Minőségi cuccot árul a dílere gondolomM1Ö írta: nem tudom, hogy a Szabi hogy bírja ezt a folyamatos "üvöltözést"
Zene
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Zene
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fúúú, régen mennyit hallgattam hardcore-t. Egy ilyen fesztivál után 1 hónapig táppénzen lennékSierra írta:Dominator Festival 2013 Aftermovie
nem gyenge fesztivál lehet.
Állat volt a Campus fesztivál. Supernem koncerten most voltam 7-jére, de ez ütött a legnagyobbat. Konkrétan koncert végére teljesen berekedtem, nem tudom, hogy a Szabi hogy bírja ezt a folyamatos "üvöltözést"
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ___Samy___
hát ez a dre album oda vissza basz, lazán az év albuma
nagyon hiányzott már az öreg zenéje
nagyon hiányzott már az öreg zenéje
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Köszi közben máshonnan leszedtem (nem akartam mas haverom accjaval szarakodni ha nem biztos)KAG írta:TaláltMarci77 írta:Honnan szedtétek le az albumot? coreon már fent van?
Nagyon várom
Nekem bejon az album nagyon. Nem akarom osszehasonlitani a regebbiekkel,mert ez mas. Jelenlegi zenekhez/albumokhoz merten szerintem boven jo. Meg elgondolkodhatna Dre a kesobbiekben,ha nem is uj albumom de par single-n
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Honnan szedtétek le az albumot? coreon már fent van?
Nagyon várom
Nagyon várom
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Hú. Nekem ez nagyon bejött. Az alapok brutálisan jók, nem véletlenül mondjuk, Dre sokat dolgozott, illetve közreműködött Preemo meg DJ Dahi is.KAG írta:Ha lepörgetted várok valami véleményt ide vagy PÜ-be
Dre-nek még mindig vannak jó szövegei, néztem is, hogy egy-két verse baromi erős volt részéről. A közreműködők is eléggé voltak. King Mezt nem ismertem, de rá fogok keresni más anyagaira is. Anderson Paak hookjai sem voltak rosszak, illetve Justus néven szerepelt a legújabb tanítvány. A srác 23 éves és fehér, szóval azért elég megtisztelő lehet neki, hogy szerepet kapott a Dr utolsó albumán, még ha verse-je nem volt.
Em hozta a kötelezőt, Cube és Game kellemesen megleptek, de megint csak Kendrick vitte nálam a pálmát. Deep water című számban nagyot tol.
Ezt csak így első hallgatásra, tuti hogy a következő pár napban lepörgetem még néhányszor.
Még nem, délutánra tervezem, ha lesz rá időm.
Dr. Dre utolsó albuma már tölthető. Rakat Kendrick feature, Snoop, Game. Csak odatették, így utoljára.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
köszikecsabi* írta:boldogat ph!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
itt meg egy másik hazai klasszik dipától:
keresetlen szavak
keresetlen szavak
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
az új album tényleg fos lett, hallgasd meg a régieket.Seraf írta:
reméltem, hogy végre egy új rapmetal csapat akit nem ismerek, erre leszedtem ezt a day of the dead albumot és mintha maroon5-ot hallgatnék
nálam most szinte csak slipknot szól,meg stone sour