Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Spawn.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De csak 600 szavazat. Az nem is lényeges. Én ezt vadászom, de sehol nem lehet beszerezni.wxyz írta:holnap történt. attól nagyobb hulladék nem létezhet. imdbn talán a legrosszabb az 1 pontjával
Mondjuk ez se lehet rossz csak éppen k*rva hosszú.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
holnap történt. attól nagyobb hulladék nem létezhet. imdbn talán a legrosszabb az 1 pontjával
- P. Krisz
Everest trailer .
A látványvilággal nem lesz baj .
A látványvilággal nem lesz baj .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- András93
Mert nem láttad a folytatásokat. A 3 az igazi gyöngyszem.nmate írta:Ami különösen rossz még, az a 2012 c film. Meg a Góóól.
Emmerich pedig mindig jó választás a szarfilmeknél.
A Falut nem láttam, de ha úgy jó, mint a Jelek, akkor inkább meg sem nézem.messideco írta:A falu.
Shalyamantól, vagy hogy írják... majdnem végig bírtam nézni, csak azért, hogy lássam mekkora mellélövés volt az egész.
Remyé pedig szép kis lista, majd szemezgetek, pár megvolt belőle.
Semmiben. Csak nem tudok olyan filmet mondani, amire azt mondom, hogy jó, de csak azért mert nosztalgikus érzés fog el a nézése közben.CS0ki írta:Én mondtam, hogy sok film azért tetszik egy embernek, mert felidéz benne dolgokat. Erre írsz pár példát, ahol nem. Ez most miben mond ellent, annak, amit én írtam?
A Dwight Schrute avatar nem tér már vissza?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Meg foglak ütni.messideco írta:A falu.
Shalyamantól, vagy hogy írják... majdnem végig bírtam nézni, csak azért, hogy lássam mekkora mellélövés volt az egész.
Vagy 200 filmet pedig 30 perc után kinyomtam, rossz szokás, de nem pazarlom az időmet fölöslegesnek vélt filmre...
Téged is.sebydani írta:Pedig én pár helyen milyen jót röhögtemRemy írta: - Horrorra akadva 5.
Te most megúszod. :Đnmate írta: Ami különösen rossz még, az a 2012 c film. Meg a Góóól. Meg a Great Gatsby, bár az inkább csak az én ízlésemnek fájt.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pedig én pár helyen milyen jót röhögtemRemy írta: - Horrorra akadva 5.
Nálam abszolút világ legrosszabb filmje a Silent Hill-A halott város, IMDB-n se gáz az értékelése, és biztos csak én nekem ennyire drasztikus a véleményem, de szabályosan fájdalmas élmény volt. Már a gondolatától rosszul vagyok. Pfejj
Srácok, spoilermentes véleményt írna nekem a Jagtenről valaki?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
miii, Jump Street legnagyobb királya.P. Krisz írta: A másik jómadár pedig Ice Cube , a baltával faragott mimikájával .
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Kevin James majdnem összes filmje . A másik jómadár pedig Ice Cube , a baltával faragott mimikájával .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én a felsoroltak közül egyet se láttam nem igazán nézek szar filmeket.
a Falu meg igenis jó film.
a Falu meg igenis jó film.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tényleg keci.Remy írta:- Paranormal Activity
Mind 1/10.
Na meg a trash horrorfilmek 90%-a.
Ami különösen rossz még, az a 2012 c film. Meg a Góóól. Meg a Great Gatsby, bár az inkább csak az én ízlésemnek fájt.
- Remy
- Kapcsolat:
- Wrong Turn 6: Last Resort
- Amerikai Pite 7. - A Szerelem Könyve
- Rémálom az Elm utcában (2010)
- Dragonball: Evolúció
- Horrorra akadva 5.
- Paranormal Activity
- Egyedül a sötétben
Mind 1/10.
- Amerikai Pite 7. - A Szerelem Könyve
- Rémálom az Elm utcában (2010)
- Dragonball: Evolúció
- Horrorra akadva 5.
- Paranormal Activity
- Egyedül a sötétben
Mind 1/10.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A falu.
Vagy 200 filmet pedig 30 perc után kinyomtam, rossz szokás, de nem pazarlom az időmet fölöslegesnek vélt filmre...
"And my heart will leave you never."
Én mondtam, hogy sok film azért tetszik egy embernek, mert felidéz benne dolgokat. Erre írsz pár példát, ahol nem. Ez most miben mond ellent, annak, amit én írtam?Szerintem meg nem. A Keresztapában semmi olyan nincs, ami kicsit is emlékeztet valamire az életemből. Még is a legjobb filmek között a helye. Ötödik pecsét, Volt egyszer egy vadnyugat, Száll a kakukk a fészkére, Amerikai szépség, Mátrix stb. stb.
És nézed azt, ezzel mi a probléma?Nálam attól még nem lesz egy film jó, mert jó a hangulata (ezt egyébként nagyon gyakran olvasom itt is). Ha egy filmre az a legnagyobb dicséret, hogy jó a hangulata, akkor 80%, hogy biztosan nem jó. Ezek azok a filmek, amelyekben gyakorlatilag nincs történet. De legalább jó a zene, meg esetleg jók a képek. Csak akkor inkább nézek festményeket, meg szobrokat és zenét hallgatok, nem filmet nézek.
- h3x0r
Az altalam ismert legszarabb film a vilagon a Morgen (2010). "Csak" 100 perces, de egy orokkevalosagnak tunt az egesz, raadasul fizettem is erte. Meg a suliban neztuk meg az igazgatonovel, aki bezarta (!) a diszterem ajtajat, nehogy hazamenjunkAndrás93 írta:Többször felmerült már itt, hogy kinek mi a kedvenc filmje. Engem most inkább az érdekelne, hogy mi a legszarabb film, amit valaha láttatok?
Par "remek" jelenet:
- kb 2 percen keresztul nezzuk, ahogy a foszereplo paszulylevest eszik
- 5-6 km-en keresztul megy a kis motorjaval, mi meg csak nezzuk
- a foszereplo elkezd fat vagni... 5 percen keresztul
- a torok csavorol inkabb nem is beszelek...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Legjobb filmeknél 1 kezemen meg tudnám számolni hany magyar film volt, erre legrosszabbnal mindjart befut a negy felsoroltbol 3
Amúgy ja, alom.net, Brüno...
Amúgy ja, alom.net, Brüno...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kis VukAndrás93 írta:Többször felmerült már itt, hogy kinek mi a kedvenc filmje. Engem most inkább az érdekelne, hogy mi a legszarabb film, amit valaha láttatok?
- András93
Szerintem meg nem. A Keresztapában semmi olyan nincs, ami kicsit is emlékeztet valamire az életemből. Még is a legjobb filmek között a helye. Ötödik pecsét, Volt egyszer egy vadnyugat, Száll a kakukk a fészkére, Amerikai szépség, Mátrix stb. stb.CS0ki írta:Így van. Mármint ha nem a film nézését tudod hozzá kötni, hanem a film felidézett benned kellemes emlékeket, akkor igen, számodra az is egy jó film.
Egyébként nagyon sok film pont ezért tetszik neked is, max észre sem veszed, mert a tudatalattidra hat. Egyes karakterek emlékeztetnek olyan emberekre az életedből, akikhez kellemes élméányek kötnek, bizonyos jelenetek a gyerekkori emlékekhez kötődnek, stb. Sokszor észre sem vesszük ezeket. A project x is ilyen nálam. Nekem nem volt az év filmje, de kellemes emlékeket, hangulatot idézett meg bennem, így alapvetően pozitív volt a film számomra.
Nálam attól még nem lesz egy film jó, mert jó a hangulata (ezt egyébként nagyon gyakran olvasom itt is). Ha egy filmre az a legnagyobb dicséret, hogy jó a hangulata, akkor 80%, hogy biztosan nem jó. Ezek azok a filmek, amelyekben gyakorlatilag nincs történet. De legalább jó a zene, meg esetleg jók a képek. Csak akkor inkább nézek festményeket, meg szobrokat és zenét hallgatok, nem filmet nézek.
Kivétel az A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője, mert annak jó a hangulata, jók a képek és még elég beteg is.
Egyébként a 9ésfélrandis rossz példa volt részemről, mert a film nem idézett meg semmit, tekintve, hogy bár az ment, de az ég világon nem emlékszem belőle semmire, mivel nem azzal voltam elfoglalva.
Ez igen ígéretesnek néz ki.sebydani írta:https://www.youtube.com/watch?v=Z2bhOJLedKc
a teljes Deadpool előzetes
Morena Baccarin (FireFly) pedig még mindig igen jó bőr.
Többször felmerült már itt, hogy kinek mi a kedvenc filmje. Engem most inkább az érdekelne, hogy mi a legszarabb film, amit valaha láttatok?
Egyből rávágnám a Nyócker!-t, mert azt rettenetesen utáltam, minden egyes perce kínszenvedés volt, alig bírtam végignézni. De aztán rájöttem, hogy láttam a Maszk 2-őt is... Azt hiszem eddig ez a "nyerő". Mondjuk ott van még az Álom.net is...
Így van. Mármint ha nem a film nézését tudod hozzá kötni, hanem a film felidézett benned kellemes emlékeket, akkor igen, számodra az is egy jó film.De vajon ettől a film jó lesz?
Mert akkor a 9 és fél randi is jó film, csak mert hozzátudom kötni egy jó emlékhez.
Egyébként nagyon sok film pont ezért tetszik neked is, max észre sem veszed, mert a tudatalattidra hat. Egyes karakterek emlékeztetnek olyan emberekre az életedből, akikhez kellemes élméányek kötnek, bizonyos jelenetek a gyerekkori emlékekhez kötődnek, stb. Sokszor észre sem vesszük ezeket. A project x is ilyen nálam. Nekem nem volt az év filmje, de kellemes emlékeket, hangulatot idézett meg bennem, így alapvetően pozitív volt a film számomra.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
https://www.youtube.com/watch?v=Z2bhOJLedKc
a teljes Deadpool előzetes durván jól érzik a karaktert, rohadt várós!
"please don't make the super suit green, or animated"
a teljes Deadpool előzetes durván jól érzik a karaktert, rohadt várós!
"please don't make the super suit green, or animated"
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa