Egyéb bajnokságok
Re: Egyéb bajnokságok
jogos
most nézem, h az meg ott mellette egy kicsit eltorzult chicharito :Đ
most nézem, h az meg ott mellette egy kicsit eltorzult chicharito :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
DohábanToti írta:di maria párizsban
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehet velem van a baj, de képtelen voltam nézni a DAC-Slovan összecsapást. Nem tudom közületek valaki szokta-e figyelni, de szerintem szégyen. Korántsem a játék miatt gondolom így. Itt lakom Dunaszerdahely-től 20 percre, magyar vagyok meg minden, de bennem koránt sincs akkora szlovák gyűlölet, hogy végig bírjam nézni a meccset. Amíg a bekiabálások között olyanok voltak, hogy k**va Slovan addig még hagyján, ilyen van majdnem mindenhol, de mit ártott szerencsétlen Priskin? Eligazolt magyarként a Slovanhoz és máris mindenki gyűlöli, amiket meg bekiabáltak neki...Én szégyellem magam hogy emberek azért járnak meccsre, hogy utálkozzanak, a fele le se szarja mennyi lesz az eredmény. Múltkor is az ellenfél csapatai megvertek egy bácsikát meccs után a városban...Számomra az ilyen teljesen elveszi a foci élvezetét, és minden kedvet attól hogy ott legyek.
Persze tudom, ilyen mindenhol van, és Madridban is megy a Puta Barca (elnézést)...
Persze tudom, ilyen mindenhol van, és Madridban is megy a Puta Barca (elnézést)...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Mario Gomez--->Besiktas
1 évig kölcsönbe érkezik, opciója van a török csapatnak, hogy megvásárolják a szezon lejárta után.
1 évig kölcsönbe érkezik, opciója van a török csapatnak, hogy megvásárolják a szezon lejárta után.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért illene visszakerülnie a válogatottba, akkora konkurencia nincsen.
Nem illik.
Rendben van, amíg 1-2 keményebb védő (nem a brazil távolbanézőkre gondolok) oda nem pakol neki
-
- Kedvenc játékosaid: Douglas
- Kedvenc csapatod: Fc Barcelona
Valamelyik európai középcsapat simán meg fogja venni. Valószínűleg a reklámértéke miatt. Angol bajnokságot nem ajánlom neki.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fizikálisan is rendben van, azt mondja, szeretne újra válogatott is lenni. Év végéig kölcsönben van még a Sao Paulonál, aztán majd kiderül, hogy mi lesz.tucsoki írta:Hiányoznak neki az európai klinikák?Realista24 írta:Na, Pato új erőre kapott, a BL-ben, akar játszani. Úgy érzi, hogy európai karrierje még nem ért véget.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hiányoznak neki az európai klinikák?Realista24 írta:Na, Pato új erőre kapott, a BL-ben, akar játszani. Úgy érzi, hogy európai karrierje még nem ért véget.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem csak most járt le a spam szűrő az e-mailjeinél és hirtelen rázúdult 321 fenyegető levél hehétől.Realista24 írta:Na, Pato új erőre kapott, a BL-ben, akar játszani. Úgy érzi, hogy európai karrierje még nem ért véget.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, Pato új erőre kapott, a BL-ben, akar játszani. Úgy érzi, hogy európai karrierje még nem ért véget.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mondjuk olyan védők mellett nem fog kilógni, mint Höwedes és Mertesackerziro4vr írta:Ha Cacau belefért akkor Rafinha is.
még Badstubert kellene valahogy összedrótozni
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Csak baratsagos meccsrol. Ugyanaz mint Costa. EBn mar alapember lehet...Kerlon írta:DE Rafinhának van felnőtt válogatottsága... Mondjuk gondolom EU helyen spórolnának. Vidalnak.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
DE Rafinhának van felnőtt válogatottsága... Mondjuk gondolom EU helyen spórolnának. Vidalnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
mert most már még jobban játszania kell Rafinhanak, ugyanis a hírek szerint honosítjákDrake írta:Pep még mindig a kp-n játszatja Lahmot.