A bankodba vigyél be egy számlát és beállítják neked.El Sie7e írta:pls hátha vki tud segíteni szemétszállítást is csoportos beszedéssel akarom fizetni a dbh küldi a csekkeket de magát a szolgáltatást az fkf végzi. megnéztem mind2 szolgáltató honlapján a csop beszedési megbízás formanyomtatványát de nem találtam, pedig főtáv upc elmű etc honlapokon mindenhol fent volt
valaki tudja esetleg hogy hol találhatom meg?
OFF
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
pls hátha vki tud segíteni szemétszállítást is csoportos beszedéssel akarom fizetni a dbh küldi a csekkeket de magát a szolgáltatást az fkf végzi. megnéztem mind2 szolgáltató honlapján a csop beszedési megbízás formanyomtatványát de nem találtam, pedig főtáv upc elmű etc honlapokon mindenhol fent volt
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Köszönöm a segítségeket, akkor ezek alapján megpróbálom megoldani, aztán max. keresek valami ismerőst.
a zillesztő program
Komolyra fordítva a szót! Felmész a HP oldalára, beírod a keresőbe a géped típusát, ott megkeresed a DRIVER szót, aztán felraksz mindent, amit ajánl/enged. (főleg, ha beírod a gyári számot vagy valamit. Elég sűrűn kell majd újraindítani a gépet közben. Meg általában 2 óra mire végzel.
Komolyra fordítva a szót! Felmész a HP oldalára, beírod a keresőbe a géped típusát, ott megkeresed a DRIVER szót, aztán felraksz mindent, amit ajánl/enged. (főleg, ha beírod a gyári számot vagy valamit. Elég sűrűn kell majd újraindítani a gépet közben. Meg általában 2 óra mire végzel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ha nem hallottad még a driver szót nehéz lesz elmagyarázni azt hiszem.
Kérj meg valakit a közeledben, aki ért hozzá.
Meg kell nézni milyen wifi kártya van benne, és feltenni a megfelelő programot.
Kérj meg valakit a közeledben, aki ért hozzá.
Meg kell nézni milyen wifi kártya van benne, és feltenni a megfelelő programot.
- Ferencváros
Nem értek a gépekhez egyáltalán, elnézéstziro4vr írta:wtfFerencváros írta: El Sie7e, köszönöm, lehet az lesz, de az nem baj, hogy a szüleim szobájából a router zsinórja nem ér el idáig? Nem azzal kell összekötni?
Egyébként nekem is hp-m van, és teljesen jó a hatótávolsága.
Nekünk van két Asus meg két HP, a két HP már 3-4 méterre sem fogja, az Asusok igen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
wtfFerencváros írta: El Sie7e, köszönöm, lehet az lesz, de az nem baj, hogy a szüleim szobájából a router zsinórja nem ér el idáig? Nem azzal kell összekötni?
Egyébként nekem is hp-m van, és teljesen jó a hatótávolsága.
Nem illik.
- Ferencváros
Hogy mit?Anyaka írta:Tettél fel drivert hozzá?
A gépet te hogy állítod le? Megnyomod a gombot? Mert akkor azt a beállításoknál át kell állítani, hogy ne készenlétbe tegye. Azt meg a vezérlőpult, energia gazdálkodásnál találod Főkapcsoló .... néven.
Egyébként bal alsóban Főkapcsoló, Leállítás, és ennyi.
El Sie7e, köszönöm, lehet az lesz, de az nem baj, hogy a szüleim szobájából a router zsinórja nem ér el idáig? Nem azzal kell összekötni?
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Tettél fel drivert hozzá?
A gépet te hogy állítod le? Megnyomod a gombot? Mert akkor azt a beállításoknál át kell állítani, hogy ne készenlétbe tegye. Azt meg a vezérlőpult, energia gazdálkodásnál találod Főkapcsoló .... néven.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ha az a probléma hogy messze van a router, akkor sztem az a legegyszerűbb ha abba a szobába is vesztek egyet és akkor közelről jön a jel és érzékeli1, Anyámék szobájába van a router, és itt, kb. 4-5 méterrel arrébb, az én szobámban alig érzékeli, vagy egyáltalán nem a wifit. Ugyanez van apám HP-jével is, viszont az Asusaink tökéletesek. Ez a HP hibája, lehet ezzel csinálni valamit?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Ferencváros
Sziasztok, két fontos kérdésem lenne.
Most vettem egy HP Pavilion p052sh laptopot.
1, Anyámék szobájába van a router, és itt, kb. 4-5 méterrel arrébb, az én szobámban alig érzékeli, vagy egyáltalán nem a wifit. Ugyanez van apám HP-jével is, viszont az Asusaink tökéletesek. Ez a HP hibája, lehet ezzel csinálni valamit?
2, Amikor kikapcsolom a laptopot, ugyanúgy világítva marad a "bekapcsoló gomb". Ha hosszan megnyomom, csak akkor sötétül el. Aztán általában visszakapcsolom, kikapcsolom egyből a gépet, és akkor már a gomb is elsötétül. Elsőre miért nem?
Köszönöm a válaszokat.
Most vettem egy HP Pavilion p052sh laptopot.
1, Anyámék szobájába van a router, és itt, kb. 4-5 méterrel arrébb, az én szobámban alig érzékeli, vagy egyáltalán nem a wifit. Ugyanez van apám HP-jével is, viszont az Asusaink tökéletesek. Ez a HP hibája, lehet ezzel csinálni valamit?
2, Amikor kikapcsolom a laptopot, ugyanúgy világítva marad a "bekapcsoló gomb". Ha hosszan megnyomom, csak akkor sötétül el. Aztán általában visszakapcsolom, kikapcsolom egyből a gépet, és akkor már a gomb is elsötétül. Elsőre miért nem?
Köszönöm a válaszokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Közben már vissza is adtam ismerősömnek, aztán kezdjen vele amit akar. A SIM-kártyájáról nem tudok semmit, úgyhogy szerintem valakinek elpasszolja majd. Mindegy, ennyit nem ért volna a telefon, hogyha meg megbasztak volna érte. Legalább már tiszta a lelkiismeretem.@Sonny írta:Ha jogilag nézzük akkor ismerősöd még ha nem is tudott róla sajnos jó eséllyel elkövetett egy bűncselekményt, amit Jogtalan elsajátításként nevesít a Btk.rashidm írta:Ismerősöm talált EFOTT-on 2 db telefont, mai napon az egyiket megvettem. Most viszont lelkifurkám van. Azt mondta, hogy tudomása szerint nem keresték a telefont (nem egy 150k telefon), illetve a fesztivál már 3 hete volt. Szerintetek visszaadjam a telefont neki és kérjem vissza a pénzt? NEm akarom, hogy megüssem a bokámat vele...Azzal,hogy te megvásároltad tőle az egyik telefont,mivel azt mondtad nem nagy értékű ezért valószínűsítem 50.000 Ft alatt van az értéke így szerencsés az eset mert csak egy Tulajdon elleni szabálysértést azon belül is orgazdaságot sikerült valószínűleg elkövetned ( ha esetleg utána akarsz jobban olvasni akkor szabálysértési törvény 177.§, vagy ha 50.000 Ft-nál drágább telefonról van szó akkor Btk 379. §)378. § (1) Aki a) a talált idegen dolgot eltulajdonítja, vagy nyolc napon belül a hatóságnak vagy annak, aki elvesztette, nem adja át, illetve b) a véletlenül vagy tévedésből hozzá került idegen dolgot eltulajdonítja, vagy nyolc napon belül nem adja vissza,vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Szóval,ha így nézzük akkor talán érthető az a "lelkifurka". Egyébként,ha a telefon gazdája nem tett feljelentést a készülék miatt akkor lehet soha nem derül ki ez a történet,de mégis én úgy gondolom,hogy érdemes lett volna leadni a hatóságoknak a talált telefonokat ( egy idő után úgyis átszáll a tulajdonjog a megtalálóra,ha nem jelentkezik a jogos tulajdonos).
Remélem tudtam kicsit segíteni.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Láttam egyébként, hogy vannak online tesztek a TOEFL-nél, azt nem tudom mennyire lehetnek mérvadóak...Nem vagyok a nyelvtanárok nagy pártolója, de toefl esetében azért nem árt, ha csak nem vagy megatehetség/extra szorgalmas, vagy nincs lehetőséged mondjuk napi szinten tolni az angolt élesben is.
Amúgy speciel TOEFL oktatás nincs a közelemben, másik alternatíva a Cambridge C1, viszont nem nagyon lesz időm kurzusokra járni így még meg kell fontolnom...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem vagyok a nyelvtanárok nagy pártolója, de toefl esetében azért nem árt, ha csak nem vagy megatehetség/extra szorgalmas, vagy nincs lehetőséged mondjuk napi szinten tolni az angolt élesben is.realistahuni írta:Tudom, hogy vótmá, de tudnátok ajánlani valami jó kis angol oktató szoftverprogramot vagy weboldalt, könyvet vagy akármit?
Duolingot pár óra alatt lazán végigvittem, ismételni meg frissíteni a témákat unom már, kicsit nehezebb cucc kellene.
Illetve kb. jövő tavasszal szeretnék letenni egy TOEFL nyelvvizsgát is, azzal kapcsolatban valakinek tapasztalat? Legfőkébb az érdekelne hogy egyedül fel lehet készülni normálisan egy ilyenre vagy csakis kizárólag tanár tud felkészíteni?
Köszi.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tudom, hogy vótmá, de tudnátok ajánlani valami jó kis angol oktató szoftverprogramot vagy weboldalt, könyvet vagy akármit?
Duolingot pár óra alatt lazán végigvittem, ismételni meg frissíteni a témákat unom már, kicsit nehezebb cucc kellene.
Illetve kb. jövő tavasszal szeretnék letenni egy TOEFL nyelvvizsgát is, azzal kapcsolatban valakinek tapasztalat? Legfőkébb az érdekelne hogy egyedül fel lehet készülni normálisan egy ilyenre vagy csakis kizárólag tanár tud felkészíteni?
Köszi.
Köszi.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
https://www.youtube.com/watch?t=196&v=wHw-k9epP-I
nem tudom van - e jobb topik ennek a linknek, de ez azért nem semmi..
nem tudom van - e jobb topik ennek a linknek, de ez azért nem semmi..
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ha jogilag nézzük akkor ismerősöd még ha nem is tudott róla sajnos jó eséllyel elkövetett egy bűncselekményt, amit Jogtalan elsajátításként nevesít a Btk.rashidm írta:Ismerősöm talált EFOTT-on 2 db telefont, mai napon az egyiket megvettem. Most viszont lelkifurkám van. Azt mondta, hogy tudomása szerint nem keresték a telefont (nem egy 150k telefon), illetve a fesztivál már 3 hete volt. Szerintetek visszaadjam a telefont neki és kérjem vissza a pénzt? NEm akarom, hogy megüssem a bokámat vele...
Azzal,hogy te megvásároltad tőle az egyik telefont,mivel azt mondtad nem nagy értékű ezért valószínűsítem 50.000 Ft alatt van az értéke így szerencsés az eset mert csak egy Tulajdon elleni szabálysértést azon belül is orgazdaságot sikerült valószínűleg elkövetned ( ha esetleg utána akarsz jobban olvasni akkor szabálysértési törvény 177.§, vagy ha 50.000 Ft-nál drágább telefonról van szó akkor Btk 379. §)378. § (1) Aki a) a talált idegen dolgot eltulajdonítja, vagy nyolc napon belül a hatóságnak vagy annak, aki elvesztette, nem adja át, illetve b) a véletlenül vagy tévedésből hozzá került idegen dolgot eltulajdonítja, vagy nyolc napon belül nem adja vissza,vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Szóval,ha így nézzük akkor talán érthető az a "lelkifurka". Egyébként,ha a telefon gazdája nem tett feljelentést a készülék miatt akkor lehet soha nem derül ki ez a történet,de mégis én úgy gondolom,hogy érdemes lett volna leadni a hatóságoknak a talált telefonokat ( egy idő után úgyis átszáll a tulajdonjog a megtalálóra,ha nem jelentkezik a jogos tulajdonos).
Remélem tudtam kicsit segíteni.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Madridom emailre érkezett, hátha valakit érdekel.
Szilágyi Tibor <[email protected]>Az Audi Kupa 2. napjára vettem jegyet, hogy megnézhessem a kedvenceimet, de sajnos nem tudok elmenni. Az iránt érdeklődöm, hogy tudsz-e olyat aki elmenne helyettem (az eredeti árból jócskán engedek a közelgő határidő miatt, ár: 30.000 vagy 100 €) a vonatjegyet oda-vissza és a meccsjegyet (a kettőt kizárólag együtt passzolnám) is szkennelném érdeklődő esetén.
Várom visszajelzésedet. Az idő hiány miatt csak komoly érdeklődőkkel tárgyalnék.
A lényeg, hogy a komplett csomag
5-i indulás vonat 39 €
Audi Kupa bronzmeccs + döntő 25 €
6-i visszaindulás vonat 39 €
keleti pu - münchen hbf
odaadom 90 €-ért.