Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 24., szerda 9:52

Toky írta:De azért azt ne felejtsétek el, hogy ha jön egy új edző (akár Ancelotti, akár más), még ha van is egy ködös elképzelése, hogy mit szeretne játszatni, az még változhat a keret és a játékosok miatt. Egy év szerintem mindenképpen kelleni fog, amíg edző és csapat összecsiszolódik.
Még jó,hogy a barca is újulni akar. Új edző lesz ott is szerintem,pedig év elején ment á,hogy mekkora edző Villanova is 13/13 meccs győzelem vagy a tököm tudja milyen statisztikája is volt hullas :cens: r játékkal.. :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 9:49

Toky írta:Reuss játékát nem ismerem, de a leírások alapján, őt sem favorizálom. Szerintem nem a befejezésre kell rágyúrni, hanem a játékra
Reus összjátékban is baba, nem arról van szó, hogy egy tipikus befejező támadóról beszélünk. Érti a dolgát az előkészítésben is, csak szerintem nem annyira, mint Götze, ellenben jobb a befejezéseknél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. április 24., szerda 9:53-kor.
Merci Zizou!

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 24., szerda 9:43

Az köztudott, hogy nagyon nem csípem Mourinhot, és szívesen látnám bárhol máshol, csak a csapatunk kispadján ne. De azért azt ne felejtsétek el, hogy ha jön egy új edző (akár Ancelotti, akár más), még ha van is egy ködös elképzelése, hogy mit szeretne játszatni, az még változhat a keret és a játékosok miatt. Egy év szerintem mindenképpen kelleni fog, amíg edző és csapat összecsiszolódik.
SZERK: Az lemaradt, hogy ezt az "erősödés" miatt mondom. Az új edző kétlem, hogy annyira képben lenne még a keret hiányosságaival és a rendelkezésre álló játékosok erősségeivel kapcsolatban. Egyáltalán nem biztos, hogy úgy fog igazolni, ahogy mi azt szeretnénk.

Di Maríával kapcsolatban én úgy vagyok, hogy ha nem jöhet Lucas, Hazard vagy hasonló, "játszó" szélső/támadó középpályás, akkor inkább maradjon di María. Nekem nem kell Bale. Reuss játékát nem ismerem, de a leírások alapján, őt sem favorizálom. Szerintem nem a befejezésre kell rágyúrni, hanem a játékra. Ha a játék képét és a felfogást helyre rakjuk, akkor Benzema/aki jön is be fogja tudni verni. Ha új edző jön, akkor di María játéka is változhat annyit, hogy eltűrjük még egy évig, amíg talán lesz jobb választás. Vagy az UEFA valahogy megtalálja a PSG-t/Chelsea-t, és eladják nekünk az előbb említett játékosok egyikét. :mrgreen:
Meg szerintem a korábbi DM-hez képest a mostanit Mou eléggé lebutította. Mondhatni az Ő szabadságát kapta meg Khedira. :roll:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 24., szerda 9:41

nálam deutschland über alles van és mindig is az volt de a draxlerről egyszerűen nem tudok jókat mondani. nem ragadt meg semmi azokból a meccsekből amiket láttam. nem azt mondom hogy ótvar volt és hogy senkinek sem kell. de szerintem semmi pluszt nem tud adni a Realnak.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 24., szerda 9:28

hehe írta:nyugodjatok meg, amíg nincs lezárva az edzőkérdést, hogy megy vagy marad, addig itt játékos nem lesz igazolva vagy elküldve.

megint az egész nyár rámegy majd erre, erősödni nem fogunk, az elmúlt évekből kiindulva, ez borítékolható.
Valami hasonlót írtam le tegnap is.. Hihetetlen az egész, úgy ahogy van. :roll:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 24., szerda 9:21

ericco írta:Szélső, de szokott játszani TKP-ként is. A német válogatottban kiegészítőember. Esélye sincs annyi lehetőséget kapni, mint a dortmundiak és Müller. Továbbra is Reus nálam a priorítás. Lehet kreativitásban picit elmarad Götzétől (de Di Marianal utcahosszal jobb), de a kapu előtt jóval magabiztosabb, nagy százalékban használja ki a helyzeteit. És nekünk inkább ilyen játékos kellene, aki Ronaldo meleltt bevágná a ziccereket, nem olyan, aki megcsinálja a cselet, és fasza ütembe visszagurítja a 16-osa... Khedirának :roll:
Ebben az esetben szerintem csak Bale és Reus után jöhet szóba a vezetôségnél. De mivel most menô a német csapatok szétszedésérôl cikkezni (Götze, Lewandowski, Gündogan, Reus, Schürrle, Carvajal) megeresztettek egy ilyet is.
Viszont nekünk nem kiegészítô ember kell. A kezdôbe kellene igazolni, oda pedig nehéz. Carvajalon kívül nagyon necces.
Vidal lenne nekünk a legfontosabb, akkor nem zavarna annyira az sem, ha Di Maria esetleg visszagurítja neki a lasztit, tudnám, hogy nem a herceg fogja rálôni... B-)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 24., szerda 9:16

ericco írta:
A Real Madrid készen áll arra, hogy leigazolja a Schalke középpályását, Julian Draxlert, aki szívesen költözne Madridba. A Királyi Gárdának a Bayern Münchennel kell “megküzdenie” a játékosért, azonban mivel a német csapat tegnap bejelentette, hogy leigazolták Mario Götzét, könnyen lehet, hogy kiszáll a versenyből.
Szóval a Bayern elhitette velünk, hogy Draxler kell nekik, bealtattak, és fű alatt leigazolták Götzét. Nekünk meg ismét maradt a B, C, stb. terv. Ugye azt említenem sem kell, hogy a két játékos össze sem hasonlítható tudásban. Nagyon ismerős a szitáció.
Remélem kacsa, mert már számomra kínos, hogy mennyire hülye a vezetőségünk.
a vezetőség akkor vált hülyévé, amikor mourinho kezébe adták az egész gyeplőt.
aki kibaszta zidane-t, valdanoval sem tudott együtt dolgozni, pont ez a két ember akkora madridista, mint perez és értik is , mit csinálnak.
nyugodjatok meg, amíg nincs lezárva az edzőkérdést, hogy megy vagy marad, addig itt játékos nem lesz igazolva vagy elküldve.

megint az egész nyár rámegy majd erre, erősödni nem fogunk, az elmúlt évekből kiindulva, ez borítékolható.
Kép
Kép
Kép

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 24., szerda 9:14

Az úgy adná is, egy CR-Benz-Modric-Reus támadó négyes, és padon meg Higu/aki helyette jön, Özil, Jesé (! :mrgreen: ) , mellettük akár lehet Draxler is, nem bánom én, Callejonhoz képest előrelépés lenne.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Eszterke
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. április 24., szerda 9:13

Hát az gyönyörű. Meg most mi ez, kijött, hogy a München igazolja Götzét, akkor most így mindenkire rájött, hogy ugyan nézzünk már szét a Bundesligában, hátha? :lol: Nem rossz játékos Draxler, de na, hát tényleg nem egy kategória (egyelőre?). Mindenesetre laza lesz, ha leigazoljuk :roll:
Gerr90 írta:Mit tudsz a játékosról, van benne fantázia?
Fiatal még (most nézem, velem egyidős :lol: ), de már bemutatkozott a válogatottban is, szerintem simán benne van, hogy egyszer hiperszupernagy játékos lesz, de azért egy húszéves gyereknek még van hová fejlődnie.
Aztán elhozzuk, és olyan lesz, mint Varane a maga posztján :mrgreen:
ericco írta:de a kapu előtt jóval magabiztosabb, nagy százalékban használja ki a helyzeteit.
Arról nem is beszélve, hogy Reus eszméletlen sokszor eredményes az első 10 percben. Lásd: hétvégén a Mainz ellen a BVB már az első percben vezetett.
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 9:10

Gerr90 írta:Mit tudsz a játékosról, van benne fantázia?
Szélső, de szokott játszani TKP-ként is. A német válogatottban kiegészítőember. Esélye sincs annyi lehetőséget kapni, mint a dortmundiak és Müller. Továbbra is Reus nálam a priorítás. Lehet kreativitásban picit elmarad Götzétől (de Di Marianal utcahosszal jobb), de a kapu előtt jóval magabiztosabb, nagy százalékban használja ki a helyzeteit. És nekünk inkább ilyen játékos kellene, aki Ronaldo meleltt bevágná a ziccereket, nem olyan, aki megcsinálja a cselet, és fasza ütembe visszagurítja a 16-osa... Khedirának :roll:
Merci Zizou!

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 24., szerda 9:06

ericco írta:Szóval a Bayern elhitette velünk, hogy Draxler kell nekik, bealtattak, és fű alatt leigazolták Götzét. Nekünk meg ismét maradt a B, C, stb. terv. Ugye azt említenem sem kell, hogy a két játékos össze sem hasonlítható tudásban. Nagyon ismerős a szitáció.
Mit tudsz a játékosról, van benne fantázia?
Sajnos én még nem láttam játszani, csak a médiából értesültem róla, mekkora tehetség. Bár szerintem kacsa a hír, Mesut és Luka poszt a gyerek, nem? Oda meg kétlem, hogy érkezne erôsítés.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 24., szerda 9:05

szerda, 08:41
A Real Madrid készen áll arra, hogy leigazolja a Schalke középpályását, Julian Draxlert, aki szívesen költözne Madridba. A Királyi Gárdának a Bayern Münchennel kell “megküzdenie” a játékosért, azonban mivel a német csapat tegnap bejelentette, hogy leigazolták Mario Götzét, könnyen lehet, hogy kiszáll a versenyből.
Bayern Götzéket igazol, mi meg.... :roll: :roll:
Amúgy Callejon helyett a padra tökéletes lesz, de nem többre. És nem feltétlen a pad erősítésével kellene elsősorban foglalkozni. Vannak gondok a kezdőben is bőven. (maria, khedira levátása, Xabi pótlásának megoldása, jhv, Modric beépítése ideje lenne már. csatárkérdés is érdekes, de az már csak sokadik a sorrendben, ami a fontosságot illeti.) Utána lehet egy szintén minőségi padot kialakítani.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 9:00

Szóval a Bayern elhitette velünk, hogy Draxler kell nekik, bealtattak, és fű alatt leigazolták Götzét. Nekünk meg ismét maradt a B, C, stb. terv. Ugye azt említenem sem kell, hogy a két játékos össze sem hasonlítható tudásban. Nagyon ismerős a szitáció.
Merci Zizou!

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 24., szerda 8:46

Teeekiii írta:
BBeno írta:amúgy mintha már José egyszer csinálta volna hogy egy nappal a meccs előtt kezdőt mondott. talán a kupadöntőben a barca ellen de az is lehet hogy tavaly a BL-ben. nem emlékszem de egyszer már tuti meghúzta ezt a lépést.
Ha jól emlékszem az 5-0-ás clásico előtt játszotta ezt el...
Az csodás előjel :lol: :lol: :lol:

Movember

HozzászólásSzerző: Movember » 2013. április 24., szerda 8:46

Nincs semmi érdekes a kezdőben a sérülteket és a kispad szokásos bérlőit figyelembe véve. Higany/Benzin a lényeges variálási lehetőség és ezzel kifújt. :coffee:

Teeekiii
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR

HozzászólásSzerző: Teeekiii » 2013. április 24., szerda 8:42

BBeno írta:amúgy mintha már José egyszer csinálta volna hogy egy nappal a meccs előtt kezdőt mondott. talán a kupadöntőben a barca ellen de az is lehet hogy tavaly a BL-ben. nem emlékszem de egyszer már tuti meghúzta ezt a lépést.
Ha jól emlékszem az 5-0-ás clásico előtt játszotta ezt el...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 24., szerda 8:24

amúgy mintha már José egyszer csinálta volna hogy egy nappal a meccs előtt kezdőt mondott. talán a kupadöntőben a barca ellen de az is lehet hogy tavaly a BL-ben. nem emlékszem de egyszer már tuti meghúzta ezt a lépést.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

hunmiller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers

HozzászólásSzerző: hunmiller » 2013. április 24., szerda 8:18

numberone1 írta:
Kinezem Kloppbol, h ez nem igazan zavarhatta ossze. Szerintem a Dortmund taktikailag fegyelmezett lesz, arra azert kivancsi leszek, h bemerik e vallalni a letamadast mint a bundasban. Egyaltalan meddig birnak erovel. :hmmm:
Erővel szerintem bírni fogják (hétvégén sem tartalékoltak, nem úgy mint mi), én inkább attól tartok, hogy nálunk mennyire a visszavágás fogja vezérelni a fiúkat, hogy na most megmutatjuk, nem úgy mint a csoportkörben. Mert ha ez lesz, szerintem rámehet a meccs, és német házi döntő lesz...

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. április 24., szerda 6:47

Mou fantasztikus egyéniség, a foci világába úgy kell, mint egy falat kenyér. Az már más kérdés, hogy a csőlátása miatt nem bánkódom az esetleges távozása miatt, de meg kell hagyni, ez a pali tud valamit :Đ

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 5:25

Press írta:
Összezavarja Kloppot. Így Klopp most vagy felkészíti a dortmundiakat arra, hogy ez ellen a madridi kezdő ellen mit kell játszani, (amit nyilván mourinho is tud a sajátjairól, hogy hol gyengék) vagy elbizonytalanítja, hogy tényleg így állunk-e ki, és akkor több lehetőséget kell mérlegelnie, és minél több lehetőség, annál kevesebb precizitás lesz a kivitelezésben. Taktika az egész. Mivel ez még nem hivatalos (szerintem) az is lehet h pár helyen változás lesz.
Kinezem Kloppbol, h ez nem igazan zavarhatta ossze. Szerintem a Dortmund taktikailag fegyelmezett lesz, arra azert kivancsi leszek, h bemerik e vallalni a letamadast mint a bundasban. Egyaltalan meddig birnak erovel. :hmmm:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Vissza: