Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Ter Stegent szépen megmérték középről :Đ
https://vine.co/v/edL2BZA2a3r
https://vine.co/v/edL2BZA2a3r
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, bár azért a Sevilla nyomott egy 120 percet kedden tétmeccsen a barca ellen.sentry írta:Oké, hogy barátságos meccs...de a Róma már hatost "dobott" a Sevillának fél óra alatt...azért ez csúnyácska.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Azért a végére eszébe jut a Sevillának is hogy focizni kellene
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Dzeko gólja szép is volt. Plusz elég raj ez a Roma mez.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Oké, hogy barátságos meccs...de a Róma már hatost "dobott" a Sevillának fél óra alatt...azért ez csúnyácska.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Eléggé le lehettem maradva az idei átigazolásokról, a Barcelona-Sevilla meccs összefoglalójából tudtam meg, hogy Immobilét leigazolta a Sevilla, de amikor megláttam, hogy becserélik Jevhen Konopljankát (ahogyan a sajtó hívja, az ukrán Messi, ahogyan én nevezem, az ukrán Dzsudzsák ), az szinte sokként ért. Emlékszem, amikor pályára lépett a 2012-es hazai EB-n, mennyire dicsérték a kommentátorok, én speciel akkor hallottam róla először, majd idővel egy-két meccsen elkaptam, remek kis játékos, a tökéletes átigazolás minta példája az övé. Nagyon örülök neki, biztos vagyok benne, hogy minden percet meg fog hálálni a pályán, harcos, technikás játékos, szurkolok neki, a Barca ellen egyből sikerült betalálnia, így tovább!
Remek szezon lesz szerintem, az Atléticón és Sevillán kívül még a Valencia is odapiszkíthat a két nagynak (a két meccsükre gondolok, és érdemes lesz nézni őket egymás ellen is), kezdődhetne már...
Remek szezon lesz szerintem, az Atléticón és Sevillán kívül még a Valencia is odapiszkíthat a két nagynak (a két meccsükre gondolok, és érdemes lesz nézni őket egymás ellen is), kezdődhetne már...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
csabi* írta:kiket? ebből a hatosból egyértelműen béci nem varázsol csakR.M.C.F írta: -....és ebből a listából egy két nevet még nyugodtan ki lehet emelni,akik semmilyen varázslattal nem bírtak.....
Szerinted. egyébként kb a nagyrésze nem varázsol.....de azért tisztázzuk majd a varázsol kifejezést. varázsolni zidane,ronaldinho,ronaldo szokott.....a többi az max médiabohóc. Felfújt tészta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
kiket? ebből a hatosból egyértelműen béci nem varázsol csakR.M.C.F írta: -....és ebből a listából egy két nevet még nyugodtan ki lehet emelni,akik semmilyen varázslattal nem bírtak.....
- rojiblanco
- Kedvenc játékosaid: Godín, Giménez, Koke, Óliver, Saúl
- Kedvenc csapatod: Atleti
Raúl García? Ő azért simán ideférne...MesQueUnClub írta:Perez szemüveg on.így senki sem marad le a legutóbbi hét Aranylabdán osztozó Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, valamint Luis Suárez, Neymar, Gareth Bale, Karim Benzema és a többiek varázslatairól. -NSO
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
MesQueUnClub írta:Perez szemüveg on.így senki sem marad le a legutóbbi hét Aranylabdán osztozó Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, valamint Luis Suárez, Neymar, Gareth Bale, Karim Benzema és a többiek varázslatairól. -NSO
....és ebből a listából egy két nevet még nyugodtan ki lehet emelni,akik semmilyen varázslattal nem bírtak.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Bale varázsló, remekül tűnik el a meccsekre nagy részére. Totál szemfényvesztés a játéka.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Perez szemüveg on.így senki sem marad le a legutóbbi hét Aranylabdán osztozó Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, valamint Luis Suárez, Neymar, Gareth Bale, Karim Benzema és a többiek varázslatairól. -NSO
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Most olvastam én is.
Most megnyugodtam,hogy nem kell a steammel majd szarakodni egész évben.
Amúgy nagyon durva a programjuk. Komoly amit összevásároltak.
Most megnyugodtam,hogy nem kell a steammel majd szarakodni egész évben.
Amúgy nagyon durva a programjuk. Komoly amit összevásároltak.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Marad a közvetítési jog a SPORT TV-nél. Tovább élvezhetjük a Hegyi-Zombori-Puhl sőt már Lázár-féle "szakkommentálást".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
csak finoman, derékrarojiblanco írta:Burgos
http://as.com/videos/2015/08/03/portada ... 56470.html
K
K
- rojiblanco
- Kedvenc játékosaid: Godín, Giménez, Koke, Óliver, Saúl
- Kedvenc csapatod: Atleti
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Az a legidegesítőbb az egészben, hogy tavaly, amikor beköttettük a netet+tv-t, elsőként a digit kerestem meg, pont a digisport miatt, mert már sok borsot tört az orrom alá, főleg régebben, amikor a gépem is, és a netem is szar volt, kb minden albérletben, így a streamből egy másfél órás szenvedés lett általában...
De a digi, mit ad Isten, nem tudott netet szolgáltatni ebben a házban, a környéken sem. Így maradt a upc (szép lassan a többi is ki lett lőve ilyen-olyan okok miatt, tehát nagyjából nem maradt választásom), legalább a bajnokikat tudtam nézni normálisan, azt meg, hogy kb minden második bl meccs a digin van, egy faszább laptoppal, és 120-as nettel kibírom. De az, hogy minden egyes meccset neten nézzek, az egy kicsit sok lenne. Ráadásul a tv még egy fokkal feleslegesebb lenne itthon, és fizetem rá a kőkemény ezreket. Szóval na, maradjon szépen a sporttv-n, a kommentálást meg majd túlélem. Farkas Norbi még annyira nem is szörnyű, szerintem egész jó, ha vissza tudja fogni magát, és nem érződik rajta végig, hogy ízig-vérig barcás. HA!. Ivánkát meg nem nézem meg szünetben, aztán ennyi.
De a digi, mit ad Isten, nem tudott netet szolgáltatni ebben a házban, a környéken sem. Így maradt a upc (szép lassan a többi is ki lett lőve ilyen-olyan okok miatt, tehát nagyjából nem maradt választásom), legalább a bajnokikat tudtam nézni normálisan, azt meg, hogy kb minden második bl meccs a digin van, egy faszább laptoppal, és 120-as nettel kibírom. De az, hogy minden egyes meccset neten nézzek, az egy kicsit sok lenne. Ráadásul a tv még egy fokkal feleslegesebb lenne itthon, és fizetem rá a kőkemény ezreket. Szóval na, maradjon szépen a sporttv-n, a kommentálást meg majd túlélem. Farkas Norbi még annyira nem is szörnyű, szerintem egész jó, ha vissza tudja fogni magát, és nem érződik rajta végig, hogy ízig-vérig barcás. HA!. Ivánkát meg nem nézem meg szünetben, aztán ennyi.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Nana Welbeck, Ahmed Benali
Van abban valami amit mondasz de nem mindenki a fővárosban vagy nagyvárosban lakik több 100 megás nettel.rojiblanco írta:...
Jelenleg max 1 mbps-al megy itt vidéken a letöltés a fel meg max 60kbps-el. Viszont ha belövök egy hd streamet meg halt minden senki más nem tud netet használni a házban ezért nekem még mindig sokkal jobb a tv.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennyivel jobb az angol gazdaság. Vagy majd valaki kijavít, ha fasságot írtam :ĐKerlon írta:Jó én azt értem, de ki az a barom, aki mondjuk többet fizet egy Sunderland-Stoke meccsért, mint mondjuk egy Atletico-Valenciáért.
1. Én pl. tudomást sem veszek a kommentátorokról, nagyjából nem is hallom őket.Jogos mindkét válasz, de azért manapság már közepes erőforrásokkal is lehet HD-ban nézni gond nélkül, pláne Real, Barca meccshez találni könnyen. Én így szoktam meg, anno nem mindig adták tv-ben az Atleti meccseit. Maximum akkor kapcsolom be, ha van valami különlegessége az adott közvetítésnek, pl. mikor behívták a derbin a két peñát, de akkor is teljesen kiakasztott a kommentátor, meg a "szakértők".
2. Sosem azt nézem mit mondanak, hanem, hogy ki mondja.
3. Még ha találok is streamet, nincs kedvem összebuzerálni a tv-vel.
4. A stream akkor is késni fog az élő eredményhez képest.
5. Az összes indok egyben
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jó én azt értem, de ki az a barom, aki mondjuk többet fizet egy Sunderland-Stoke meccsért, mint mondjuk egy Atletico-Valenciáért.
K
K