wZoLee7 írta:Jó hogy nem sorolod ide hogy beadás után még 3 passz 3 csel és az is beadás gól...hát nem.
+1
Amugy èn sose tudom melyik meccset nèzi a srác
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:35
wZoLee7 írta:Jó hogy nem sorolod ide hogy beadás után még 3 passz 3 csel és az is beadás gól...hát nem.
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. augusztus 6., csütörtök 13:39
Az eddigiek alapján nem is volt tesztelve rendesen. A Bayern ellen látszott, hogy minden csak nem okés.gólvonal írta:Az eddigiek alapján a védelem nagyon okés.
Szerintem meg pont hogy volt, és nem csak Bayern ellen ahol még érthető is lett volna. De hogy szinte egy épkézláb felépített támadásra nem voltunk képesek, mert rögtön elvették, amint kicsit komolyabban vették a meccset, mi meg Mourinho kezdeti időket felmutatva, csak nyomoztuk a bogyót... Van hova fejlődni.gólvonal írta:Eddig a labdabirtoklással nem volt gond, de az Audi Cup-on kicsit többet lehetett volna nálunk, a tiki-takásokat kivéve jó lenne, ha mindenhol legalább 55-60%-ban miénk lenne a labda.
Egyetértek az előttem szólóval. Szerintem sem annyira hatékonyak.gólvonal írta:A másik, hogy a beadások rohadtul hatékonyak, a góljaink nagy résza beadás után született.
Engem nem győzött meg erről. Sőt. Modric vagy Kroos kiesik hosszabb időre, akkor könnyen lehet, hogy megint kupáktól esünk el.gólvonal írta:Casemiro: Rotálásra tökéletes, és sérülés esetén sem lennénk annyira meglőve, mint tavaly.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 6., csütörtök 13:06
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. augusztus 6., csütörtök 13:01
1. gólunk center után lett (Karim kapáslövése)wZoLee7 írta:Szerintem rohadtul nem így van. Én nem láttam mást csak jobb ötlet híján le oldalra, valaki beadja és lesz ami lesz. Az esetek túlnyomó részében semmi veszély nem volt ezekben az akciókban.gólvonal írta:A másik, hogy a beadások rohadtul hatékonyak, a góljaink nagy része beadás után született.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 6., csütörtök 11:51
Szerintem rohadtul nem így van. Én nem láttam mást csak jobb ötlet híján le oldalra, valaki beadja és lesz ami lesz. Az esetek túlnyomó részében semmi veszély nem volt ezekben az akciókban.gólvonal írta:A másik, hogy a beadások rohadtul hatékonyak, a góljaink nagy résza beadás után született.
4 posztról van szó, erre a 4 posztra én a következő embereket használnám. Benzema és Jesé csatárba, ez okés. Bal szél CR vagy Bale, együtt kuka az egész csapatvédekezés. 10-es poszton Isco, Modric esetleg James. Jobb szél Isco, James. Lucast vagy Cheryshevet megtartanám, jó lesz kupában vagy bajnokin gyengébb csapatok ellen hazai pályán. Asensiot kölcsön kell adni, 19 éves, játsszon csak hétről-hétre eleget.gólvonal írta:támadósor: CR/Asensio vagy Cheryshev, Benzema/Jese, James/Lyukas Vaskéz/Isco/Bale (2 posztra).
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 6., csütörtök 11:26
A tegnapi meccset nem láttam, de ha valaki ad 15-20 milliót érte, azonnal el kell adni, az ő érdekében is. Nevetségesen keveset mutat. Lehet, hogy akit hoznánk se mutatna többet, de ennyit kb bárki hoz, akit 3 millióért veszünk, az is. De 15 millióért már talán olyat is hozhatnánk, aki jobban ráérez a dologra. (én pl nem értem, hogy Borja Valerot miért nem hoztuk még vissza. Mondjuk lehet nem akrana jönni...De ő abszolút megbízható lenne, tapasztalt, saját nevelés, spanyol...És talán már túl van azon a korszakán, amikor állandóan játszani akart, szerintem ő tökéletes igazolás lenne a padra.Illarra:
Rotálásra jó, remélem nem megy el, kell a spanyol vér a csapatba + akit hoznak se lenne sokkal jobb nála. A baj nála, amit kiemeltem Casemironál, hogy megbízható, nah ez nála nincs meg. Sokszor azt is lehibázza, amit tud. Rotálásra oké.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 6., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 6., csütörtök 11:11
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. augusztus 6., csütörtök 11:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 6., csütörtök 9:35
Ezt azért remélem nem a fórumra értetted. Elég korrekten kezeli itt mindenki. Persze, az egyik legjobbunk, és milyen lehet, de szinte mindig mindenki leírja még a komoly hibáit...wxyz írta:ez az isco fényezés meg...már neymaron is túltesz
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 6., csütörtök 9:22
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 6., csütörtök 0:22
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 5., szerda 22:44
Ez az resze ok ebben igazad van, csak mi is tudnank igazolni 30 millas tamadot a padra vagy rotalasara. Kik vannak nalunk szelre akik megtudja bontani a vedelmet, rosszterdu CR, lassu James, Bale , Vaszkez?....csak az egy szem Isco.ziro4vr írta:Mondjuk az egyik 30 misi volt, a másik meg mennyi is..2?numberone1 írta: De meg is jobb mint egy Lucasz Vaszkez
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 5., szerda 22:40
wZoLee7 írta:Ami pozitív, az Carvajal, de rohadtul. Amíg így tolja Danilo kényelembe helyezheti magát a kispadon. Marcelo és Ramos is jól játszott. Tetszett hogy Modric végre pár percet játszott ott is ahol a helye lenne ebben a keretben.
Valaki viszont mondja meg hol van Bale Benitez a nagy madridi elemzésnél rájött, hogy nulla az ember?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 5., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 5., szerda 17:03
Ne csak olvasd, ertsed is amit írtam.dannen írta:mit vártatok? hogy szezon rajtra csoda játékot nyomunk? eddig 1 gólt kaptunk, egyszer kaptunk ki tizikkel, örülni kéne, mert ha nem így lett volna most az lenne a gond, hogy nem nyerünk/rúgunk gólokat stb..
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 5., szerda 16:40
az ilyenek lesznek pl. cselszi drukkerek, egy real fan szerintem nem csak az eredmények miatt lett az, hanem szórakoztató játékot is vármorientes írta:Nem vagy egyedul asszem.Bár nem vagyunk sokan.A legtobb embert,(akinek nem inge ne vegye),csak az èrdekli hogy nyerjunk.Hogy hogyan az már nekik mindegy.nmate írta:Tudom hogy eddig nem jó, de szeretném ha ez változna. Élvezni is szeretnem a meccseinket.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 5., szerda 16:33
Nem vagy egyedul asszem.Bár nem vagyunk sokan.A legtobb embert,(akinek nem inge ne vegye),csak az èrdekli hogy nyerjunk.Hogy hogyan az már nekik mindegy.nmate írta:Tudom hogy eddig nem jó, de szeretném ha ez változna. Élvezni is szeretnem a meccseinket.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 5., szerda 16:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 5., szerda 15:39
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem