MesQueUnClub írta:Igen azt mondom, hogy James jobb mint Hazard, ugyanis a VB-n mindenki azt várta Hazardtól, hogy majd ő lesz a vezér.. ehhez képest semmi.
James > Messi. Tőle is várták, hogy bevigye Argentínát a döntőbe, ahhoz képest nem brillírozott annyira, és nem húzta úgy a csapatát, mint James. Ne egy VB alapján ítéljünk már meg valakit, akkor Verratti is egy sima tucatjátékos lenne, nem villogott nagyon ő se, Khedira meg istencsászár lenne..
cart írta:Ahhoz képest első szezonjában jobb statisztikát hozott, mint a PL legjobbja, egy komoly sérüléssel együtt...
Hazard védelmében legyen mondva, hogy ő alakította ki a legtöbb helyzetet ha jól emlékszem a Pl-ben tavaly - 100-at kereken -, arról nem ő tehet, hogy nem rúgják ezeket be.
Szerintem ügyes játékos a belga, a spanyol fociba érzésem szerint sokkal inkább passzolna, de ezt már írtam. Ha CR távozik, van egy olyan érzésem, hogy rá fogtok repülni. És habár azokat a számokat sosem fogja produkálni, mit a portugál, ezért pótolni se tudja egy az egyben - mondjuk őt senki -, de a "második vonalban" szerintem ő is benne van Iscoékkal együtt, jelenleg nem sok jobb játékos van a posztján nála - Neymar ugrik be, meg Reus talán.