Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
wxyz

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 5., szerda 21:47

holnap történt. attól nagyobb hulladék nem létezhet. imdbn talán a legrosszabb az 1 pontjával

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. augusztus 5., szerda 21:11

Everest trailer .
A látványvilággal nem lesz baj .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 5., szerda 20:44

nmate írta:Ami különösen rossz még, az a 2012 c film. Meg a Góóól.
Mert nem láttad a folytatásokat. A 3 az igazi gyöngyszem. :mrgreen:
Emmerich pedig mindig jó választás a szarfilmeknél.
messideco írta:A falu.
Shalyamantól, vagy hogy írják... majdnem végig bírtam nézni, csak azért, hogy lássam mekkora mellélövés volt az egész.
A Falut nem láttam, de ha úgy jó, mint a Jelek, akkor inkább meg sem nézem. :lol:

Remyé pedig szép kis lista, majd szemezgetek, pár megvolt belőle.
CS0ki írta:Én mondtam, hogy sok film azért tetszik egy embernek, mert felidéz benne dolgokat. Erre írsz pár példát, ahol nem. Ez most miben mond ellent, annak, amit én írtam?
Semmiben. Csak nem tudok olyan filmet mondani, amire azt mondom, hogy jó, de csak azért mert nosztalgikus érzés fog el a nézése közben.
A Dwight Schrute avatar nem tér már vissza? :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 5., szerda 20:21

messideco írta:A falu.
Shalyamantól, vagy hogy írják... majdnem végig bírtam nézni, csak azért, hogy lássam mekkora mellélövés volt az egész.

Vagy 200 filmet pedig 30 perc után kinyomtam, rossz szokás, de nem pazarlom az időmet fölöslegesnek vélt filmre...
Meg foglak ütni.
sebydani írta:
Remy írta: - Horrorra akadva 5.
Pedig én pár helyen milyen jót röhögtem :mrgreen: :lol:
Téged is.
nmate írta: Ami különösen rossz még, az a 2012 c film. Meg a Góóól. Meg a Great Gatsby, bár az inkább csak az én ízlésemnek fájt.
Te most megúszod. :Đ
Nem illik.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. augusztus 5., szerda 19:37

Remy írta: - Horrorra akadva 5.
Pedig én pár helyen milyen jót röhögtem :mrgreen: :lol:
Nálam abszolút világ legrosszabb filmje a Silent Hill-A halott város, IMDB-n se gáz az értékelése, és biztos csak én nekem ennyire drasztikus a véleményem, de szabályosan fájdalmas élmény volt. Már a gondolatától rosszul vagyok. Pfejj :kivagyhe:
Srácok, spoilermentes véleményt írna nekem a Jagtenről valaki? :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 5., szerda 19:30

P. Krisz írta: A másik jómadár pedig Ice Cube , a baltával faragott mimikájával . :lol:
miii, Jump Street legnagyobb királya. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. augusztus 5., szerda 19:29

Kevin James majdnem összes filmje . A másik jómadár pedig Ice Cube , a baltával faragott mimikájával . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. augusztus 5., szerda 19:27

én a felsoroltak közül egyet se láttam :D nem igazán nézek szar filmeket.
a Falu meg igenis jó film.
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 5., szerda 19:10

Remy írta:- Paranormal Activity

Mind 1/10. :mrgreen:
Tényleg keci.
Na meg a trash horrorfilmek 90%-a.
Ami különösen rossz még, az a 2012 c film. Meg a Góóól. Meg a Great Gatsby, bár az inkább csak az én ízlésemnek fájt.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 5., szerda 19:05

- Wrong Turn 6: Last Resort
- Amerikai Pite 7. - A Szerelem Könyve
- Rémálom az Elm utcában (2010)
- Dragonball: Evolúció
- Horrorra akadva 5.
- Paranormal Activity
- Egyedül a sötétben

Mind 1/10. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. augusztus 5., szerda 18:55

A falu.

Vagy 200 filmet pedig 30 perc után kinyomtam, rossz szokás, de nem pazarlom az időmet fölöslegesnek vélt filmre...
"And my heart will leave you never."

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 5., szerda 14:51

Szerintem meg nem. A Keresztapában semmi olyan nincs, ami kicsit is emlékeztet valamire az életemből. Még is a legjobb filmek között a helye. Ötödik pecsét, Volt egyszer egy vadnyugat, Száll a kakukk a fészkére, Amerikai szépség, Mátrix stb. stb.
Én mondtam, hogy sok film azért tetszik egy embernek, mert felidéz benne dolgokat. Erre írsz pár példát, ahol nem. Ez most miben mond ellent, annak, amit én írtam?
Nálam attól még nem lesz egy film jó, mert jó a hangulata (ezt egyébként nagyon gyakran olvasom itt is). Ha egy filmre az a legnagyobb dicséret, hogy jó a hangulata, akkor 80%, hogy biztosan nem jó. Ezek azok a filmek, amelyekben gyakorlatilag nincs történet. De legalább jó a zene, meg esetleg jók a képek. Csak akkor inkább nézek festményeket, meg szobrokat és zenét hallgatok, nem filmet nézek.
És nézed azt, ezzel mi a probléma?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. augusztus 5., szerda 14:13

András93 írta:Többször felmerült már itt, hogy kinek mi a kedvenc filmje. Engem most inkább az érdekelne, hogy mi a legszarabb film, amit valaha láttatok?
Az altalam ismert legszarabb film a vilagon a Morgen (2010). "Csak" 100 perces, de egy orokkevalosagnak tunt az egesz, raadasul fizettem is erte. Meg a suliban neztuk meg az igazgatonovel, aki bezarta (!) a diszterem ajtajat, nehogy hazamenjunk :lol: :lol:

Par "remek" jelenet:
- kb 2 percen keresztul nezzuk, ahogy a foszereplo paszulylevest eszik
- 5-6 km-en keresztul megy a kis motorjaval, mi meg csak nezzuk
- a foszereplo elkezd fat vagni... 5 percen keresztul
- a torok csavorol inkabb nem is beszelek...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 5., szerda 14:05

Legjobb filmeknél 1 kezemen meg tudnám számolni hany magyar film volt, erre legrosszabbnal mindjart befut a negy felsoroltbol 3 :D

Amúgy ja, alom.net, Brüno...

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. augusztus 5., szerda 13:37

András93 írta:Többször felmerült már itt, hogy kinek mi a kedvenc filmje. Engem most inkább az érdekelne, hogy mi a legszarabb film, amit valaha láttatok?
Kis Vuk :lilasalas: :agree:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 5., szerda 13:04

CS0ki írta:Így van. Mármint ha nem a film nézését tudod hozzá kötni, hanem a film felidézett benned kellemes emlékeket, akkor igen, számodra az is egy jó film.
Egyébként nagyon sok film pont ezért tetszik neked is, max észre sem veszed, mert a tudatalattidra hat. Egyes karakterek emlékeztetnek olyan emberekre az életedből, akikhez kellemes élméányek kötnek, bizonyos jelenetek a gyerekkori emlékekhez kötődnek, stb. Sokszor észre sem vesszük ezeket. A project x is ilyen nálam. Nekem nem volt az év filmje, de kellemes emlékeket, hangulatot idézett meg bennem, így alapvetően pozitív volt a film számomra.
Szerintem meg nem. A Keresztapában semmi olyan nincs, ami kicsit is emlékeztet valamire az életemből. Még is a legjobb filmek között a helye. Ötödik pecsét, Volt egyszer egy vadnyugat, Száll a kakukk a fészkére, Amerikai szépség, Mátrix stb. stb.

Nálam attól még nem lesz egy film jó, mert jó a hangulata (ezt egyébként nagyon gyakran olvasom itt is). Ha egy filmre az a legnagyobb dicséret, hogy jó a hangulata, akkor 80%, hogy biztosan nem jó. Ezek azok a filmek, amelyekben gyakorlatilag nincs történet. De legalább jó a zene, meg esetleg jók a képek. Csak akkor inkább nézek festményeket, meg szobrokat és zenét hallgatok, nem filmet nézek.
Kivétel az A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője, mert annak jó a hangulata, jók a képek és még elég beteg is. :mrgreen:

Egyébként a 9ésfélrandis rossz példa volt részemről, mert a film nem idézett meg semmit, tekintve, hogy bár az ment, de az ég világon nem emlékszem belőle semmire, mivel nem azzal voltam elfoglalva. :lol:
sebydani írta:https://www.youtube.com/watch?v=Z2bhOJLedKc
a teljes Deadpool előzetes
Ez igen ígéretesnek néz ki.
Morena Baccarin (FireFly) pedig még mindig igen jó bőr. :)

Többször felmerült már itt, hogy kinek mi a kedvenc filmje. Engem most inkább az érdekelne, hogy mi a legszarabb film, amit valaha láttatok?
Egyből rávágnám a Nyócker!-t, mert azt rettenetesen utáltam, minden egyes perce kínszenvedés volt, alig bírtam végignézni. De aztán rájöttem, hogy láttam a Maszk 2-őt is... Azt hiszem eddig ez a "nyerő". Mondjuk ott van még az Álom.net is...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 5., szerda 10:15

De vajon ettől a film jó lesz?

Mert akkor a 9 és fél randi is jó film, csak mert hozzátudom kötni egy jó emlékhez.
Így van. Mármint ha nem a film nézését tudod hozzá kötni, hanem a film felidézett benned kellemes emlékeket, akkor igen, számodra az is egy jó film.
Egyébként nagyon sok film pont ezért tetszik neked is, max észre sem veszed, mert a tudatalattidra hat. Egyes karakterek emlékeztetnek olyan emberekre az életedből, akikhez kellemes élméányek kötnek, bizonyos jelenetek a gyerekkori emlékekhez kötődnek, stb. Sokszor észre sem vesszük ezeket. A project x is ilyen nálam. Nekem nem volt az év filmje, de kellemes emlékeket, hangulatot idézett meg bennem, így alapvetően pozitív volt a film számomra.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. augusztus 5., szerda 9:39

https://www.youtube.com/watch?v=Z2bhOJLedKc
a teljes Deadpool előzetes B-) :salute: durván jól érzik a karaktert, rohadt várós!
"please don't make the super suit green, or animated" :lol: :lol: :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 5., szerda 2:11

mocsok írta:pontosan.
néztem a filmet és annyi idióta emlék eszembe jutott hogy kb egész film alatt mosolyra állt a szám.
egyszerűen jó kedvem lett a filmtől.
De vajon ettől a film jó lesz?

Mert akkor a 9 és fél randi is jó film, csak mert hozzátudom kötni egy jó emlékhez.
TheBull6 írta:Legalább Ashley Bensonból többet láthattam mint bármelyik Pretty Little Liars részben. Jah meg itt jobban is nézett ki. :mrgreen:
khmm.. Spring Breakers... khmm Fappening... :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. augusztus 4., kedd 21:21

Pixels

őőőőőő..... :ozil: :|

Legalább Ashley Bensonból többet láthattam mint bármelyik Pretty Little Liars részben. Jah meg itt jobban is nézett ki. :mrgreen:

Amúgy a film se volt rossz, (ha nem veszed komolyan persze) volt egy-két jó poén is elrejtve. :mrgreen:

Vissza: