Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Divat

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 1., szombat 17:20

Ugy nezelodjetek hogy szinte napról napra törlik es nyitják a boltokat mert dolgozik a cenzúra. Akitől en vettem is felszámolásra kerult mar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 1., szombat 17:13

Ezzel szemezek, 13 ojró, most kértem real picture-t.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 1., szombat 16:21

ali real mez Valaki rendelt már tőle vagy esetleg tud jobb eladót/jobb árat?

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. július 31., péntek 14:23

Ma megérkezett az idei idengbeli mezünk nadrággal...Ronaldosat vettem..és marha jól néz ki tényleg...2007 után ideje volt beszereznem egy ujabb mezt :mrgreen:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. július 29., szerda 8:26

Adom amit ziro mondott a Nikr Backboardokrol. Jo cipok,jol is birjak. Nalam a masfel ev mar sok,ahhoz kepest hogy sokat megyek es nem vagyok eppen kis darab. Meg ebbol akad 48,5-s :D Bar sajnos az uj dizajnok nekem nem jonnek be,regebbi dizajnba meg csak szurke van,aminek a ragasztott talpa kicsit jobban kopik mint a regebbi varrott. De. elegedett vagyok vele,megvan mar fel eve.
Mivel nehezen talalok arban es kinezetben is megfelelo cipot ezert most egy Adidas futocipofelet is hordok ami eddig elegge bejon,olcso is volt. Bar vilagoskek szine miatt nem mindenhova vehetem eppenseggel fel :D
20k felettmeg egyelore nehez szivvel aldozok cipore. Majd ha lesz sajat keresetem..

Teremcipokben Nike-kat szoktam venni regebben,Tiempokat,szeeintem azok a legjobbak (persze a bor adidasok vszeg jobbak,de azokat meg nem probaltam az aruk miatt,mert betonra sajnalnam)
Most mar 2 eve Puma PowerCat-em van,utolso darabkent rendeltem a hivatalos oldalrol,13k-ert ajandek volt,meg mindig nincs kulonosebb baja,cdak kopott kisse. Pedig sokszor hasznalom. Sajnos megszunt ez a fajta puma,ezek a szines ujak meg nem tetszenek :(
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 28., kedd 22:17

Azon agyaltam, hogy csinálok magamnak saját realos pólókat.
Onnan jött az ötlet, hogy ugyan a mezek tetszenek, van is belőle pár, de valami más stílusú póló kell nekem, amik meg neten vannak adidastól, azok baromira nem tetszenek, ráadásul drágák is, legtöbb fazonra sem az én stílusom...
A pár hónapja vett 1800ft-os Scitec pólóm, az árához képest baromi jó minőségű, feszülős, tök jó fazonra is és a sokadik edzés, mosás után sem ment össze, nyúlt meg...
Na arra gondoltam, hogy beszerzek ilyen sima fekete pólókat és arra nyomatom a saját magam által készített mintákat.
Neten meg is találtam ezt a típusú pólót, már csak kell egy hely Győrben, ahol faxán rányomják amit kitalálok(elvileg árkádban van ilyen).

Csináltam 2 verziót, nem végleges, csak úgy próbaképp, a fehér az nekem kvára bejövős, kíváncsian várom mit szóltok??, ne kíméljetek, ha szar lett :mrgreen: .
Íme:
sárga
fehér

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. július 28., kedd 18:07

akkor az alisnaci kilőve. köszi :)
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 28., kedd 16:36

ziro4vr írta:
CS0ki írta: Amúgy pár éve vettem fél áron egy hifiger bakancsot. Oké, hogy így is 25 volt, de az megvan már szerintem 4 éve is, és egész télen abba szoktam járni. Meg egy másik Hifiger cipőm is van, az szerintem 5-6 éves, bár manapság már nem sokszor hordom, régebben nyújztam rendesen, és még mindig szinte hibátlan.
Na nekem pont azzal volt rossz tapasztalatom. Kb 3 hónap után jött le a talpa az enyémnek, pedig az sem volt olcsó.
Próbáld ki azt, hogy nem csoszogsz, hanem emeled a lábad. :mrgreen: :coffee: :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 16:21

CS0ki írta: Amúgy pár éve vettem fél áron egy hifiger bakancsot. Oké, hogy így is 25 volt, de az megvan már szerintem 4 éve is, és egész télen abba szoktam járni. Meg egy másik Hifiger cipőm is van, az szerintem 5-6 éves, bár manapság már nem sokszor hordom, régebben nyújztam rendesen, és még mindig szinte hibátlan.
Na nekem pont azzal volt rossz tapasztalatom. Kb 3 hónap után jött le a talpa az enyémnek, pedig az sem volt olcsó.
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 28., kedd 16:17

Hát, elég fura helyzet ez. Esti fősulira járok, mellette dolgozom, de mint diákmunkás és mint estis nekem nem jár a tb kedvezmény mint a nappalisoknak. Fizetni nem tudok érte mert a fizetésem több mint 3/4e megy apám csodálatos hitelére, a maradék apróból meg beosztom a vonat/bp bérletet és a havi kajámat.
Kicsit átalakítva:"Nem hülye az, hanem bátor..."! Ne viccelj már, TB legyen az első, amit kifizetsz, addig semmire ne adj pénzt. Ezzel nagyon nem érdemes játszani. (a másik ilyen a lakás/ház biztosítás...)

Egyébként szarok már ezek a cipők. Most vettem egy Timberland-et, remélem ez jól fogja bírni. Meg van egy heavy tools is, ami olcsó votl, ott az egy évnek már örülnék. :)

Amúgy pár éve vettem fél áron egy hifiger bakancsot. Oké, hogy így is 25 volt, de az megvan már szerintem 4 éve is, és egész télen abba szoktam járni. Meg egy másik Hifiger cipőm is van, az szerintem 5-6 éves, bár manapság már nem sokszor hordom, régebben nyújztam rendesen, és még mindig szinte hibátlan.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 16:09

Realista24 írta: Nadrág? Rendeltem magamnak, páromnak jó is lett volna, ha tetszett volna neki :lol: És van köztünk "néhány" centi és kiló. (fosi szerint nem az én javamra :mrgreen: )
:lol: :lol: :lol:

Na ha valamit én nem rendelnék tőlük, az a nadrág.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 16:07

csabi* írta:vaporom van nekem is, még a 4. szériás kb. 5-6 éve

más: aliról nadrágot vett már innen valaki? méretezés mennyivel kisebb az európainál?
Nadrág? Rendeltem magamnak, páromnak jó is lett volna, ha tetszett volna neki :lol: És van köztünk "néhány" centi és kiló. (fosi szerint nem az én javamra :mrgreen: )
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. július 28., kedd 16:02

vaporom van nekem is, még a 4. szériás kb. 5-6 éve

más: aliról nadrágot vett már innen valaki? méretezés mennyivel kisebb az európainál?
Kép

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. július 28., kedd 15:11

Kerlon írta:Mondjuk a régi kenguru bőrt összehasonlítani a mostani szintetikus cipőkkel kicsit feleslegesnek érzem. Ami a vicc, hogy még így is azok voltak az olcsóbbak.
33.000 forint helyett vettem anno 16-ért utolsó darabként egy kengurubőr adidast, ilyet. 5 éve megvan, amiből 2 évet rendesen használtam szinte minden nap, azóta meg a haveri focizásokra szoktam magammal vinni. Semmi baja nincsen, iszonyatosan bírja. Kíváncsi lennék rá, hogy ezek a mai cipők bírnának-e ennyit...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 13:36

Mondjuk a régi kenguru bőrt összehasonlítani a mostani szintetikus cipőkkel kicsit feleslegesnek érzem. Ami a vicc, hogy még így is azok voltak az olcsóbbak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 28., kedd 13:25

Hogy te mindig megtalasz engem :lol:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. július 28., kedd 13:00

ziro4vr írta:Na jó de évi 60 meccs a kispadon...úgy könnyű. :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: végem

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 11:46

Na jó de évi 60 meccs a kispadon...úgy könnyű. :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 28., kedd 11:37

Lehet persze, mindenki saját tapasztalatot mondd ott, de átlagban szerintem minőségre gyengébbek.

R10-esem bő 6 eve van meg, ebből 3 évig évi 60 kispályás meccs, + egyéb foci heti 2 alkalom betonon. Fel éve az eleje szakadt el, megvarrattam es ismét jó.

Tudom ez nem stoplis... De azok is durván jók.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 11:19

Cáfolat: igaz, hogy a csúcskategóriást vettem meg anno (leárazták), de már 2,5 szezont lehúztam benne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: