Igen azt mondom, hogy James jobb mint Hazard, ugyanis a VB-n mindenki azt várta Hazardtól, hogy majd ő lesz a vezér.. ehhez képest semmi. Jamestől nem várták ezt, mégis Kolumbia vezére és VB gólkirály lett, Hazard X éve a chelseaben van, Elötte Bale lett a PL legjobbja, elhozták a PLből, utána Suárez lett a PL legjobbja el lett hozva a PLből, úgymond kikoptak előle a játékosok, James első évében akkora bombagólokat rúgott 1 szezonban mint más egy egész pályafutás alatt..Drake írta: James jobb lenne mint Hazard? Na ne...Nem akarok senkit provokálni,de James egy túlfújt lufi akit 4 db jó meccs alapján vett meg Perez a valós ára több mint duplájáért.
Real Madrid vs. Barcelona
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Real Madrid vs. Barcelona
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Ahhoz képest első szezonjában jobb statisztikát hozott, mint a PL legjobbja, egy komoly sérüléssel együtt...
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
James jobb lenne mint Hazard? Na ne...Nem akarok senkit provokálni,de James egy túlfújt lufi akit 4 db jó meccs alapján vett meg Perez a valós ára több mint duplájáért.MesQueUnClub írta:Hát hasra ütés szerűen, hogy csak pár név, poszttól függetlenül, de nem is az előző generációból, Isco, James, Neymar, Reus, és ha angliában játszana még mindig akkor Bale is.morientes írta: Sztm mèg azon kivul is vannak elotte.
- MesQueUnClub
Hát hasra ütés szerűen, hogy csak pár név, poszttól függetlenül, de nem is az előző generációból, Isco, James, Neymar, Reus, és ha angliában játszana még mindig akkor Bale is.morientes írta: Sztm mèg azon kivul is vannak elotte.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sztm mèg azon kivul is vannak elotte.R.M.C.F írta:Abszolut.....túlfújt,aztán majd meglátjuk,de egyelőre nagyon messze van a két ásztól.Hazard is több mint 100 millát ért. Véleményem szerint max 60-at
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Angliának kell egy sztár, ennyiről van szó Hazard esetében.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Abszolut.....túlfújt,aztán majd meglátjuk,de egyelőre nagyon messze van a két ásztól.Hazard is több mint 100 millát ért. Véleményem szerint max 60-at
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Realista24 írta:ugyanis ehhez közeli összeget még senkire nem költöttek.
Jah...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Most így hirtelen a tudás-hype-marketing-kor-potenciál ötöst vettem alapul és nálam csak ő fér bele.
De látod, Baleért is csengetnének 140 milliót, miközben Céért csak 120-at...."csak"
De látod, Baleért is csengetnének 140 milliót, miközben Céért csak 120-at...."csak"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Tehetséges gyerek de még nagyon forrófejű, ha sikerül kinőnie a hülyeségeit, akkor képességei alapján kétségtelenül de addig rá se merném kimondani. De pl a sok szentimentális BM/Chelsea fan szerint Hazard is több mint 100 millát ért. Véleményem szerint max 60-at dehát ezt úgysem én döntöm el. De félő Neymárnál egy Dinho efektus ha nem nő be a feje lágya.Realista24 írta: Ha ész nélkül kell mondanom mondani valakit, akkor Neymar. Persze ez ezer tényezős dolog, mármint, hogy ki mennyit ér meg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha ész nélkül kell mondanom mondani valakit, akkor Neymar. Persze ez ezer tényezős dolog, mármint, hogy ki mennyit ér meg.MesQueUnClub írta:Ez a tipikusan generált "átigazolási" hír. De lemerem fogadni, hogy nem egy ember ezt el is hiszi. De őszintén szted manapság ki érne meg 100 millát egyáltalán a 2 gigászon kívül?Realista24 írta:Nem tudom, de nagyon beteg, ez még Gallardótól is meredek lenne szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Ez a tipikusan generált "átigazolási" hír. De lemerem fogadni, hogy nem egy ember ezt el is hiszi. De őszintén szted manapság ki érne meg 100 millát egyáltalán a 2 gigászon kívül?Realista24 írta:Nem tudom, de nagyon beteg, ez még Gallardótól is meredek lenne szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom, de nagyon beteg, ez még Gallardótól is meredek lenne szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Véletlen nem Gallardo volt az? elég bullshit szagú a dolog. Már csak abból kiindulva, hogy Laporta kampányolt nagyon Pogbával és nem Barto. Ebből eredendően nem a Barca az első számú opció (sztem) ahova a francia távozna.Realista24 írta:A L'Équipe egyik újságírója szerint a Barcelona megkereste a PSG-t Verrattival kapcsolatban, és az olasz középpályás mégsem érinthetetlen! A párizsiak 120 millió eurót kérnek kereken a fiatal játékosért. A PSG csak a Barcának adná el az olaszt, ugyanis ezzel szeretne közelebb kerülni a francia csapat Pogba megszerzéséhez. A katalánoknak nem okozna jelenleg akkora problémát az árának kifizetése, azonban az elvi kérdésben lehetnek gondok, ugyanis ehhez közeli összeget még senkire nem költöttek.
Mellesleg ügyes gyerek, de 120m-t nem ér egy játékos sem Cé-n és Messin kívül.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azon nyomban mennék párizsba és rájuk gyújtanám a stadiont
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A L'Équipe egyik újságírója szerint a Barcelona megkereste a PSG-t Verrattival kapcsolatban, és az olasz középpályás mégsem érinthetetlen! A párizsiak 120 millió eurót kérnek kereken a fiatal játékosért. A PSG csak a Barcának adná el az olaszt, ugyanis ezzel szeretne közelebb kerülni a francia csapat Pogba megszerzéséhez. A katalánoknak nem okozna jelenleg akkora problémát az árának kifizetése, azonban az elvi kérdésben lehetnek gondok, ugyanis ehhez közeli összeget még senkire nem költöttek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Miért keresném? Neked nem ott villog a képedbe? Ezen a nyáron hány nyilatkozat volt a részeteklről felénk? És hány tőlünk felétek?azt nem értem, hogy az egész médiát egy mocskos hazugságnak veszed, de azok a nyilatkozatok mint maga a szent írás, én nem értelek téged, de szerintem notoriusan keresed az ilyeneket, nem tudom ez milyen mazoista szokás, de én pl nem szoktam olyan cikkeket keresni amiben mocskolódások vannak, ezért nem értem, ha az egészet lenézed (sport bulvár) akkor azokat minek olvasod?
Na. Lehet saccolni. A kérdés erre irányult,ez egy elég jelentős különbség,és szerintem érdekes.......ha valakit ez a kérdés sért,tegyen panaszt.....ne olvasson engem,mert ez is hátha bántja.
Ez meg... mi ez valami össznépi tánc ellenem? Mi ez hogy úgy van ahogy előre elgondolom? Ezek már megtörtént események......baxki,lassan kérdezni sem merek. Hát az elmúlt pár hónapban folyamatosan beleakadok a barcás tagok,realról szóló okvetetlenkedéseibe.......gondoltam megkérdezem,ez a mésik részről is így mehet,és csak én vagyok felületes? Vagy pusztán arról van szó,hogy a barcások mint egyébként mindig is,a realról dumálnak....rmcf is lényegében ugyanazt kérdezi csak ő nem várja meg a választ, mert szerinte minden úgy van, ahogy azt ő előre elgondolja.
Ez az előre elgondolja is... ha én ilyen sértésekkel jönnék elő,nem is tudom hogy jönnének nekem itt sokan.
Eszméletlen. pffff.
DinhoL írta:R.M.C.F. most milyen nyilatkozatra gondolsz? Tudtommal az utóbbi időben nem volt semmien mocskolódás..Esetleg Gaspart szavai de azok nem a Realhoz, hanem Péreznek mentek és volt is benne igazság.
Amúgy meg a minap írta valaki , hogy veled nem lehet vitázni és te nem értetted..Nos az ilyen hozzászólásaiddal nehéz mit kezdeni, nem is érdemes. Nagyon elfogult tudsz lenni ami néha sajnos elvakultsághoz is vezet.
egyikre sem,összességében......állandóan barcás beszólásokra leszek figyelmes,és realos alig,ezt kérdeztem,hogy csak én nem látom az állandó kakit a realosoktól felétek?
