Ahhoz meg kellene szeliditeni... Amugy is csak tètován ácsorogna,hogy akkor most merre hová induljon,kerestbe vagy kasul,jobbra vagy balra...aztán kinjába lesz_ná a szogletzászlot.ericco írta:Majd bekötjük az vadlovat az eke elémorientes írta:Itt lenne az ideje beszántani a stadiont....
Értékeld a legutóbbi meccset
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
végre lesz haszna
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Majd bekötjük az vadlovat az eke elémorientes írta:Itt lenne az ideje beszántani a stadiont....
Merci Zizou!
- morientes
Itt lenne az ideje beszántani a stadiont....Realista24 írta:Nem, ha egész ősszel nem hozzuk a meccseket, akkor a kiesés ellen fogunk küzdeni, a bl csoportkörből meg már tovább sem jutunk.Az a baj,hogy ha egész ősszel nem fogja hozni a csapat a meccseket akkor,januárra a Barcelonának olyan előnye lesz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Én is erre gondoltam. Amíg Bale középen akadékoskodik, addig ne is várjátok, hogy ott túl sok értelmes támadást fogunk vezetni. Ráadásul egy Atletico ellen még ennyit sem fog érni, mert ők kegyetlenül ott lesznek mindenkinek a sarkában, neki meg nem lesz ideje a bal lábára átvenni, megfordulni, meg semmire se. És engem ez zavar a legjobban, hogy őt más poszton meg sem próbáltuk.
Szóval annyira nyilvánvaló, hogy ezt a szerencsétlen erőltetni kell... És semmit sem javult tavaly óta, mert lehet nem illik bele a csapatba, de még megvillanásai se vannak... Csak tudnám, hogy mi a szart hisz az ügynöke, a walesi edző, Perez és ő maga is.
Szóval annyira nyilvánvaló, hogy ezt a szerencsétlen erőltetni kell... És semmit sem javult tavaly óta, mert lehet nem illik bele a csapatba, de még megvillanásai se vannak... Csak tudnám, hogy mi a szart hisz az ügynöke, a walesi edző, Perez és ő maga is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Realista24 írta:Nem, ha egész ősszel nem hozzuk a meccseket, akkor a kiesés ellen fogunk küzdeni, a bl csoportkörből meg már tovább sem jutunk.Az a baj,hogy ha egész ősszel nem fogja hozni a csapat a meccseket akkor,januárra a Barcelonának olyan előnye lesz...
Ja igen elnézést.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem, ha egész ősszel nem hozzuk a meccseket, akkor a kiesés ellen fogunk küzdeni, a bl csoportkörből meg már tovább sem jutunk.Az a baj,hogy ha egész ősszel nem fogja hozni a csapat a meccseket akkor,januárra a Barcelonának olyan előnye lesz...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a baj,hogy ha egész ősszel nem fogja hozni a csapat a meccseket akkor,januárra a Barcelonának olyan előnye lesz...
Ja és akkor még ott van az Atletico is.
Én szerintem az Atletico megint erős lesz.
Engem az zavar,hogy semmi elképzelés nincs az előre játékban.Vagyis van.Ez a szélről íveljük befelé a labdákat.Hát remélem nem ezt kérte tőlük.
Ja és akkor még ott van az Atletico is.
Én szerintem az Atletico megint erős lesz.
Na akkor te biztos csalódott vagy.Ja, amúgy én azt vártam Beníteztől, hogy augusztusra már friss BL győztesek leszünk, de még egy Audi Kupa sem ment
Engem az zavar,hogy semmi elképzelés nincs az előre játékban.Vagyis van.Ez a szélről íveljük befelé a labdákat.Hát remélem nem ezt kérte tőlük.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Ja, amúgy én azt vártam Beníteztől, hogy augusztusra már friss BL győztesek leszünk, de még egy Audi Kupa sem ment.
K
K
- morientes
A fiorentinaziro4vr írta:Így látod augusztusban. Ebből következtetsz tavaszra, amikor eldőlnek a dolgok. A többi riválist láttad? Melyik volt olyan ellenálhatatlan a hónapban, hogy le is húzhatjuk a rolót?
