KAG...
Mikor kilencveneket baszunk el bizsura,meg harmincakat koltunk el garázsvásáron,akkor sztm kurvára mindegy..pláne hogy ezzel egy olyan kèrdès lesz tisztázva jopár èvig,ami-legalább is nekem-lètfontosságu.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 7., péntek 14:42
KAG...
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 7., péntek 14:33
morientes írta:Sztm ez már harmadrangu kèrdès ha DDG tènyleg jon...engem szem.szerint-nyilván lehet k_nek nevezni-nem èrdekel.KAG írta:Navasról lehet valami olvasni?
Csere üzlet lesz és MU, vagy másik csapathoz megy?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 7., péntek 14:15
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. augusztus 7., péntek 13:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 7., péntek 12:53
Sztm ez már harmadrangu kèrdès ha DDG tènyleg jon...engem szem.szerint-nyilván lehet k_nek nevezni-nem èrdekel.KAG írta:Navasról lehet valami olvasni?
Csere üzlet lesz és MU, vagy másik csapathoz megy?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 7., péntek 12:36
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 7., péntek 12:08
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 7., péntek 12:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 7., péntek 11:53
True madridista"He shall not play." Van Gaal said about De Gea. " A player is also a human being more than a player and he cannot manage that," added the Dutch.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 7., péntek 11:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 6., csütörtök 18:40
ziro4vr írta:Sierra írta:/quote]
Jó psg meccsnézést kívánunk neki egyúttal.
Kérdés,mit fog nézni 2016 tól? lehet a valencia behúzza DM-et....
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 6., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 6., csütörtök 18:01
Jó psg meccsnézést kívánunk neki egyúttal.Sierra írta:realfan91 utolsó előtti hsz-e hatalmas.Realista24 írta:viewtopic.php?f=10&t=28
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 6., csütörtök 17:25
realfan91 utolsó előtti hsz-e hatalmas.Realista24 írta:viewtopic.php?f=10&t=28
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. augusztus 6., csütörtök 17:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 6., csütörtök 16:46
HozzászólásSzerző: Caraway » 2015. augusztus 6., csütörtök 16:44
Melyik fórumon?Ha már röhej, olvassátok a DM topicot
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 6., csütörtök 16:02
Ha már röhej, olvassátok a DM topicotSierra írta:„Nem vagyok elégedett azzal, amit az első angliai szezonomban nyújtottam. Az én kihívásom nem egy idényre szól, a Manchester United történelmének része akarok lenni.”Banán írta:DM hivatalosan is PSG-ben
„Hogy távozom-e? Nem, én nem így gondolkodom. Madridban is volt olyan, hogy kifütyültek, de aztán szembenéztem a problémákkal, és sikerült jóra fordítani a helyzetemet. Szeretek megbirkózni a nehézségekkel.”
röhej.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:59
Ha így lett volna, akkor az MU lenne a legmadarabb klub, mivel nem kevés pénzt vesztettek ezzel. Sőt, ha ráadásul igaz a 8 milliós dolog velünk kapcsolatban...dannen írta:azért a 4 év nálunk ha nem is hosszútáv, de nem 1 év. meg van egy olyan érzésem, hogy ez alapból le volt zsírozva a psg-vel már tavaly is, hogy idén szinte mindenképp megy oda a unitedből. bár lehet ezt már csak én képzelem be.Realista24 írta:Azért írtam két évet és nem egyet. Di Mariára meg kár is alapozni hosszú távon, bizonyította ezt már a Realban és most a ManUban is, mind tetteivel, mind pedig a nyilatkozataival.
Csodálom a PSG-t is, hogy meglépték a leigazolását.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:50
„Nem vagyok elégedett azzal, amit az első angliai szezonomban nyújtottam. Az én kihívásom nem egy idényre szól, a Manchester United történelmének része akarok lenni.”Banán írta:DM hivatalosan is PSG-ben
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem