Szerintem meg az a legrosszabb, ha 10 meccset lejátszol félgőzzel, aztán a 11-re hirtelen kellene felpörögni maximumra.Realista24 írta:Nem értek egyet. A meccsek 70%-át meg lehet nyerni félgőzzel, nem kimaxolva.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem sprint ez, hanem maraton. Kroos és Modric legyen fullos tavaszra, akkor erősen bizakodó leszek.cart írta:Szerintem amelyik csapat a Barcával szemben akar bajnok lenni, annak az első pillanattól kezdve 100%-on kell pörögnie.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem értek egyet. A meccsek 70%-át meg lehet nyerni félgőzzel, nem kimaxolva.cart írta:Szerintem amelyik csapat a Barcával szemben akar bajnok lenni, annak az első pillanattól kezdve 100%-on kell pörögnie.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem amelyik csapat a Barcával szemben akar bajnok lenni, annak az első pillanattól kezdve 100%-on kell pörögnie.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem kell 100% ebben a bajnokságban ezt te is tudod. Csak 4-5 meccsencart írta:Annyi idő bőven elég elbukni a bajnokságot...
Annyi idő bőven elég elbukni a bajnokságot...nmate írta:Márciusig nem zavar, ha nem tolunk 100%-ot, de akkor már elvárom.
- ziro4vr
Szerintem is a két fő probléma egyrészt Cé körül lesz, valami elpattant nála, és ennek meglesznek a hátrányai, a zsáknyi gólja ellenére is. A másik pedig Bale új szerepköre, azt nem fogja a csapat egykönnyen elbírni, tropára vághatja a csapatjátékot, kezdve a támadásépítésekkel. De még csak augusztus van, ősszel jól kell rajtolni, majd utazósebesség, tavasszal pedig támadás. Ha Benitez rotál rendesen, már jobb pozícióban lehetünk.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Összességében nekem is tetszik amit látok, de valamiért én nemhiszek ebben a benitez érában, persze szurkolok neki, de annyira idétlenül néz ki a kispadunkon szerintem lesznek gondjai az öltözőben legfőképpen Cével.nmate írta:Egyébként pótolgatom a meccseket, így összefoglalók alapján panaszra nincs ok, leszámítva, hogy a BBC egyértelműen visszafelé fejlődik. Márciusig nem zavar, ha nem tolunk 100%-ot, de akkor már elvárom.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Az lesz a legnagyobb baj, hogy se Bale, se CR nem fog védekezni. Elveszítik a labdát, aztán kocognak egy jót után. De tegnap Jesé is ezt a vonalat képviselte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Egyébként pótolgatom a meccseket, így összefoglalók alapján panaszra nincs ok, leszámítva, hogy a BBC egyértelműen visszafelé fejlődik. Márciusig nem zavar, ha nem tolunk 100%-ot, de akkor már elvárom.
- ziro4vr
Szerintem tökmindegy a meccs, az is mindegy, hogy ki hogyan állt fel. Majd tavasszal kell őket elverni. Az érdekesebb, hogy mennyire melegszik a talaj guardiola alatt. Egyre több helyen írják a jövőre Guardiola-Klopp cserét. A másik bűnbak meg náluk az öreg Xabi.Kerlon írta:Az a vicces, hogy hogy örülnek ennek a tinglitanlgi győzelemnek a Bayernesek, amikor ők nagyjából a legerősebb csapatukat pakolták ki. Nálunk meg mi volt? 3 éve a Castilla támadóhármasa voltak.
Nem illik.
Utóbbi szerintem egész ügyes és határozott volt, Mayoral viszont súlytalan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egyébként Mayoral meg ez az Asensio hogy tolták ezalatt a pár meccs alatt?
Az a vicces, hogy hogy örülnek ennek a tinglitanlgi győzelemnek a Bayernesek, amikor ők nagyjából a legerősebb csapatukat pakolták ki. Nálunk meg mi volt? 3 éve a Castilla támadóhármasa voltak.
K
K
- ziro4vr
Azért az nem olyan csapatszintű csúcsfoci volt, mint korábban. Hanem csak simán mindhárom első emberük kegyetlenül vágja a bugit, nincsen náluk egy akkora fék, mint..nmate írta: Barca - elvonatkoztatva az irántuk érzett utálattól - élvezhető csúcsfocit tolt tavasszal. (és most nem azt mondom hogy még nem láttunk ilyet)
Nem illik.
- nmate
Barca - elvonatkoztatva az irántuk érzett utálattól - élvezhető csúcsfocit tolt tavasszal. (és most nem azt mondom hogy még nem láttunk ilyet)R.M.C.F írta:LE?
Valencia anno valóban, nagyon jó focit nyomtak. Pool is kiemelkedett az angol átlagból.wxyz írta:de azt szerintem el lehet ismerni, hogy legtöbbször a csapatai élvezetes támadójátékot mutattak
Nem vagyok jó véleménnyel Benítez munkájáról a bl győzelme óta, nem is kedvelem
de azt szerintem el lehet ismerni, hogy legtöbbször a csapatai élvezetes támadójátékot mutattak
de azt szerintem el lehet ismerni, hogy legtöbbször a csapatai élvezetes támadójátékot mutattak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2015. augusztus 6., csütörtök 18:55-kor.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ki írt favágást? Rajtad kívül ki említette bármelyik nevet is? Annyit írtam, leegyszerűsítve, hogy az előző években általa átvett csapatok mind átálltak a 4231-re, de mindig csak 1:0-ás meccseket hoztak kb...semmi extra, nem volt sok gól, semmi. Szerintem amíg tavaly nem volt Bale addig a csapat szép játékot tolt, ahogy helyenként a Barca sem csak passzolgatni állt fel.R.M.C.F írta:Azért ne tegyél rá sok pénzt ha spúr vagy...nehogy elszomorodj ha mégsem lesz favágás.Benitez a garancia arra, hogy nem lesz szép foci Első éve rendre elég jól szokott sikerülni, de sosem a szép foci jellemezte a csapatait
A szép foci meg melyik edzőre jellemző? Pep-re? Az akinek szép,annak én állom a szemorvosi költségeit.....wenger? céltalan,passzjátékok,homogén csapat,váratlan megoldásoktól mentes csapat.
LE? hagyjuk már......Anchelotti? Még véletlenűl sem.
Ki?
Kondás
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért ne tegyél rá sok pénzt ha spúr vagy...nehogy elszomorodj ha mégsem lesz favágás.Benitez a garancia arra, hogy nem lesz szép foci Első éve rendre elég jól szokott sikerülni, de sosem a szép foci jellemezte a csapatait
A szép foci meg melyik edzőre jellemző? Pep-re? Az akinek szép,annak én állom a szemorvosi költségeit.....wenger? céltalan,passzjátékok,homogén csapat,váratlan megoldásoktól mentes csapat.
LE? hagyjuk már......Anchelotti? Még véletlenűl sem.
Ki?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.