Az összes nagyobb német oldalon is megjelent már a hír...BBeno írta:mikor még csak a sunday people hozta le pletyka szinten.
link1
link2
HozzászólásSzerző: cart » 2015. augusztus 2., vasárnap 14:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 2., vasárnap 14:13
Benned biztosan. Beraktam egy hírt, ami valószínűleg hivatalos lesz pár napon belül, és ami vicces az előzményeket ismerve. Erre te betoltál egy failt Coentraoval, most meg játszod a sértettet.BBeno írta:
amúgy nem én jelentettem ki hogy 25 millióért vett josé cserebalhátvédet mikor még csak a sunday people hozta le pletyka szinten. nagyon mély nyomott hagyott josé ahogy látom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 14:00
José szerencsére nem hagyott mély nyomot, sem bennem, sem a Real történelemkönyvében, mert megbukott a nagy pofájával együtt. A Barcát legyőzte párszor a foci megerőszakolásával, szétkúrta az öltözőt, és még lehetne sorolni...sokakkal ellentétben le se szarom, hogy vele már a négy között estünk csak ki. Bajnokság meg kupa ide vagy oda, hosszútávon többet ártott...ja de tudom, a Tizedik is miatta van.BBeno írta:nálam coentrao sem fürdött be. rendre megbízható teljesítményt hoz le. sajnos sérülékeny. és nagyon remélem hogy danilo is lehozza a portos teljesítményét mert engem nem érdekel mennyiért jönnek a játékosok.
amúgy nem én jelentettem ki hogy 25 millióért vett josé cserebalhátvédet mikor még csak a sunday people hozta le pletyka szinten. nagyon mély nyomott hagyott josé ahogy látom.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:52
Te jöttél hülyeségekkel, nem a másik fél. Danilo majd ha befürdik, mint Coentrao meg Filipe Luís és a többi, majd akkor nyomathatod a jeleket, addig ráérsz.BBeno írta:majd ha hivatalos lesz akkor hidd el elsőként fogok róla beszámolni. pletykák nem érdekelnek.
vágom tehát az nem számít hogy danilo mennyiért van itt csak az hogy coentrao-t is josé hozta.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:50
Mounak nincsenek hibái. Aki rossz igazolás, azt az elnök vette, aki jó, azt Mou.ziro4vr írta:És Coentrao kinek a kérésére jött? Belemehetunk Mourinho utóbbi évekbeli hibás transzfereibe ha gondolod.
Amúgy baba rahman, ghánai bhv az augsburgbol, bár utánanézhettél volna kit vesz a kedvenced.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:48
Az nem számít, Mourinho knowspeadani írta:Na mondjuk a mi drága balhátvédünket is pont Mourinho hozta a csapathoz...BBeno írta:kiről pletykálnak? nálunk hány milliós a csere jobbhátvéd?
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:47
Na mondjuk a mi drága balhátvédünket is pont Mourinho hozta a csapathoz...BBeno írta:kiről pletykálnak? nálunk hány milliós a csere jobbhátvéd?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:11
Szerintem meg nem. Jó lesz idén az Arsenal. Legalább is jól fognak rajtolni, ez biztos, eléggé maxon pörögnek már most. A Chelsea meg -Mourinho ide vagy oda- csalódás lesz majd, szerintem.TéOeM írta:Szerintem Mourinhoék nyernek.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:02
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem