HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. augusztus 3., hétfő 15:40
Az a legidegesítőbb az egészben, hogy tavaly, amikor beköttettük a netet+tv-t, elsőként a digit kerestem meg, pont a digisport miatt, mert már sok borsot tört az orrom alá, főleg régebben, amikor a gépem is, és a netem is szar volt, kb minden albérletben, így a streamből egy másfél órás szenvedés lett általában...
De a digi, mit ad Isten, nem tudott netet szolgáltatni ebben a házban, a környéken sem. Így maradt a upc (szép lassan a többi is ki lett lőve ilyen-olyan okok miatt, tehát nagyjából nem maradt választásom), legalább a bajnokikat tudtam nézni normálisan, azt meg, hogy kb minden második bl meccs a digin van, egy faszább laptoppal, és 120-as nettel kibírom. De az, hogy minden egyes meccset neten nézzek, az egy kicsit sok lenne. Ráadásul a tv még egy fokkal feleslegesebb lenne itthon, és fizetem rá a kőkemény ezreket. Szóval na, maradjon szépen a sporttv-n, a kommentálást meg majd túlélem. Farkas Norbi még annyira nem is szörnyű, szerintem egész jó, ha vissza tudja fogni magát, és nem érződik rajta végig, hogy ízig-vérig barcás. HA!. Ivánkát meg nem nézem meg szünetben, aztán ennyi.