól függ kategória. Magasszárú cipőim mind 1 év alatt tropára mentek, nike alacsony szárú utcai cipőim baromi jól bírják.Kerlon írta:Most vagy nem tudok normálisan menni vagy sokat sétálok, de nálam egy cipő maximum 1 évet, ha kibír. Volt egy jó adidas, aminek mondjuk csak a sarka kopott meg, de a legtöbb szinte tropára megy. Nike, Adidas, LeCoq, Devergo, Pull&Bear(3hónap, mondjuk ez nem meglepő)...
Futócipőben meg focicipőben viszont én (is) adidas párti vagyok, ott már ment tönkre nikem nem is egy még korábban.
Ja meg múltkor még vettem egy tök átlagos bakancsot asszem venice deichmanban, az 1 hónapot bírt.
Nem illik.
Most vagy nem tudok normálisan menni vagy sokat sétálok, de nálam egy cipő maximum 1 évet, ha kibír. Volt egy jó adidas, aminek mondjuk csak a sarka kopott meg, de a legtöbb szinte tropára megy. Nike, Adidas, LeCoq, Devergo, Pull&Bear(3hónap, mondjuk ez nem meglepő)...
Futócipőhöz én még bedobom a sketcher-t.
Futócipőhöz én még bedobom a sketcher-t.
K
K
-
Nem hiszem hogy túlzás,én nem mondom hogy szarok,de messze nem hozzák azt amit sokan hisznek róla.........nézd,hosszú évek óta,ha sport cipő akkor nike....az mindig mindenhol ott van,tény és nem is vitázom azzal aki szerint nem lehet ezt az imidzset minőség hiányában fenntartani.....nyilván,de én azért szólalok fel,hogy a nike egy túlminősített márka....nem tud annyit mint amit mutat.Sierra írta:Vagy New Balance-t.R.M.C.F írta: Ha futócipőt akarsz nézz mást,pl asics,adidas,saucony,reebok...stb....
Azért ez túlzás. Tény, hogy divat, meg most nagyon fel vannak sztárolva a Nike futócipők (utcai használatra elsősorban), de azért még mindig nagyon minőségi cipőket gyártanak, nem véletlenül veszik ennyien ezeket.
Vagy New Balance-t.R.M.C.F írta: Ha futócipőt akarsz nézz mást,pl asics,adidas,saucony,reebok...stb....
Azért ez túlzás. Tény, hogy divat, meg most nagyon fel vannak sztárolva a Nike futócipők (utcai használatra elsősorban), de azért még mindig nagyon minőségi cipőket gyártanak, nem véletlenül veszik ennyien ezeket.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Futócipőben a Nike egy *******. Nem szabad azt venni. Adidas kb a legjobb, szerintem. Egyrészt kényelmesebb, másrészt pedig az én Adidas cipőim tovább bírták, mint bármelyik másik márka. Egy futócipőnél pedig jó, ha tartós a lépő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Norbii írta:ha már talpbetét. Szükségem van egy kis segítségre a témában. Sajnos most pont olyan helyen dolgozom ahol sokat kell járnom, a talaj pedig aszfalt. Munkanap végén, úgy 6-7 óra elteltével, de inkább 6 rohadtul el kezd fájni a talpam.
Gondoltam veszek futócipőt, hátha attól jobb lesz. http://oi59.tinypic.com/rsg19s.jpg párnázott a talp része, pihe könnyű, és lefagy a lábam benne ha egy kis szellő is fúj, annyira jól szellőzik, csak annyi a gond hogy nem oldotta meg a problémámat.
Aztán úgy voltam vele hogy még maradt egy kis pénzem veszek még egyet. Egy teremcipőt vettem. http://img.jofogas.hu/images/Nike_Magis ... 909263.jpg
Meglepő módon jól is bírta. 2 hónap. Viszont 1 héttel ezelőtt megint elkezdett fájni a talpam. Gondolom lúdtalpas is vagyok. Szóval..így láthatatlanban tudtok valami jó cipő betétet ajánlani ami nem is drága és valószínűleg segíteni fog? Orvos nem játszik mert nem fizetem a tbt.
Nos,nem vagyok a témában eléggé jártas igy nem kell feltétlen hallgatni rám ebben,de,aztért tudsz vele mit kezdeni azt garantálom.....látom mindkét esetben Nike a választott,na.....a Nike egy nagy divatszar. Ha futócipőt akarsz nézz mást,pl asics,adidas,saucony,reebok...stb.....a nike egy felsztárolt ,felpénzelt divat. Nem szar,de nem is a legjobb csak a hírneve túl magas.
Aztán,nem fizetsz TB-t....akkor mit de most komolyan? havi 6000 ft az hogy full ellátást kapj(talán még egy deeptroat is van benne ) ha beregelsz a Nav-hoz mint munkanélküli/munkakerülő(a státuszt nem tudhatom ugye),ezt azért talán megtudod magadnak engedni,főleg ha szélessávú net az látom megy nálad..........akkor már jár az orvosi vizsgálat ha kacska a lábad. Ez meg nem lehet pénz kérdése.....egy lúdtalp nem a világvége,a legtöbb esetben jól lehet javítani a toprongy tartásán a lábboltozatnak....főleg ha sokat jársz meztiláb,vagy mész fűre,vagy homokba mezítláb és ott futsz,focizol pl....akkor sokat erősödik a láb boltozatod,és a gágogás is alábbhagy egy idő után.
Aztán,ha már futócipőt veszel(amit egyébként jobb ha csak futásra használsz nem kommersz más jellegű mozgásra,mert sajátságos funkciója vagyon),akkor az az üzlet ahol vetted a nike-ot,ott már meg kellett volna az értékesítőnek tudnia milyen a lábad strukturúrája....mert az eléggé nem mindegy.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ha már talpbetét. Szükségem van egy kis segítségre a témában. Sajnos most pont olyan helyen dolgozom ahol sokat kell járnom, a talaj pedig aszfalt. Munkanap végén, úgy 6-7 óra elteltével, de inkább 6 rohadtul el kezd fájni a talpam.
Gondoltam veszek futócipőt, hátha attól jobb lesz. http://oi59.tinypic.com/rsg19s.jpg párnázott a talp része, pihe könnyű, és lefagy a lábam benne ha egy kis szellő is fúj, annyira jól szellőzik, csak annyi a gond hogy nem oldotta meg a problémámat.
Aztán úgy voltam vele hogy még maradt egy kis pénzem veszek még egyet. Egy teremcipőt vettem. http://img.jofogas.hu/images/Nike_Magis ... 909263.jpg
Meglepő módon jól is bírta. 2 hónap. Viszont 1 héttel ezelőtt megint elkezdett fájni a talpam. Gondolom lúdtalpas is vagyok. Szóval..így láthatatlanban tudtok valami jó cipő betétet ajánlani ami nem is drága és valószínűleg segíteni fog? Orvos nem játszik mert nem fizetem a tbt.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én az elmúlt 1 hónapban vettem 2 cipőt is, egy adidast meg egy nike-t is. Mindkettő ez a mesh-téma, iszonyatosan könnyűek, átjárja őket a levegő a szövet felsőrésznek hála. Mellette meg baromi kényelmes is mindegyik, bár más-más módon. Az adidasnak nagyon jó az Ortholite talpbetéte, míg a nike-nak a sarokmerevítője és a bordázott talpbetéte adja nagyon. Mindkettővel nagyon jó üzletet kötöttem, mert a kettő együtt volt annyi, amennyiért mondjuk egy Air Maxot vagy Roshe-t utánam dobtak volna...
Tartósságra meg majd meglátjuk, hogy mennyit bírnak
Tartósságra meg majd meglátjuk, hogy mennyit bírnak
- ziro4vr
Haverom vett krokodilos cipőt elég borsos áron, két hónap alatt ment szét a talpa. Sok sikert Remy.
Én a nike-ra esküszöm, egyik megvan már 4 éve, semmi baja, pedig volt tesztelve rendesen. Nike Backboard.
Én a nike-ra esküszöm, egyik megvan már 4 éve, semmi baja, pedig volt tesztelve rendesen. Nike Backboard.
Nem illik.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Karton papír az alapja ezeknek a Lacoste cipőknek. Nekem volt kettő is szürke, barna, az egyikről lerohadt a bőr pár év után. Azok ezen az oldalon most 27 körül mennek 30%-al... Akkor még 25 volt az alap ára, és azt akciózták. Kényelmi szempontból meg közepes lesz, de ilyen lépek kettőt az autóig, vagy tízet a buszig távon nem okoz gondot. Tartósságban leginkább a belső-oldalsó varrása a sérülékeny. Ott kezdődik az elhasználódás. A talpával nincs gond, az, hogy lejön gyártási hiba lehet.Remy írta:Hát ez most nagyon kényelmes. Mondjuk mindegy. Nyilván, ha megadja magát mondjuk másfél év múlva akkor nem fogok kiakadni, mert 15-17k-ért amúgy is vettem volna lépőt. Ha 35-ért vettem volna, és úgy hal be 1 év után, akkor azért rosszabbul érintene
Tiszákat is néztem, de brutál árak vannak ott is. Inkább hanyagoltam
17 elfogadható ár érte, de láttam 40-ért is, annyiért vicc, akkor már személyre szabva varratok cipőt, annál jobb úgysincs.