Amugy meg megvárnám a bajnoki rajtot elobb,s majd aztán lehet kovetkeztetèst levonni.Ezekbol a meccsekbol sokat nem lehet.Mert pl amig a city ellen látványosan jo focit nyomtunk,a roma ellen meg egy rakás szar volt az egèsz...no akkor?
A barca meg mèg szarabb volt,ha az eredmènyeket nèzzuk,igaz se Neymar se Messi nem igazán játszott.De attol az mèg egy jo csapat,ne legyen kètsèg.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én is hiszek benne
Nemsok edzőnkben éreztem az utóbbi 10 évben hogy télleg komolyan veszi a munkáját. Capello, JM és most Benitez. Lehet hogy amit kigondolt az szar, majd szezonközben elválik, de az biztos h rendkívül elkötelezett a munkájával kapcsolatban. Én ezt Carloban sose éreztem például. Nekem olyan pótapukának tűnt, aki meghirdeti az edzésidőpontokat, az edzéseken csak elvan, haverkodik a játékosokkal, a meccseken meg csak úgy elvan a székében. Nyilván azért ennél többről volt szó, de nekem nagyon kényelmesnek tűnt. Első évben is inkább Zizu volt az aki ugymond foglalkozott a csapattal. Lehet tavaly ez is hiányzott.
Ja és remélhetőleg nem fogja halálra játszatni a játékosokat, ez is egy nagy plusz
Bale-el meg Carlo se tudott mit kezdeni, ugyh tökmind1
Nemsok edzőnkben éreztem az utóbbi 10 évben hogy télleg komolyan veszi a munkáját. Capello, JM és most Benitez. Lehet hogy amit kigondolt az szar, majd szezonközben elválik, de az biztos h rendkívül elkötelezett a munkájával kapcsolatban. Én ezt Carloban sose éreztem például. Nekem olyan pótapukának tűnt, aki meghirdeti az edzésidőpontokat, az edzéseken csak elvan, haverkodik a játékosokkal, a meccseken meg csak úgy elvan a székében. Nyilván azért ennél többről volt szó, de nekem nagyon kényelmesnek tűnt. Első évben is inkább Zizu volt az aki ugymond foglalkozott a csapattal. Lehet tavaly ez is hiányzott.
Ja és remélhetőleg nem fogja halálra játszatni a játékosokat, ez is egy nagy plusz
Bale-el meg Carlo se tudott mit kezdeni, ugyh tökmind1
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
A felkészülés közepén járunk. Két hét múlva kezdődik a bajnokság. Mégis mit vártatok? Egy csapatot nem egyik napról másikra raknak össze. Mindegyik csapat, akivel játszottunk előrébb jár a felkészülésben, Spurs-t megvertük, pedig nekik a héten kezdődött a bajnokság, 1-et kaptunk a Bayerntől, akinek szintén egy héttel hamarabb kezdődik a bajnokság. Sőt, felkészülni se volt sok időnk, Kínába faszt se lehetett csinálni, Madridba kb. 2 napot voltunk, Norvégia szintén hülyeség, és az Audi Cup miatt is elvesztettünk 3-4 napot. Érdemben fejlődni csak Ausztráliában tudtunk. Most van Beníteznek két nyugalmas hete, hogy összerakja a támadójátékot, eddig nem is volt idő rá. A bajnokság kezdetére már kell valamit mutatni, a Barca ellen meg már csúcsformában kell játszanunk, akkor érdemes kritizálni, előtte csak találgatások, vészmadárkodások. Persze tudom, az a legjobb, mindig fejetlenül temetni a csapatot.Kerlon írta: Az eddigi rendszere, viszont nagyon nem tetszik. Konkrétan a támadóink közül csak az emelhető ki, hogy James továbbra is jól támadja a kaput és, hogy Isco remekel. Amúgy nem hiába volt 4 góltalan meccsünk. Mondjuk Benzema és CR sokat hiányzott.
Az már nekem is feltűnt, hogy CR-nek már lehet csak a tinglitanlgi kéne. Aztán lehet, hogy ők ketten sztrájkolnak Bale ellen, mert kb. mindenki látja, hogy a walesi valami iszonyatosan szar és mégis körbe van nyalva a feneke az vezetőség és az edző részéről is. összeesküvéselméletoffRealista24 írta:Támadóinkkal nem kell most foglalkozni. Cé és Karim is sérült a tavalyi szezon óta, nem érdemes következtetéseket levonni.Kerlon írta:Én a bajnokságban esélytelennek tartom magunkat, Benítez viszont a kupákban jól szokott alkotni, szóval némi reményem maradt hozzá. Az eddigi rendszere, viszont nagyon nem tetszik. Konkrétan a támadóink közül csak az emelhető ki, hogy James továbbra is jól támadja a kaput és, hogy Isco remekel. Amúgy nem hiába volt 4 góltalan meccsünk. Mondjuk Benzema és CR sokat hiányzott.
Na de Gallardo24 üzemmód on.
Karim nem sérült, csak megy a harc irodai szinten. Mert egyszerűen nem tudom elhinni, hogy közel 5 hónapja nem sikerült felépülnie...nem életszerű számomra.
Cét nem tudom hova tenni...hátsérülés(?)...furcsa. Rafával lehet baja, meg úgy az élettel. Szerintem focizni sincs kedve.
K
K
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Korai még temetni Benitezt, én várok januárig, akkor már talán látunk valamilyen képet.. Addig kár magunkat hergelni.. Az előszezon, az előszezon, nem érdekel. Nem most kell bizonyítani.
Meglátjuk.
Meglátjuk.
- Galacticos
Szerintem is sikeresek leszunk vele.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Támadóinkkal nem kell most foglalkozni. Cé és Karim is sérült a tavalyi szezon óta, nem érdemes következtetéseket levonni.Kerlon írta:Én a bajnokságban esélytelennek tartom magunkat, Benítez viszont a kupákban jól szokott alkotni, szóval némi reményem maradt hozzá. Az eddigi rendszere, viszont nagyon nem tetszik. Konkrétan a támadóink közül csak az emelhető ki, hogy James továbbra is jól támadja a kaput és, hogy Isco remekel. Amúgy nem hiába volt 4 góltalan meccsünk. Mondjuk Benzema és CR sokat hiányzott.
Na de Gallardo24 üzemmód on.
Karim nem sérült, csak megy a harc irodai szinten. Mert egyszerűen nem tudom elhinni, hogy közel 5 hónapja nem sikerült felépülnie...nem életszerű számomra.
Cét nem tudom hova tenni...hátsérülés(?)...furcsa. Rafával lehet baja, meg úgy az élettel. Szerintem focizni sincs kedve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én a bajnokságban esélytelennek tartom magunkat, Benítez viszont a kupákban jól szokott alkotni, szóval némi reményem maradt hozzá. Az eddigi rendszere, viszont nagyon nem tetszik. Konkrétan a támadóink közül csak az emelhető ki, hogy James továbbra is jól támadja a kaput és, hogy Isco remekel. Amúgy nem hiába volt 4 góltalan meccsünk. Mondjuk Benzema és CR sokat hiányzott.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én!Kerlon írta:RMCF-en kívül valaki bízik amúgy Rafa sikerében?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
RMCF-en kívül valaki bízik amúgy Rafa sikerében?
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rafa tartogatja a meglepetést a szezonra. Edzés helyett letoltak pár meccset, aztán augusztus végén robbantunkcsabi87 írta:Én is így gondolom.belenézegettem a felkészülési meccsekbe, hiba volt. koncepció, felfogás és stílus nélküli semmi, mintha egy edzés lett volna.
borzasztó, nézhetetlen erőlködés
Olyan mintha csak passzolgatnának a játékosk,de elképzelés vagy egy fifikás megoldás az nincs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema