Anthony írta:Igen, ők teremtik meg majd a különbséget a Real Madridban, Casemiro, Rafa, és Illara. Meg vagyok nyugodva, jobb eredményeket fogunk elérni, mint tavaly ez már tuti.
Mutass már nekem egy csapatot, ahol a beugrósok képesek megteremteni a különbséget.. Ők pont arra lesznek jók, hogy egy kisebb csapat ellen pihenhessenek Kroosék, ennyi. Szép álom az, hogy 18 kezdő szintű játékos van a keretben, és rotációval mindenki játszik eleget, csak ez a valóságban nem így működik. Ha Casemiro játszik 1800 percet, és ezért Modric tavasszal is bevethető lesz, és Kroos sem fullad ki, már jól jártatok.
Kész amúgy ez a sírás, 0 tétmeccs a csapat lábában, utaztatok 500000 km-t, néha télen, néha 50 fokba nyomták a játékosaitok, a Kroos-Modric duó szerintem összesen nem játszott együtt 90 percet, de gálakezdő 1 egész meccset tuti nem játszott le, de a szezon már most lutri..
Mi lesz itt november végére, amikor még csak csiszolódik össze a csapat Benítez taktikájával.
Aki el van már most keseredve, annak ajánlom, hogy nézzen meg pár meccsünket tavaly szezon elejéről.. Aztán mégis egész jól összeállt a csapat tavaszra.
Nem brillíroztok eddig, ez tény, de szerintem nem is olyan vészes a helyzetetek jelenleg, mint azt néhányan hiszik. Mondjuk van aki bármi történik csak a rosszat hajlandó kiemelni, úgy meg nehéz - akinek nem inge..