Azt amit meg a minap írt valaki.....azért nem értettem,mert egy nagy faxxság. Miért ne lehetne velem vitatkozni? Hány ezer oldalt vitáztunk már. Mit kellene tennem? Egyetértem ha mást gondolok? Amiket gondoltam,vagy amikről írtam,rendben szoktak lenni. Ha valaki mást mond,az egyszerűen hazudik. Alig lehetett megcsípni a pofámat közel 10 éven át,pedig hidd el,sokan voltak akik direkt ráálltak erre....tárolgatták az írásaimat és próbálkoztak sok év távlatából is.
Ezt az elfogult, meg elvakultságot is sokszor lerágtuk.....messze nem vagyok én az,csak ezzel a leszólással lehet a legkönnyebben odamondani. Tények nincsenek és nem is voltak mögötte soha. Ha voltak is túlzásaim adott esetben , vagy italosan elkövetve,vagy félreértésből származtak,és kevésszer,az összvéleményem mindig is rendben volt,az ellenfélre vonatkozólag is,a mi csapatunkra is......ami meg nem,és közfelháborodást váltott ki,sok ilyen is volt......annak meg a nagy része pár év múlva,elfogadott lett,csak közben letagadták a legtöbben hogy korábban ellenkezett a véleményünk és hallotta már ezt tőlem.
Emberi tulajdonság. Nem nagy dolog.
Semmi probléma nincsen a véleményeimmel,sokat lehetett mindig is okulni belőlük.Kurva sokat. Csak sokan a véleményeimre személyeskedéssel,köpködéssel válaszoltak,megtaláltak...és ha visszamondtam,akkor én voltam a fax****ej.
Mindegy,különösképpen nem hat meg,tisztában vagyok azzal mikat írtam,és hogy azok miről szólnak....ha valaki érti,az érti,ha más nem az nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Most minden háttérgondolatot félretéve szeretném megkérdezni a barcásokat, hogy milyen gyakran olvastok Realos embertől nyilatkozatot, ami a katalánokra vonatkozik? A mi irányunkba a barcásoktól kb. 1-2 hetente szoktam olvasni egy-egy nyilatkozatot a lehető legreálisabban végiggondolva, mindenféle túlzás nélkül.DinhoL írta:R.M.C.F. most milyen nyilatkozatra gondolsz? Tudtommal az utóbbi időben nem volt semmien mocskolódás..Esetleg Gaspart szavai de azok nem a Realhoz, hanem Péreznek mentek és volt is benne igazság.
Amúgy meg a minap írta valaki , hogy veled nem lehet vitázni és te nem értetted..Nos az ilyen hozzászólásaiddal nehéz mit kezdeni, nem is érdemes. Nagyon elfogult tudsz lenni ami néha sajnos elvakultsághoz is vezet.
rmcf is lényegében ugyanazt kérdezi csak ő nem várja meg a választ, mert szerinte minden úgy van, ahogy azt ő előre elgondolja.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
R.M.C.F. most milyen nyilatkozatra gondolsz? Tudtommal az utóbbi időben nem volt semmien mocskolódás..Esetleg Gaspart szavai de azok nem a Realhoz, hanem Péreznek mentek és volt is benne igazság.
Som i Serem!
6oat
6oat
- MesQueUnClub
Gondolok itt arra is, hogy mikor fordítják, akkor azért akarva akaratlanul is tudnak egy kicsit úgy módosítani rajta, hogy máshogy hangozzon, lássuk be van olyan, hogy egy nyilatkozat eredeti nyelven és angolul pl. már elég eltérő. De nyilván van ami azért szöveg hű. De ezeket még mindig azért hozzák le a lapok, hogy el lehessen adni. De lényegében rühellem az egymásra köpködő nyilatkozatok miegymást, így nem is olvasom el az ilyeneket, vagy legalább a lehető legminimálisabb dózisban.sonic írta:Azert ha valaki nyilatkozik a sajtonak, vagy a tv-nek/radionak, meg hogy egy bulvar ujsag lehoz valami kamu hirt, az nem ugyanaz.MesQueUnClub írta:Tudod pajti, azt nem értem, hogy az egész médiát egy mocskos hazugságnak veszed, de azok a nyilatkozatok mint maga a szent írás, én nem értelek téged, de szerintem notoriusan keresed az ilyeneket, nem tudom ez milyen mazoista szokás, de én pl nem szoktam olyan cikkeket keresni amiben mocskolódások vannak, ezért nem értem, ha az egészet lenézed (sport bulvár) akkor azokat minek olvasod?
Vagy igen?