Azért Gravesen se volt semmi.BLaZE írta:
Faubert?
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
HozzászólásSzerző: tarodid » 2015. augusztus 5., szerda 12:15
Azért Gravesen se volt semmi.BLaZE írta:
Faubert?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. augusztus 5., szerda 11:59
A kispadon alvas meg nem szamit jatszasnak. :ĐBLaZE írta:Faubert?tubatibi írta:Piros napos ünnep lesz, ha elhúzol te szerencsétlen. Ekkora balféket nem láttam még játszani a Real-ban komolyan mondom.
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. augusztus 5., szerda 11:53
Faubert?tubatibi írta:Piros napos ünnep lesz, ha elhúzol te szerencsétlen. Ekkora balféket nem láttam még játszani a Real-ban komolyan mondom.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. augusztus 5., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 5., szerda 11:18
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. augusztus 5., szerda 11:10
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. augusztus 5., szerda 10:39
HozzászólásSzerző: cart » 2015. augusztus 5., szerda 10:27
Ja, Bale estében már a puszta tényeknek sincsen jelentősége... Vagy ki lőtte a gólt, Raul Bravo?Zsombor írta: Ja az a komment meg hogy Bale lőtte a győztes gólt a BL döntőben egészen parádés.
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. augusztus 5., szerda 10:04
Ezt én sem értem, hogy miért volt itt szidva még a gólja, hogy majdnem megbotlott 2 emberben is..nem néztem a meccset, csak a visszajátszást, de ez egy teljesen szép gól volt, én lennék a legboldogabb ha Bale nem nálunk kergetné a lasztit, de a góllal semmi gond nem volt.Realista24 írta:A gólja viszont rendben volt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 5., szerda 9:13
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. augusztus 5., szerda 3:30
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. augusztus 4., kedd 22:19
Kérdem én, akkor mi a nem posztidegen poszt neki? Mert szélen posztidegen, középen meg egyszerűen szar.dzsi91 írta:...nagyon nem profin kezeltük a srácot kezdve a 90millától a posztidegen helyeken át egészen a Real Madrid jovője marhaságik.
Tudom, hogy én leszek az antikrisztus, de szerintem ez soha nem fog bekövetkezni. Egyszerűen nem képes rá. Az egyik legtúlfújtabb játékos. Nem rossz ő, de soha nem volt, és nem is lesz olyan magaslatokban, mint ahová besorolták jópáran a világon (annó én is).dzsi91 írta:Mindig ellenkezek amikor azt mondják játékos temető vagyunk de Bale esetében ez igaz mert durván leamortizáltuk a tagot.teljesen hibásan épitettük fel.Nem marad más mint bízni benne hovy egyszer majdcsak belejön, vagy hogy perez lemond.Ez a két opció van,hiába reménykedtek,utóbbi azért nem jó mert ha bukik perez akkor a xsapat is megbukott valószínüleg.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 4., kedd 22:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 4., kedd 22:01
Érti mindenki miről beszéltek csak már teljesen beteges...Mike írta:na valaki érti legalább, jolvankiserik írta:A többségnek szerintem nem a gólja milyenségével van a baja, hanem hogy egyáltalán betalált. Ha nincs az a lövés (ami előtt majdnem elvesztette 2-szer a labdát labda vezetgetés közben 5 méter alatt, ami tudjuk, hogy egy tökéletesen megkomponált mozdulatsor volt a védők hatástalanítására), akkor mindenki arról beszélne, hogy megint lebőgött, és talán Pereznek is elgurulna a gyógyszer/kápszi és eladná a fenébe, vagy legalább levenné róla az érinthetetlen kabátot. De így, most megint ő a császár, a világlegjobbja, mert ezt a tökéletesen kivitelezett támadást és a remekbe szabott, a fizika törvényeit meghazudtoló, védhetetlen lövést megeresztette.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 4., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 4., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 4., kedd 21:52
Bocs, hogy itt sokan nem érünk fel hozzád. De akkor továbbra is imádkozz, hogy ne találjon be, és legyen kevesebb gólja a csapatnak/kapjanak ki.Mike írta: na valaki érti legalább, jolvan
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 4., kedd 21:51
kiserik írta:A többségnek szerintem nem a gólja milyenségével van a baja, hanem hogy egyáltalán betalált. Ha nincs az a lövés (ami előtt majdnem elvesztette 2-szer a labdát labda vezetgetés közben 5 méter alatt, ami tudjuk, hogy egy tökéletesen megkomponált mozdulatsor volt a védők hatástalanítására), akkor mindenki arról beszélne, hogy megint lebőgött, és talán Pereznek is elgurulna a gyógyszer/kápszi és eladná a fenébe, vagy legalább levenné róla az érinthetetlen kabátot. De így, most megint ő a császár, a világlegjobbja, mert ezt a tökéletesen kivitelezett támadást és a remekbe szabott, a fizika törvényeit meghazudtoló, védhetetlen lövést megeresztette.
Nonszensz, hogy emiatt a majom miatt (és itt most nem a kinézetére gondolok, hanem a viselkedésére, mert akinek a Real volt az álma és oda is viszik horribilis pénzért, annak nem a kezdőkörben kéne nyalogatni, meg vakargatnia a tökeit, hanem felszántani a pályát végig-hosszig) padozni fog az Isco, James, Benzema hármasból konstans valaki.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 4., kedd 21:49
na valaki érti legalább, jolvankiserik írta:A többségnek szerintem nem a gólja milyenségével van a baja, hanem hogy egyáltalán betalált. Ha nincs az a lövés (ami előtt majdnem elvesztette 2-szer a labdát labda vezetgetés közben 5 méter alatt, ami tudjuk, hogy egy tökéletesen megkomponált mozdulatsor volt a védők hatástalanítására), akkor mindenki arról beszélne, hogy megint lebőgött, és talán Pereznek is elgurulna a gyógyszer/kápszi és eladná a fenébe, vagy legalább levenné róla az érinthetetlen kabátot. De így, most megint ő a császár, a világlegjobbja, mert ezt a tökéletesen kivitelezett támadást és a remekbe szabott, a fizika törvényeit meghazudtoló, védhetetlen lövést megeresztette.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 4., kedd 21:46
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem