Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 30., csütörtök 23:57

sonic írta:
MesQueUnClub írta:Tudod pajti, azt nem értem, hogy az egész médiát egy mocskos hazugságnak veszed, de azok a nyilatkozatok mint maga a szent írás, én nem értelek téged, de szerintem notoriusan keresed az ilyeneket, nem tudom ez milyen mazoista szokás, de én pl nem szoktam olyan cikkeket keresni amiben mocskolódások vannak, ezért nem értem, ha az egészet lenézed (sport bulvár) akkor azokat minek olvasod?
Azert ha valaki nyilatkozik a sajtonak, vagy a tv-nek/radionak, meg hogy egy bulvar ujsag lehoz valami kamu hirt, az nem ugyanaz.

Vagy igen?
Gondolok itt arra is, hogy mikor fordítják, akkor azért akarva akaratlanul is tudnak egy kicsit úgy módosítani rajta, hogy máshogy hangozzon, lássuk be van olyan, hogy egy nyilatkozat eredeti nyelven és angolul pl. már elég eltérő. De nyilván van ami azért szöveg hű. De ezeket még mindig azért hozzák le a lapok, hogy el lehessen adni. De lényegében rühellem az egymásra köpködő nyilatkozatok miegymást, így nem is olvasom el az ilyeneket, vagy legalább a lehető legminimálisabb dózisban.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 30., csütörtök 23:47

MesQueUnClub írta:Tudod pajti, azt nem értem, hogy az egész médiát egy mocskos hazugságnak veszed, de azok a nyilatkozatok mint maga a szent írás, én nem értelek téged, de szerintem notoriusan keresed az ilyeneket, nem tudom ez milyen mazoista szokás, de én pl nem szoktam olyan cikkeket keresni amiben mocskolódások vannak, ezért nem értem, ha az egészet lenézed (sport bulvár) akkor azokat minek olvasod?
Azert ha valaki nyilatkozik a sajtonak, vagy a tv-nek/radionak, meg hogy egy bulvar ujsag lehoz valami kamu hirt, az nem ugyanaz.

Vagy igen?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 30., csütörtök 23:42

R.M.C.F írta:Barcásoktól kérdezném,hogy legyen róla infóm, Titeket is zavar,hogy a real vezetői,volt vezetői,játékosai,volt játékosai minden áldott héten gennyes nyilatkozatokat tesznek rólatok? Nem , nem évente 1x....hanem állandóan?

Vagy ők nem ? Mert a barcások állandóan......

Mert elég érdekes,hogy ezek állandóan erre fröcsögnek....de amióta realos lettem azóta mindig tapasztalom.....
Tudod pajti, azt nem értem, hogy az egész médiát egy mocskos hazugságnak veszed, de azok a nyilatkozatok mint maga a szent írás, én nem értelek téged, de szerintem notoriusan keresed az ilyeneket, nem tudom ez milyen mazoista szokás, de én pl nem szoktam olyan cikkeket keresni amiben mocskolódások vannak, ezért nem értem, ha az egészet lenézed (sport bulvár) akkor azokat minek olvasod?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 30., csütörtök 23:32

Barcásoktól kérdezném,hogy legyen róla infóm, Titeket is zavar,hogy a real vezetői,volt vezetői,játékosai,volt játékosai minden áldott héten gennyes nyilatkozatokat tesznek rólatok? Nem , nem évente 1x....hanem állandóan?

Vagy ők nem ? Mert a barcások állandóan......

Mert elég érdekes,hogy ezek állandóan erre fröcsögnek....de amióta realos lettem azóta mindig tapasztalom.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 29., szerda 16:43

https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater
Hazard úgy ment át a Barcán, mint kés a vajon. CR után remélem lesz rá esély, ha már Benteke azt nyilatkozta, hogy a Real az álma.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. július 29., szerda 12:37

Douglas és Sergi Roberto (akivel mostanában jobbhátvédként kísérletezget Lucho) ott lesz januárig, ha Alvesnek pihenésre van szüksége, aztán jöhet Vidal is, bár neki biztos nem kevés idő kell majd, hogy újra felvegye a ritmust.

Adriano pedig a több játékperc érdekében távozni szeretne elvileg, teljesen érthető módon. Én nem is problémáznék ezen, elengedném, és felhoznám Grimaldót, de úgyis az lesz a vége, hogy Mathieu lesz Alba cseréje.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 29., szerda 12:34

rb_lint írta:És valószínűleg oda igazolták aleix vidalt.
majd januárban beszállhat a buliba
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2015. július 29., szerda 12:37-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rb_lint
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. július 29., szerda 12:28

És valószínűleg oda igazolták aleix vidalt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 12:27

Jó, én azt hittem Alves eligazolt, kiesett, hogy végül sikerült lefizetni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 29., szerda 12:24

Alves, Döglégy meg Adrano szokott ott játszani. De talán még Bartrat is kitoltok oda egyszer.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 12:18

