Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. augusztus 12., szerda 23:28

Eléggé le lehettem maradva az idei átigazolásokról, a Barcelona-Sevilla meccs összefoglalójából tudtam meg, hogy Immobilét leigazolta a Sevilla, de amikor megláttam, hogy becserélik Jevhen Konopljankát (ahogyan a sajtó hívja, az ukrán Messi, ahogyan én nevezem, az ukrán Dzsudzsák :D ), az szinte sokként ért. Emlékszem, amikor pályára lépett a 2012-es hazai EB-n, mennyire dicsérték a kommentátorok, én speciel akkor hallottam róla először, majd idővel egy-két meccsen elkaptam, remek kis játékos, a tökéletes átigazolás minta példája az övé. Nagyon örülök neki, biztos vagyok benne, hogy minden percet meg fog hálálni a pályán, harcos, technikás játékos, szurkolok neki, a Barca ellen egyből sikerült betalálnia, így tovább! :salute:
Remek szezon lesz szerintem, az Atléticón és Sevillán kívül még a Valencia is odapiszkíthat a két nagynak (a két meccsükre gondolok, és érdemes lesz nézni őket egymás ellen is), kezdődhetne már... B-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 5., szerda 22:42

csabi* írta:
R.M.C.F írta: -....és ebből a listából egy két nevet még nyugodtan ki lehet emelni,akik semmilyen varázslattal nem bírtak.....
kiket? ebből a hatosból egyértelműen béci nem varázsol csak

Szerinted. egyébként kb a nagyrésze nem varázsol.....de azért tisztázzuk majd a varázsol kifejezést. varázsolni zidane,ronaldinho,ronaldo szokott.....a többi az max médiabohóc. Felfújt tészta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 5., szerda 16:30

R.M.C.F írta: -....és ebből a listából egy két nevet még nyugodtan ki lehet emelni,akik semmilyen varázslattal nem bírtak.....
kiket? ebből a hatosból egyértelműen béci nem varázsol csak
Kép

rojiblanco
Kedvenc játékosaid: Godín, Giménez, Koke, Óliver, Saúl
Kedvenc csapatod: Atleti

HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 5., szerda 9:04

MesQueUnClub írta:
így senki sem marad le a legutóbbi hét Aranylabdán osztozó Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, valamint Luis Suárez, Neymar, Gareth Bale, Karim Benzema és a többiek varázslatairól. -NSO
Perez szemüveg on. :D
Raúl García? Ő azért simán ideférne... :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 4., kedd 21:36

MesQueUnClub írta:
így senki sem marad le a legutóbbi hét Aranylabdán osztozó Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, valamint Luis Suárez, Neymar, Gareth Bale, Karim Benzema és a többiek varázslatairól. -NSO

....és ebből a listából egy két nevet még nyugodtan ki lehet emelni,akik semmilyen varázslattal nem bírtak.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 4., kedd 15:38

Bale varázsló, remekül tűnik el a meccsekre nagy részére. Totál szemfényvesztés a játéka.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 4., kedd 14:40

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 4., kedd 10:15

Most olvastam én is.
Most megnyugodtam,hogy nem kell a steammel majd szarakodni egész évben. :)
Amúgy nagyon durva a programjuk. Komoly amit összevásároltak. :salute:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 4., kedd 10:10

Marad a közvetítési jog a SPORT TV-nél. Tovább élvezhetjük a Hegyi-Zombori-Puhl sőt már Lázár-féle "szakkommentálást".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 3., hétfő 18:44

csak finoman, derékra :lol:
K

rojiblanco

HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 3., hétfő 17:45

Burgos :lol:
http://as.com/videos/2015/08/03/portada ... 56470.html

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. augusztus 3., hétfő 15:40

Az a legidegesítőbb az egészben, hogy tavaly, amikor beköttettük a netet+tv-t, elsőként a digit kerestem meg, pont a digisport miatt, mert már sok borsot tört az orrom alá, főleg régebben, amikor a gépem is, és a netem is szar volt, kb minden albérletben, így a streamből egy másfél órás szenvedés lett általában...
De a digi, mit ad Isten, nem tudott netet szolgáltatni ebben a házban, a környéken sem. Így maradt a upc (szép lassan a többi is ki lett lőve ilyen-olyan okok miatt, tehát nagyjából nem maradt választásom), legalább a bajnokikat tudtam nézni normálisan, azt meg, hogy kb minden második bl meccs a digin van, egy faszább laptoppal, és 120-as nettel kibírom. De az, hogy minden egyes meccset neten nézzek, az egy kicsit sok lenne. Ráadásul a tv még egy fokkal feleslegesebb lenne itthon, és fizetem rá a kőkemény ezreket. Szóval na, maradjon szépen a sporttv-n, a kommentálást meg majd túlélem. Farkas Norbi még annyira nem is szörnyű, szerintem egész jó, ha vissza tudja fogni magát, és nem érződik rajta végig, hogy ízig-vérig barcás. HA!. Ivánkát meg nem nézem meg szünetben, aztán ennyi.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Bözsike765
Kedvenc játékosaid: Nana Welbeck, Ahmed Benali

HozzászólásSzerző: Bözsike765 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:05

rojiblanco írta:...
Van abban valami amit mondasz de nem mindenki a fővárosban vagy nagyvárosban lakik több 100 megás nettel.
Jelenleg max 1 mbps-al megy itt vidéken a letöltés a fel meg max 60kbps-el. Viszont ha belövök egy hd streamet meg halt minden senki más nem tud netet használni a házban ezért nekem még mindig sokkal jobb a tv.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:00

Kerlon írta:Jó én azt értem, de ki az a barom, aki mondjuk többet fizet egy Sunderland-Stoke meccsért, mint mondjuk egy Atletico-Valenciáért.
Ennyivel jobb az angol gazdaság. Vagy majd valaki kijavít, ha fasságot írtam :Đ
Jogos mindkét válasz, de azért manapság már közepes erőforrásokkal is lehet HD-ban nézni gond nélkül, pláne Real, Barca meccshez találni könnyen. Én így szoktam meg, anno nem mindig adták tv-ben az Atleti meccseit. Maximum akkor kapcsolom be, ha van valami különlegessége az adott közvetítésnek, pl. mikor behívták a derbin a két peñát, de akkor is teljesen kiakasztott a kommentátor, meg a "szakértők".
1. Én pl. tudomást sem veszek a kommentátorokról, nagyjából nem is hallom őket.
2. Sosem azt nézem mit mondanak, hanem, hogy ki mondja.
3. Még ha találok is streamet, nincs kedvem összebuzerálni a tv-vel.
4. A stream akkor is késni fog az élő eredményhez képest.
5. Az összes indok egyben :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 3., hétfő 13:57

Jó én azt értem, de ki az a barom, aki mondjuk többet fizet egy Sunderland-Stoke meccsért, mint mondjuk egy Atletico-Valenciáért.
K

rojiblanco

HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 3., hétfő 13:56

Remy írta:Kényelmesebb az, hogy bekapcsolom a TV-t, aztán nincs baj a 2*45 percben. Tény, angol és spanyol kommentárral is élvezhetőbb, de a streamek még mindig selejtesek nagy részben. Keresgélni meg nincs kedvem, annyira nem akadok ki a magyartól sem.
Realista24 írta:Mert szeretném hd-ban nézni, garantáltan akadás mentesen, ráadásul nem 1-2 perces késéssel.
Jogos mindkét válasz, de azért manapság már közepes erőforrásokkal is lehet HD-ban nézni gond nélkül, pláne Real, Barca meccshez találni könnyen. Én így szoktam meg, anno nem mindig adták tv-ben az Atleti meccseit. Maximum akkor kapcsolom be, ha van valami különlegessége az adott közvetítésnek, pl. mikor behívták a derbin a két peñát, de akkor is teljesen kiakasztott a kommentátor, meg a "szakértők".

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 13:55

3 szezonra kaptak az angolok 5,1 millárd fontot, ami nagyjából 7 mrd euró, évi 2,38, a spanyol meg mennyi? 1 mrd?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 3., hétfő 13:53

Azért az tényleg kemény, hogy az angol kiesők kb egy 20assal kapnak majd többet, mint az Atletico.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 13:49

Kerlon írta:
Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CLeaXIMUEAE6_Ny.jpg
Tv jogok eloszlása a következő szezonra.
Mik a százalékok?
Növekedés előző évhez képest.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 3., hétfő 13:49

Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CLeaXIMUEAE6_Ny.jpg
Tv jogok eloszlása a következő szezonra.
Mik a százalékok?
K

Vissza: