Köszi!csabi87 írta:Tessék.Sierra írta:Valaki ad egy linket nékem?
https://www.youtube.com/watch?v=UC5xFDxAWcY
Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Valaki ad egy linket nékem?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ugye sokan Coentraoval hasonlitják,mert hogy o is kevesebbet van támadásban.Csakhogy ha a portugál egèszsèges,(minden szokoevben 2 meccs ),sokkal hasznosabb mint a brazil.
Persze nem irnám mèg le,nagyon az eljèn vagyunk.
Persze nem irnám mèg le,nagyon az eljèn vagyunk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Csak az a baj,hogy szinte sosem játszik együtt Marcelo meg Carvajal .Most is már Arbeloa van a pályán Marcelo helyett.Azt meg nem tudom, hogy ez edzői utasítás-e, de minden meccsen ilyen amit láttam tőle, szerintem inkább ilyen a játékstílusa. Carvajal ha beáll, akkor lehet majd látni, hogy ő mennyit megy fel, meg Danilo, ha ugyanannyit, akkor edzői, ha nem, akkor kétlem - a spanyol lehet már játszik, nem nézem a második félidőt..
Minek ez a nagy kavarás nemtudom...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Attól még ha ott van, akkor át lehetne venni egy labdát normálisan is, és lehetne nagyjából közel a társakhoz helyezni a beadásokat.. Persze benne van, hogy javulni fog, tavaly azok után, amiket Suárez csinált már senkit nem írok le egykönnyen, de eddig nem mutat semmit a 30 milliós árából.csabi87 írta:Jó lesz Danilo.Most is volt nem egy megelőző szerelése például.Arra persze nem gondol senki,hogy az edző kérte hogy ne mennyen annyit előre ha Marcelo is fennt van.
Azt meg nem tudom, hogy ez edzői utasítás-e, de minden meccsen ilyen amit láttam tőle, szerintem inkább ilyen a játékstílusa. Carvajal ha beáll, akkor lehet majd látni, hogy ő mennyit megy fel, meg Danilo, ha ugyanannyit, akkor edzői, ha nem, akkor kétlem - a spanyol lehet már játszik, nem nézem a második félidőt..
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ennek ma nem edzőmeccsnek,hanem gálameccsnek kéne lennie.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kár levonni ilyen következtetéseket jelenleg.
Ez egy előszezon meccs, valami zsé kategóriás csapat ellen, akiknél ha nem teszik hozzá, milyen nemzetiségűek, azt mondom valami feröer-szigeteki kisfalu.
Ez egy előszezon meccs, valami zsé kategóriás csapat ellen, akiknél ha nem teszik hozzá, milyen nemzetiségűek, azt mondom valami feröer-szigeteki kisfalu.
Melyik edző?csabi87 írta:Arra persze nem gondol senki,hogy az edző kérte hogy ne mennyen annyit előre ha Marcelo is fennt van.
Jó lesz Danilo.Most is volt nem egy megelőző szerelése például.Arra persze nem gondol senki,hogy az edző kérte hogy ne mennyen annyit előre ha Marcelo is fennt van.Támadásban, már szokás szerint, teljesen veszélytelenek vagyunk, hulladék csapat ellen is.
Jesé és Danilo felháborítóan gyenge teljesítményt nyújt. Előbbi nemes egyszerűséggel rossz, utóbbi meg szokás szerint nem üti meg Arbeloa szintjét sem, ez viszont 30+ millerért kicsit ciki. Hogy vették meg ezt a játékost ? Alapvető labdakezelési hiányosságai vannak, plusz az összes röhejes beadása alibi. Nem csak most. Esetlen, nehézkes, képzetlen. Carvajal újra nyugodtan alszik most már szerintem.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Támadásban, már szokás szerint, teljesen veszélytelenek vagyunk, hulladék csapat ellen is.
Jesé és Danilo felháborítóan gyenge teljesítményt nyújt. Előbbi nemes egyszerűséggel rossz, utóbbi meg szokás szerint nem üti meg Arbeloa szintjét sem, ez viszont 30+ millerért kicsit ciki. Hogy vették meg ezt a játékost ? Alapvető labdakezelési hiányosságai vannak, plusz az összes röhejes beadása alibi. Nem csak most. Esetlen, nehézkes, képzetlen. Carvajal újra nyugodtan alszik most már szerintem.
Modric hibáiból sokszor indultak meg, viszont nagy labdákat is ad. Ödegaard nagyon akar, látványos, bár eddig szart sem ér. Bélát most nem tudom hová tenni, jobban mozog, mint eddig (nem nehéz), talán még egy gól is benne lehet. Jamestől többet várok.
Casemiro meg Nacho, esetleg Marcelo előtt viszont le a kalappal.
Van két jó kapusunk is, Casillas hiányát nem nagyon érezni eddig. Mindegy, melyikük véd, hasonló játékerőt képviselnek.
Modric hibáiból sokszor indultak meg, viszont nagy labdákat is ad. Ödegaard nagyon akar, látványos, bár eddig szart sem ér. Bélát most nem tudom hová tenni, jobban mozog, mint eddig (nem nehéz), talán még egy gól is benne lehet. Jamestől többet várok.
Casemiro meg Nacho, esetleg Marcelo előtt viszont le a kalappal.
Van két jó kapusunk is, Casillas hiányát nem nagyon érezni eddig. Mindegy, melyikük véd, hasonló játékerőt képviselnek.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Odegaard ha a felnőttben marad le is húzhassa magát, neki most percek kellenek, itt azt nem kapna eleget. CR, Bale, Benzema, Isco, James és Jesé is előtte van. a többi fiatalról nem is beszélve
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Érdekes módon támadásban talán tényleg gyengébb Danilo mint Carvajal, de most is volt pár jó megelőző szerelése és védekezésben hozza magát, támadások segítéséhez nyilván több idő kell, míg beletanul, megszokják a társak is,hogy nem mindig a szakállas rohangászik fel.
Ödegard eddig remek, de ezt már lehozta tavasszal is,simán számolnék vele a felnőtt csapatban, Vasquez vagy az orosz barátunk kárára. Védelem remek, Nacho is kifogástalan, kp-n Modric mint mindig, tanári. Casemironak is volt pár jó szerelése de csórikám elég lomha, viszont egész jók a magas labdái. James elmegy, megkeverik ott a balost Marcival rendesen, csak sajnos rendre egy szar beadás sikerül. Bale az Bale. Szar. Jesé eddig inkább tavalyi önmagát idézi,de fizikailag sokkal jobb állapotban van, majd fejben összeszedi magát a tétmeccsekre.
Ödegard eddig remek, de ezt már lehozta tavasszal is,simán számolnék vele a felnőtt csapatban, Vasquez vagy az orosz barátunk kárára. Védelem remek, Nacho is kifogástalan, kp-n Modric mint mindig, tanári. Casemironak is volt pár jó szerelése de csórikám elég lomha, viszont egész jók a magas labdái. James elmegy, megkeverik ott a balost Marcival rendesen, csak sajnos rendre egy szar beadás sikerül. Bale az Bale. Szar. Jesé eddig inkább tavalyi önmagát idézi,de fizikailag sokkal jobb állapotban van, majd fejben összeszedi magát a tétmeccsekre.
- wZoLee7
Biztos? Én kétszer láttam őt a meccsen, egyszer mikor eladta, meg egyszer mikor a befejezés nem ment. Alvaro barátunk legalább lerúg valakit hogy lássák azon az oldalon csak fájdalmasan lehet átjutni
Danilo egy fokkal nem jobb eddig Alvaronál. Ez a fájó igazság.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
Casemiro sokkal jobban érzi Kroos posztját mint Modricét. Aprít rendesen
Jesének kb a 3. ellazázott rossz megoldása........ Odegard testcselei meg élmény számba mennek. James-Bale szerep cserét kéne meghúzni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez a Danilo gyerek eddig nemsemmi.. Első igazán jó beindulása, amikor labdát is kap, erre elpattan tőle 5m-re. Bale állítom jobban játszik, mint ő..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015. augusztus 9., vasárnap 15:40-kor.
- wZoLee7
Benitez is elmondta, ezt még nem ő szervezte, abszolút nem jó ez így, ezek a távolságok, időjárási viszonyok, pálya minőség stb...aztán fél kezdő sérült lassan.Kerlon írta:Ja tényleg nincs, jövőre nem lesz előszezonunk.wZoLee7 írta:Erről beszéltem...elment a csapat norvégiába fa vágásra...rohadtul semmi értelme az egész előszezonnak eddig
Megint nem megy más csak a beadások
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Nem nézett ki valami jól Nacho lába. Remélem semmi komoly, mert nagyon nem jönne jól.
szerk.: közbe Bale is kapott.
szerk.: közbe Bale is kapott.
Ja tényleg nincs, jövőre nem lesz előszezonunk.wZoLee7 írta:Erről beszéltem...elment a csapat norvégiába fa vágásra...rohadtul semmi értelme az egész előszezonnak eddig
K
K