Ki a jobb oldali védő még a Barcánál, mert most olvasom, hogy Douglas elvileg 8 hétre kiesett.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 26., vasárnap 19:39

jelentése pletykalap)
Itt nem pletykákról volt szó....hanem konkrét,szándékos hazudozásról,hogy egy bizonyos rétegnek örömet okozzon.
rájuk kenni mindent
Nem kentem én semmit sem rájuk......maguk teszik,ipari mennyiségben.
mit vársz tőlük?
Hogy ne nézzenek mindenkit komplett hülyének.....
csak megérdeklődtem mi áll részedről a dolog hátterében,
Nem szeretm ha uton útfélen mindig hazudozásba botlok.
De sztem ezt itt zárjuk is le
Értettem.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 26., vasárnap 19:19

R.M.C.F írta:Attól hogy nem hozzák fel,még lehet igaz nem?

Hogy miért?
Mert mindig utáltam a hazudozást. Amit írtam abban meg pont az volt a lényeg,hogy a cikket akkor is meg kell írni a katalán médiában ha a cikk maga nem igaz,de a lényeg hogy a real ellen szóljon a tartalma,mert ezt akarja olvasni a katalán ember.
Ezt próbáltam szó szerint idézni egy katalán főszerkesztőtől.

Az én hozzáfűznivalóm: A média javarészt azt ír,amit az adott célterület szeret kajálni. Én meg ezért utálom őket.
Épp ezért hívják bulvárnak, mert a valóságtartalma a legcsekélyebb (lásd.: jelentése pletykalap), am tényleg nem kötekedés képen érdeklődtem az előbb csak ez már lassan paranoiás ilyen mennyiségbe rájuk kenni mindent, hidd el az emberek maguktól is rendelkeznek beidegződésekkel ezeknek a csodás műveknek a célja éppen ezek felerősítése, a meggyőződés továbberősítése, ezért értelmetlen mindig leírni, hogy tré mocsok sajtó, mert mindig csak ócsárolnak, egy dolog számít nekik, az eladás innentől kezdve. mit vársz tőlük? De sztem ezt itt zárjuk is le, csak megérdeklődtem mi áll részedről a dolog hátterében, mert érdekelt. Ha vmi komolyabb kifejtésed lenne velük kapcsolatban, nyugodtan írd meg PÜ-ben. :)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 26., vasárnap 19:12

Attól hogy nem hozzák fel,még lehet igaz nem?

Hogy miért?
Mert mindig utáltam a hazudozást. Amit írtam abban meg pont az volt a lényeg,hogy a cikket akkor is meg kell írni a katalán médiában ha a cikk maga nem igaz,de a lényeg hogy a real ellen szóljon a tartalma,mert ezt akarja olvasni a katalán ember.
Ezt próbáltam szó szerint idézni egy katalán főszerkesztőtől.

Az én hozzáfűznivalóm: A média javarészt azt ír,amit az adott célterület szeret kajálni. Én meg ezért utálom őket.

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 26., vasárnap 19:03

R.M.C.F írta:Nem lep meg.....ott kint bevallottan agymosás jellegű információ közlést ad a katalán média a katalán olvasóknak,drukkereknek......ezt egy főszerkesztő egyenes adásban mondta el.
Van még kérdés?

Nincs.
Te figyelj már mindenféle kötekedés nélkül, miért van az, hogy ahol 1 pici kis lehetőséget érzel rá, felhozod, hogy milyen tré mocsok agymosó a média. De most komolyan kérdem, mert rajtad kívül senkitől nem látom, hogy amint lehet ezt hozná fel.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 26., vasárnap 17:57

Nem lep meg.....ott kint bevallottan agymosás jellegű információ közlést ad a katalán média a katalán olvasóknak,drukkereknek......ezt egy főszerkesztő egyenes adásban mondta el.
Van még kérdés?

Nincs.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 26., vasárnap 12:08

Realista24 írta:Csak annyi, ami számomra furcsa - persze védhető katalán részről - hogy beszámolnak a Real vereségéről a hivatalos honlapon, mert egy későbbi bohóckupa ellenfelükkel játszottunk.
Erdekes.. a Roma masodik meccserol elfelejtettek beszamolni..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 26., vasárnap 9:31

Csak annyi, ami számomra furcsa - persze védhető katalán részről - hogy beszámolnak a Real vereségéről a hivatalos honlapon, mert egy későbbi bohóckupa ellenfelükkel játszottunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 26., vasárnap 7:11

Összefoglalva?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 25., szombat 23:53

Ezt csak most nézem (pár cikket már láttam, de nem gondoltam volna, hogy igaz)
Roma beat Real Madrid on penalties (0-0 and 6-7)
http://WWW.FCBARCELONA.COM 07/18/2015 09:45
Barça's opponents in the Joan Gamper Trophy game took the win in the International Champions Cup match in Australia
Rendes cikk. Hát ez igen :lol: :lol: A kupaátadás is megért volna egy szösszenetet szerintem. :shifty:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: