Szerintem érkezésének csak akkor van ha Jesé, Bale vagy valaki más elmegy nyáron. Vagy a piaci értékének emelkedését várják az igazolástól, ami szerintem meglenne attól hogy a realba igazol és a dél-amerikai piacol beindulna a mezfelvásárlás, mivel jelenleg ott nem komoly tényező a real.Realista24 írta:.
Lavezzi legalább alkalmas a gyors szél felfutás és utána beadás játékra. Én nem tudom benne ki mit lát, de sztem sok másra nem jó. Persze ez csak magán vélemény.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: David Silva, Neymar, el Shaarawy, Eden Hazard, Pogba, Veratti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,
Re: Kommentáld a híreket
Szerintem meg pont nem jó a vonal mellé. Én régen nagyon csíptem. Mondjuk az ő érkezésének az értelmét sehogy se érteném.MesQueUnClub írta:Lavezzi legalább alkalmas a gyors szél felfutás és utána beadás játékra. Én nem tudom benne ki mit lát, de sztem sok másra nem jó. Persze ez csak magán vélemény.Realista24 írta:Denis pajtásnak ma volt meetingje Pérezékkel a jövőjéről. Egyébként őt is Ginés Carvajal képviseli.
Cope szerint Benitez akar még egy vkp-t, és Lavezzi is képben van...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
MesQueUnClub írta:Lavezzi legalább alkalmas a gyors szél felfutás és utána beadás játékra. Én nem tudom benne ki mit lát, de sztem sok másra nem jó. Persze ez csak magán vélemény.Realista24 írta:Denis pajtásnak ma volt meetingje Pérezékkel a jövőjéről. Egyébként őt is Ginés Carvajal képviseli.
A gyors futásra igen,a beadásokra már nem igazán. 15 millért nem rossz alternatíva,de semmivel sem jobb mint egy calejon aki fele annyit keresett mint lavezzi.....eladtuk,most meg hoznánk egy hasonlót 2x annyi bérért aki nem is saját nevelés?
Ha tudatos lenne a keret kialakítás,ha lenne hosszútávú koncepciónk,akkor nem lenne sok csapat aki utunkba állhat,max 1 vagy 2....az is ki ki meccs lenne.....de mi mindig tökéletesen teszünk azért,hogy nyaranta,két nyaranta menjen a reboot.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
1 évet kipróbálhattunk volna, a Casilla-Navas párossal
de így Navas fog menni...
de így Navas fog menni...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Lavezzi legalább alkalmas a gyors szél felfutás és utána beadás játékra. Én nem tudom benne ki mit lát, de sztem sok másra nem jó. Persze ez csak magán vélemény.Realista24 írta:Denis pajtásnak ma volt meetingje Pérezékkel a jövőjéről. Egyébként őt is Ginés Carvajal képviseli.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Denis pajtásnak ma volt meetingje Pérezékkel a jövőjéről. Egyébként őt is Ginés Carvajal képviseli.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Megalázzák a kilátogatókat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A 0-0 az alázásnak számít?Kerlon írta:Bejelentették a Bernabeu kupát hivatalosan is, 18-án, fél 11től, Galata alázás.
Bejelentették a Bernabeu kupát hivatalosan is, 18-án, fél 11től, Galata alázás.
K
K
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
majd Ramos vagy Arbeloa megoldja talánKerlon írta:Idén ettől a faszságtól csak az fog minket megszabadítani, ha valaki lerúgja úgy, hogy hónapokra megsérül. Nevetséges, hogy semmi keresnivalója a poszton, mert teljesen alkalmatlan rá ebben a rendszerben. Egy védkező, kontrára alapozó csapatban esetleg, de itt...chronic írta:Bale kezd középen, amikor ott van a csapatban James és Ödegard.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ezek a meccsek erről szólnak.chronic írta:Bale kezd középen, amikor ott van a csapatban James és Ödegard.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Idén ettől a faszságtól csak az fog minket megszabadítani, ha valaki lerúgja úgy, hogy hónapokra megsérül. Nevetséges, hogy semmi keresnivalója a poszton, mert teljesen alkalmatlan rá ebben a rendszerben. Egy védkező, kontrára alapozó csapatban esetleg, de itt...chronic írta:Bale kezd középen, amikor ott van a csapatban James és Ödegard.
K
K
Köszi!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Bale kezd középen, amikor ott van a csapatban James és Ödegard.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
asszem ezt a meccset ma nem nézzük
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
megy a meccs topic nem lesz?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
Van valakinek használható stream-je?
- wZoLee7
Arra leszek kíváncsi melyik poszton fog kezdeni.