Pont az a gondja, h nincs kozepso embere, Rooney sem egy befejezo Depay sem, ezert talalhatta ki ezt a 4-4-2-t, mert egyutt elol megsem lenne egyik sem annyira sulytalan. 4-3-3-ban Rooney kozepen keves lenne, ha Depayt kitennenk szelre akkor meg tul egyoldalas lenne a csapat, a masikon nem lenne akkora atuto ero. Valahogy egyensulyba kellett hoznia, docog meg de mukodhet,ahogy nmate is irta a ket kozepso emberre megvannak, ott stabilak lesznek.M1Ö írta:Akkor elég hülye döntés tőle, hogy megcserélte Depayt és Matat. Mondjuk több mint valószínű, hogy hosszútávon nem így lesz, csak alapból hülyeség az egész, én nem varjálnék, mert lesz rajta rendesen nyomás meg eredmény kényszer.numberone1 írta:Gaal szereti a 2 gyors szelso tamdos jatekot
Memphis elso meccse volt nem a legjobban sikerult, de lesz ez jobb is.
Viszont en Gaal helyeben megleptem volna egy DM-Lucas cseret, vagy elhoznam Lacazette-t a masik szelre.
Rola meg is feledkeztem, akkor meg is van a masik oldal.Igazolni is fognak egy ilyet..
szerk:A hianyzo lancszem egy Benzema stilusu csatar lenne, akkor Rooney is visszabb kerulhetne.
Mata nem kezdo szintu jatekos,kicsit lassu oda es korulmenyes.