Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
No Karim, no party.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Igen, ők teremtik meg majd a különbséget a Real Madridban, Casemiro, Rafa, és Illara. Meg vagyok nyugodva, jobb eredményeket fogunk elérni, mint tavaly ez már tuti.nmate írta:Itt van Casemiro - szerintem biztató, aztán Illarrát is jobban tudja használni Rafa, ebben biztos vagyok. Bele lehet rázni egy olyan szerepkörbe, ahol klasszissal gyengébb spanyol csapatok ellen hozza a kötelezőt.
Ja várj, ilyet errefelé nem divat írni.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Na kezdődik a Benitez féle középszerűség. Iyen játékosok, mint Lucas Vazquez... Nem bírunk egy Gyirmóttól vereséget szenvedő Rómával, egy gyenge Milannal meg most ezzel a norvég valamilyen csapattal. 2 meccse gólt se rúgtunk. Szép kilátások...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Itt van Casemiro - szerintem biztató, aztán Illarrát is jobban tudja használni Rafa, ebben biztos vagyok. Bele lehet rázni egy olyan szerepkörbe, ahol klasszissal gyengébb spanyol csapatok ellen hozza a kötelezőt.
Elbuktuk a bajnokságot.
Így már jó.
Elbuktuk a bajnokságot.
Így már jó.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
nmate írta:
Mélyebb lett a keret, nálunk van 3 (4) top szélsőhávéd, ilyen nincs sehol.
Danilo kicsit drága volt, ezt aláírom, de nehogy már szűk egy hónap alapján mondjuk, hogy semmi nem változott
Vékonyak voltunk középpályán,de nyugi,mélyebb lett a keret,mert van most 4 top szélső védőnk.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
69erssam írta:Lehet, hogy ez csak az én egyedüli véleményem, de itt vagyunk mondhatni augusztus közepén..elköltöttünk bagó 55misit és a tavalyi dolgokhoz képest semmi sem változott..Illetve annyi, hogy a kapus poszton fiatalodtunk és Jesét már becserélhetjük(de Chica elment)..de semmi több. Úgy érzem, hogy még mindig nincsenek kellő alternatíváink a sérüléses időszakokra. A játékunk is mondhatni ugyan az...szeretünk beívelni és nem gólt szerezni belőle.
Egyébként volt már valaha is ilyen gólcsóró felkészülési időszakunk?
Mélyebb lett a keret, nálunk van 3 (4) top szélsőhávéd, ilyen nincs sehol.
Danilo kicsit drága volt, ezt aláírom, de nehogy már szűk egy hónap alapján mondjuk, hogy semmi nem változott
Lehet, hogy ez csak az én egyedüli véleményem, de itt vagyunk mondhatni augusztus közepén..elköltöttünk bagó 55misit és a tavalyi dolgokhoz képest semmi sem változott..Illetve annyi, hogy a kapus poszton fiatalodtunk és Jesét már becserélhetjük(de Chica elment)..de semmi több. Úgy érzem, hogy még mindig nincsenek kellő alternatíváink a sérüléses időszakokra. A játékunk is mondhatni ugyan az...szeretünk beívelni és nem gólt szerezni belőle.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Így van. Persze mindig jöhet egy állat aki lerúgja egy játékosunkat, akkor ez van, de legalább az esélyt adjuk meg azzal, hogy nem saját játékost nyírunk ki. Tavaly érthetetlenül túl voltak hajszolva, ez idén csak jobb lehet nem kérdés.R.M.C.F írta:Megfelelő tervszerű rotálással csökkenthető a sérülések száma és nagysága.
valahogy így kellene igen.Nem is így gondoltam, hanem úgy, ahogy azt kell, formaidőzítéssel. Amit a Barca csinált például tavaly. Meccsről meccsre javulni, aztán az utolsó 2 hónapra egy gyilkológéppé válni.
mondjuk annyit hozzátennék, h tavaly a barcának irdatlan nagy mákja volt, h tulajdonképpen tavaszra egy komoly kezdőjük sem sérült le több hétre v hónapokra...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Megfelelő tervszerű rotálással csökkenthető a sérülések száma és nagysága.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Na én ebben nem hiszek. A kérdés az lesz hogy hiába fognak pihenni Modricek attól még ugyanúgy bejöhet egy sérülés.Onnantól meg bukta van.Az ellenfél is fog veszíteni pontokat. Megfelelő rotálás lesz, CR és Bale is fog padozni, attól nem kell félni hogy kipurcannak tavaszra. Ha nem lesz sok sérült akkor nem lesz baj
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az ellenfél is fog veszíteni pontokat. Megfelelő rotálás lesz, CR és Bale is fog padozni, attól nem kell félni hogy kipurcannak tavaszra. Ha nem lesz sok sérült akkor nem lesz bajcart írta:Én arra gondoltam, hogy ilyen kiélezett bajnokságban pl. olyan nem fér bele, hogy Benítez még az első 1-2 hónapban próbál kísérletezni meg hasonlók, mert ha becsúszik néhány nem várt vereség, akkor hiába lesz jó a forma tavaszra, szinte már mindegy.
Az elejétől ott kell lenni 100%-osan, mert lehet tavasszal sérülés vagy bármi, aztán akkor sokat számítanának az ősszel elhullajtott pontok is.
- realmadridfan
Ez igaz. De igazából a (legalább) 2. legjobb játékosunk túlterheléséből (is) adódó sérülése és a siettetett rehabilitációja miatt buktunk. Ha Modric játszik, akkor a bajnokságot biztosan visszük. De nagyon bután építette fel Carlo a szezont, sajnos. Mikor visszatért Luka és elkezdtünk jól focizni, akkor örültem, hogy Ancelotti jól formaidőzített a BL nehéz szakaszára. De valójában csak annyi volt, hogy visszatért a kp esze. Aztán újra megsérült és vége is volt mindennek.
Mondjuk ez nem nagy meglepetés, hogy 11 emberrel nem lehetett végignyomni egy szezont...
- realmadridfan
Tavaly ősszel is hajtottuk a győzelmi sorozatot mint egy **** aztán tavaszra nem maradt csapat..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pedig a barca pont ugy lett bajnok tavaly ahogy "nem szabad"cart írta:Én arra gondoltam, hogy ilyen kiélezett bajnokságban pl. olyan nem fér bele, hogy Benítez még az első 1-2 hónapban próbál kísérletezni meg hasonlók, mert ha becsúszik néhány nem várt vereség, akkor hiába lesz jó a forma tavaszra, szinte már mindegy.
Az elejétől ott kell lenni 100%-osan, mert lehet tavasszal sérülés vagy bármi, aztán akkor sokat számítanának az ősszel elhullajtott pontok is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez marhaság, Lucho se fogja már szeptemberben kihajtani a belüket, okosan rotálva normális tempóban felépítve a tavaszra a csapatot. Semmi értelme már az elején sérüléseket összeszedni, azzal hogy túl vannak már szeptemberben hajtva.cart írta:Szerintem amelyik csapat a Barcával szemben akar bajnok lenni, annak az első pillanattól kezdve 100%-on kell pörögnie.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Én arra gondoltam, hogy ilyen kiélezett bajnokságban pl. olyan nem fér bele, hogy Benítez még az első 1-2 hónapban próbál kísérletezni meg hasonlók, mert ha becsúszik néhány nem várt vereség, akkor hiába lesz jó a forma tavaszra, szinte már mindegy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem is így gondoltam, hanem úgy, ahogy azt kell, formaidőzítéssel. Amit a Barca csinált például tavaly. Meccsről meccsre javulni, aztán az utolsó 2 hónapra egy gyilkológéppé válni.cart írta:Szerintem meg az a legrosszabb, ha 10 meccset lejátszol félgőzzel, aztán a 11-re hirtelen kellene felpörögni maximumra.Realista24 írta:Nem értek egyet. A meccsek 70%-át meg lehet nyerni félgőzzel, nem kimaxolva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jo formaban levo tamadok nelkul ok sem ernek sokat, ez kicsit osszetettebb....ahogy elnezve az eddigieket eleg sok gondunk lesz a tamado reszlegben.ziro4vr írta: Nem sprint ez, hanem maraton. Kroos és Modric legyen fullos tavaszra, akkor erősen bizakodó leszek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK