Wertz írta:Galacticos írta:ha ez a véleménye valakinek akkor miért ne írhatná le?
Erre egy igen egyszerű kérdés a válasz
Honnan tudnád te, hogy pontosan kire van szüksége a Real Madrid csapatának?
van két szemem. ami a csapat körül nem mindenkinél mondható el. és ez nem önfényezés inkább a sok nyomorult kritikája aki felveszi a nagy lóvét a semmire.
látszik az hogy egy dimáriánál van jobb opció ugye? látszik az is a nyilatkozatokból hogy ancelotti inkább focit akar nyomatni velük. láttam iscot, van játékintelligenciája, kisterületen gyorsan teszi-veszi a labdát, nem egy cselgép inkább olyan iniestás, gyors testcselekkel meg húzogatásokkal szopatja a népet. látszik SZERINTEM hogy jobban beleillik mondjuk ő az elképzelésekbe mint dimaria mondjuk. aki ehhez a valaki előreíveli a többi fusson érte játékstílusba tökéletesen illett. pluszba szerintem pont azért is nem kéne engem betámadnod ezekkel mert majdnem minden mondatomban benne van hogy szerintem, ami már engem idegesít a szóismétlés miatt.
azokból akiket hozni szeretne ancelotti a hírek szerint (thiago, illarramendi de állítólag az eredeti elképzelése vidal volt és verratti) azt mutatja hogy inkább uralni akarja majd a meccset, az hogy mi diktáljunk, hogy mi irányítsunk. engem annyira nem érdekel a labdabirtoklás de nem akarom azt látni hogy van olyan hogy még kis csapatoknál többet van a labda a bernabeuban mint nálunk. ez nonszensz. szerintem ebbe a stílusba nem illik bale. angliában mindenki győzelemre játszik, ott az erőnlét dominál 90percig végig fut mindenki, végig hajt akármi az eredmény, nem adják fel ebből adódik hogy több terület van, sokszor nincs középpálya és balenek van területe sprintelni, lefutni bárkit mert erre képes. persze voltak gyönyörű átlövései is felállt védelmek ellen ezt ne vegyük el tőle. de szerintem ő nem illene ide.
és végezetül én azt írom le akire szerintem szüksége van a csapatnak, akire szerintem szüksége lehet és ahogy én látom. ahogy ÉN látom. ezt írom le ami szerintem van. felőlem írhatod hogy nem értesz egyet, de inkább szerintem azokat támadd akiknek annyi saját véleménye van mint egy pohár kólának, akik csak meglátnak egy hsz-t átfogalmazzák és már írják is, mindenféle saját meglátást mellőzve.