Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 22:20

Locke: hát ez is furi road volt. :mrgreen: mondjuk csak a végére kezdtem unni, de elég fura lett a befejezés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 28., kedd 15:58

Nekem például tetszett. Akció az van benne akármennyi, az első felében vagy akár harmadában nincs megállás se. Kellett egy ilyen is már

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 28., kedd 15:56

ziro4vr írta:Mad Max...
+1. Valahogy így.
nmate írta: Hat nem tom hogyan lehet végignézni, ki az akit ez a "film" szórakoztat, es nem csak azert nézi vegig hogy elmondhassa: Végignéztem.
Ezt most ne vedd támadásnak, inkabb győzzmeg.
Tény, először úgy ültem le elé, hogy "legalább ezt is megnéztem és húúú 7 és fél órás". De , ahogy teltek az órák ( :lol: ) úgy jöttem rá, hogy ez a film engem nagyon megfogott. (másodjára meg pláne...) Elsősorban a képi világával, mely brutálisan lehangoló, nyomasztó és kényelmetlen egy olyan ember számára, aki bár jól ismeri az Alföldet és az ottani életet, de mégis csak egy "fejlett" városban él, tévével és számítógéppel a szobájában. A 7 és fél órás játékidőnek hála pedig nem csak ízelítőt kapunk az ott élő emberek életéből, hanem már-már átéljük mi is azt, amit ők, hála a hosszú snitteknek. Elvarázsol a film, még ha nem is feltétlenül pozitív értelemben a film drámai témája miatt. Hiába az itt-ott feltűnő humor, végeredményében egy keserű, az életkedvet is megölő filmet kapsz, ami örök élmény lesz, ha tetszik, ha nem. Olyan igazi tömény, magyar ízvilága van a filmnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 15:30

Mad Max: szerzői film, rengeteg évig volt előkészületben, sokáig forgatták, külső helyszíneken, minimális cgi stb. Amekkora erőt beleöltek a filmbe, a stúdió kivételesen támogatott egy ilyen projektet, ez egy szerencsés együttállás. Mivel nem egy átlagos blockbuster ami biztosra megy, lásd marvel, ezért megosztóbb is. Míg egy full gyökk thor film vagy hangya is csak annyiban osztja meg az embereket, hogy nem volt rossz, talán kezd kicsit uncsi lenni az egész, addig a mad max már nagyobb vitákat vált ki, mert más. Szerintem ezzel nincsen baj. Ez egy "hell of a ride" film, az elején akit nem fog meg, az már nem fog tudni útközben felpattanni. A néma főhős, túltolt feminista vonal, kezdetleges sztori mind szembe megy a mai divattal. Attól függetlenül, hogy valakinek tetszik e ez a vonal vagy sem, elismerni mindenképp el kell, mert különben nézhetnénk 100 ugyanolyan random akciófilmet, aztán némán bólogathatnánk, hogy hmm jó volt, hmm nem volt olyan jó de végülis jó volt.
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 28., kedd 15:13

Kerlon írta:
torjack írta:Max-et én baromira untam. Oké, hogy az autós jelenetek látványosak, de ezen kívül...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kergetőznek A pontból B pontig, hogy ott rájöjjenek, hogy mégis A pont a tuti...és kergetőznek vissza A pontig. Magáról a világról szinte semmi nem tudunk meg, arról nem is beszélve, hogy Max mellékszereplő a saját filmjében.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogyne tudnánk a világról. Olaj háborúk, atom támadások formáltak, amik miatt kialakult az, amit láttál az egészben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudom, de ezen el lehetett volna egy kicsit időzni. Max nem 100 perc lesz az autós üldözés, hanem csak 90. Tipikusan volt a tarsolyukban egy csomó ötlet az autós jelenetekre, aztán köré dobáltak némi sztorit.

Megnéztem a Hangyát is...a Marvel vonalába passzoló könnyed kis popcorn mozi, nem is rossz, de itt is tipikusan a könnyebbik végét fogták meg a dolgoknak. Bár azután, hogy kiderült, hogy Lang lesz a főhős, nem Pym, nem is vártam mást. Mondjuk tény, hogy egy asszonyverő, önbizalomhiányos, identitászavarral is küszködő karakter nem lett volna túl családbarát :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 28., kedd 15:05

Remy írta:
nmate írta:Nekik átlagos, örülj neki hogy neked nem. En is csíptem, nagyon jot szórakoztam alatta.

Számomra meg Tarr Bubu filmjei képviselik a legalját :lol: Főként azert mert ennyire tulfujtak, aztán annyi az egesz hohy röpke 6 órán at nézhetsz egy istállót.
Pedig viccen kívül a Sátántangó egy jó film, szerintem. Rendkívül hatásos, és nem a hossza miatt.
Hat nem tom hogyan lehet végignézni, ki az akit ez a "film" szórakoztat, es nem csak azert nézi vegig hogy elmondhassa: Végignéztem.
Ezt most ne vedd támadásnak, inkabb győzzmeg.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 15:02

torjack írta:Max-et én baromira untam. Oké, hogy az autós jelenetek látványosak, de ezen kívül...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kergetőznek A pontból B pontig, hogy ott rájöjjenek, hogy mégis A pont a tuti...és kergetőznek vissza A pontig. Magáról a világról szinte semmi nem tudunk meg, arról nem is beszélve, hogy Max mellékszereplő a saját filmjében.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogyne tudnánk a világról. Olaj háborúk, atom támadások formáltak, amik miatt kialakult az, amit láttál az egészben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 14:59

Kerlon írta:Na, de ilyen megfogalmazásban mégsem az, mintha ráöntenél egy kamion szart, mint realistahuni sentry modeban. :D
A fő gonosz bácsi meg szerintem is ratyi, de nem is foglalkoztak vele túl sokat a filmben.
Csak szebben írtam le azt, hogy unalmas, kiszámítható, a történet és a karakterek pedig amatőr hatás érzését váltották ki nálam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 28., kedd 14:54

Max-et én baromira untam. Oké, hogy az autós jelenetek látványosak, de ezen kívül...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kergetőznek A pontból B pontig, hogy ott rájöjjenek, hogy mégis A pont a tuti...és kergetőznek vissza A pontig. Magáról a világról szinte semmi nem tudunk meg, arról nem is beszélve, hogy Max mellékszereplő a saját filmjében.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 14:53

Na, de ilyen megfogalmazásban mégsem az, mintha ráöntenél egy kamion szart, mint realistahuni sentry modeban. :D
A fő gonosz bácsi meg szerintem is ratyi, de nem is foglalkoztak vele túl sokat a filmben.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 14:25

Jó, értelek.
Egyrészt én láttam az "eredetit", másrészt nekem ez pont olyan hatású film volt, mint neked a "valamilyen sérelem miatt fegyvert fog, aztán aki az útjába áll azt lelövi a 'csába."
Furiosa karaktere még egész jó volt, Maxé - Hardy ide vagy oda - nekem kevés volt. Főgonosz bácsi meg egyenesen nevetséges.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 14:18

Realista24 írta:
Kerlon írta:meg is néztem a Mad Maxet újra. Valaki írja le, hogy miért átlagos, mert kurvára nem az. Alapból a történet sem a teljesen megszokott és egy akció filmhez mérten a terítés teljesen más. A dráma meg jön a végén, mint egy jó finn-magyaron. :D
Kérdezem én, hogy mitől nem átlagos? Eleve kiszámítható. Nem látom, hogy miben nyújtott volna újat vagy átlagon felülit. Bár annyit értek a filmekhez, mint ziro a fogadásokhoz.
Úgy kezdem, hogy én nem néztem meg az előző Mad Max filmeket és nem is olvastam utána soha se.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De a látvány világ már alapból kiemeli szerintem(a szar fake hollywood). Aztán a történetnél én mertem volna fogadni, hogy ott lesz vége, hogy meglépnek és az anyák majd elviszik őket, de ugye Max a múltja miatt segít rajtuk, aztán meg a végén mégis lelép. És én végig tudtam izgulni az egész filmet, pedig a 80% tényleg autós üldözés volt. Illetve Furiosa és Max karaktere is jól lett szerintem felépítve. A számomra sokkal átlagosabb, mikor valaki valamilyen sérelem miatt fegyvert fog, aztán aki az útjába áll azt lelövi a 'csába.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 14:06

Kerlon írta:meg is néztem a Mad Maxet újra. Valaki írja le, hogy miért átlagos, mert kurvára nem az. Alapból a történet sem a teljesen megszokott és egy akció filmhez mérten a terítés teljesen más. A dráma meg jön a végén, mint egy jó finn-magyaron. :D
Kérdezem én, hogy mitől nem átlagos? Eleve kiszámítható. Nem látom, hogy miben nyújtott volna újat vagy átlagon felülit. Bár annyit értek a filmekhez, mint ziro a fogadásokhoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 14:04

Én már akkor istenítettem a filmet mikor te valamelyik elvadulásod utáni pihenődet töltötted a fórumon kívül, szóval menj aludni. :lol:
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 13:59

Annyira már ismerlek, hogy lehetetlen meggyőzni, szóval nem kell alkudni, csak leírtam, hogy hatalmas túlzás, amit a filmről gondolsz. Vélemény, a véleményről tiszta inception. :mrgreen:
ziro4vr írta:Veled értek egyet a témában te.... :lol: de ezek után még meggondolom.
Jól van, ne nyaljál. :mrgreen:
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 13:58

Veled értek egyet a témában te.... :lol: de ezek után még meggondolom.
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 28., kedd 13:55

Hiába szenvedsz Kerlon úgysem alkuszom. :mrgreen:
Viszont kösz a John Wick tippet, felirom a listára, de arra amelyik nem watch-al kezdődik. :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 13:53

ziro4vr írta:
Kerlon írta:Jó csak tegnap sentryhuni olyat tolt ide... Érted, ha a Mad Max full átlag, akkor pl. egy John Wick mi a tököm volt?
Rossz példa, az egy tök korrekt akciófilm pont. Még az is kiemelhető manapság. De a mad maxes részt adom.

Tarr Bélát meg nézzenek a sznobok, bölcsészek, meg Remy hogy elitistàbbnak tűnjön. :mrgreen:
A Mad Maxes részt? Itt a hollywoodi fake szutyokra gondolsz? Mert a legtöbb hollywoodi fake szutyok. Majd lehet veszek sentrytől filmintelligencia fejlesztő órákat, aztán lehet nem leszek hozzá ilyen iqnuku.
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 13:50

Kerlon írta:Jó csak tegnap sentryhuni olyat tolt ide... Érted, ha a Mad Max full átlag, akkor pl. egy John Wick mi a tököm volt?
Rossz példa, az egy tök korrekt akciófilm pont. Még az is kiemelhető manapság. De a mad maxes részt adom.

Tarr Bélát meg nézzenek a sznobok, bölcsészek, meg Remy hogy elitistàbbnak tűnjön. :mrgreen:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 28., kedd 13:49

nmate írta:Nekik átlagos, örülj neki hogy neked nem. En is csíptem, nagyon jot szórakoztam alatta.

Számomra meg Tarr Bubu filmjei képviselik a legalját :lol: Főként azert mert ennyire tulfujtak, aztán annyi az egesz hohy röpke 6 órán at nézhetsz egy istállót.
Pedig viccen kívül a Sátántangó egy jó film, szerintem. Rendkívül hatásos, és nem a hossza miatt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: