OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Egy magyar szójáték a világnak Nem bírom keci.nmate írta:De már a neve is botrányos, ahogyan meg kinéz az még megér egy misét.
És aki nem tudná:
http://kep.index.hu/1/0/913/9137/91373/ ... 49d_wm.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy érzem kimaxoltuk a témát.
Más: ez a Bol-Dog....hát sírva röhögök
Más: ez a Bol-Dog....hát sírva röhögök
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
+1Mondjuk én 0-24 ki vagyok jelentkezve csetről. Ha akarok valakitől valamit, tök mindegy online-e vagy sem megírom neki
baloson vannak a korábbi üzenetek, neked nem?Bal oldalon? Nektek hogy néz ki ez a retek?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bal oldalon? Nektek hogy néz ki ez a retek?
Jobbon van egy függőleges sáv, alján egy kereső. Oda elkezdem beírni akivel beszélni akarok és csapok egy entert. Nem bonyolult.
Mondjuk én 0-24 ki vagyok jelentkezve csetről. Ha akarok valakitől valamit, tök mindegy online-e vagy sem megírom neki.
Jobbon van egy függőleges sáv, alján egy kereső. Oda elkezdem beírni akivel beszélni akarok és csapok egy entert. Nem bonyolult.
Mondjuk én 0-24 ki vagyok jelentkezve csetről. Ha akarok valakitől valamit, tök mindegy online-e vagy sem megírom neki.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akivel gyakran beszélsz az ott van bal oldalon.a "gond" az, hogy eddig egy csoportba dobta a chaten föntre azokat, akikkel gyakran beszélsz, így nem kell keresgélni a chat sávban. most szarul csoportosítja őket, így nem tudod egyből megtalálni akivel beszélni szeretnél.
B verzió, új üzenet, beírod a nevet és már ott is van. Na mindegy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Hát engem pl idegesít,még ha nem is akkora probléma.Eddig ott volt mindenki akivel beszéltem egy helyen,most meg az össz online ismerősöm közé kerültek,és ha van fent 2-300 online ismerősöm,akkor nehéz kiszúrnom,hogy épp ki van fent közülük,hogy random írjak nekik,hogy mizu stb.Nyilván ha valami fontosat akarok írni,akkor megírom attól függetlenül is hogy nem online.Na most lehet nem jött át mi is a problémám,elég fáradt is vagyok,de a lényeg h másnál is így megváltozott ez az egész,erre voltam kíváncsi
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem értem a "problémát".
Valakinek írni akarsz, nem? Ha nem online, nem írsz rá...? ergo akkor már nem is fontos amit írni akarsz neki? És ha csak simán rejtve van?
Vagy addig vársz és lesed a csetet, amíg meg nem jelenik?
Valakinek írni akarsz, nem? Ha nem online, nem írsz rá...? ergo akkor már nem is fontos amit írni akarsz neki? És ha csak simán rejtve van?
Vagy addig vársz és lesed a csetet, amíg meg nem jelenik?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Facebook nálatok is el van baszódva újabban?Mikor gépről vagyok fent,a chat sávban olyan emberek vannak akikkel nem is beszélek,így aztán akikkel szoktam azok meg ott vannak alatta az összes ismerős között.Rohadt zavaró ez állandóan ott lent keresgetni őket hogy épp ki van fent azok közül akikkel beszélni szeretnék,és már egy jó ideje cseszik visszaállni.
-
Némelyek eléggé megmosolygtatóak viszont vannak tények is, amikkel még az Államok sem igen vitatkozik. Az ISIS az általuk támogatott Asszad ellenes csoportokból nőtte ki magát, amit fegyverekkel is segítettek. A szomszédban ott van Irak ahol néhány éve rendeztek dzsembulit, szóval az államapparátus ott sem túl acélos. Törökország a kurdokkal áll hadban, a térségben neki lenne - meg Izraelnek - megfelelő hadserege, de nem érdeke annak a megakadályozása, hogy Asszad irtsa a szír kurdokat. Izrael sem ma jött a falvédőről, ő mint gyűlölt ellenség nem fog beavatkozni. Az ENSZ BT-ben Kína és Oroszország vétózza az Asszad elleni fellépéseket, geopolitikai érdekük miatt. Aztán mindenki széttárja a kezeit, hogy old meg a saját gondodat. A gond viszont az, hogy egy olyan országba ami két oldalról óceánnal, északról meg Kanadával határos elég nehézkes a bejutás. Európába meg jöhet boldog-boldogtalan.(az amcsik telebszták a zsebüket lóvéval és egyéb usa-ellenes nyalánkságok és marhakirály elméletek...)
Az álhumánumot meg mindegyik ország szajkózza. Élen olyanokkal is, akik biza szépen megkeverték a fekáliát ezeken a helyeken (nem csak az USAra gondolok)
Mai hír szerint meg 9. vagyunk az EU-s pénzek rangsorában amit a menekültáradatra fordíthatunk. Szép kilátások.
Egyéni véleményem meg az, hogy rassztól, kortól, nemtől, állampolgárságtól függetlenül a saját - családom és barátaim jóléte a legfontosabb. Így ha ennek megőrzése 1, 1 millió vagy 1 milliárd ember nyomorúságának konzerválásával érhető csak el, ám legyen, nyugodtan alszom tőle.
+1Realista24 írta:Engem minden hsz érdekel a temaban. Az egysoros kötekedest kivéve.
szerintem van igény rá, bár én csak olvasom.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Engem minden hsz érdekel a temaban. Az egysoros kötekedest kivéve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szóval otthon még tele volt a hűtőszekrény de az orvosok es egyéb jolszitualt emberek mindent feladva inkabb idejöttek gyalog megtéve többezer km-t hogy a keleti aluljáróban fertrengjenek a saját ürülékükben. idáig miert nem volt ez trend, nem lehet Hogy inkabb valami kozelmultbeli esemény váltotta ezt ki náluk? Elvégre Európában eddig is jobban lehetett keresni megsem jottek maponta ezerszámra.
Gondolom a diplomát is mind otthonhagyta mert egy darab papirt nem tudnak felmutatni ami igazolná őket. Arra is felhívnám a figyelmed hogy az infrastruktúra romokban van Szíriában olyan sok értelmiségit nem adnak ki mostanában azok az iskolák. Vagy mi alapján gondolod hogy a bevándorlók képzettek?
Van barmi erre utaló jel? Este Tudnék én hosszabban is válaszolni de nem hiszem hogy van rá igény. Meg szerintem a vak is latja hogy hétvégente nem 5000 asztalos pincér meg ugyved sétál át a határon bujkálva a határőrök elől hogy közben lelegeljék az ottani gyumolcsfákat.
Gondolom a diplomát is mind otthonhagyta mert egy darab papirt nem tudnak felmutatni ami igazolná őket. Arra is felhívnám a figyelmed hogy az infrastruktúra romokban van Szíriában olyan sok értelmiségit nem adnak ki mostanában azok az iskolák. Vagy mi alapján gondolod hogy a bevándorlók képzettek?
Van barmi erre utaló jel? Este Tudnék én hosszabban is válaszolni de nem hiszem hogy van rá igény. Meg szerintem a vak is latja hogy hétvégente nem 5000 asztalos pincér meg ugyved sétál át a határon bujkálva a határőrök elől hogy közben lelegeljék az ottani gyumolcsfákat.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
A nincstelen bevándorlóknak nincsen. Mivel nincstelenek.füst írta: Bár az a téma is egészen érdekes lenne hogy honnan van a nincstelen bevándorlókak okostelefonjuk, több száz eurójük fizetségként az embercsempészeknek, márkás (igaz az út során elhasználódott) ruhájuk meg miegymás... de ezt már nem feszegetném, ígyis sok időt toltam el a pötyögéssel.
Az óriási gond, hogy az átlagember (mivel a politikusok, legyen kormánypárti vagy sem belevagdalták a fejébe) rögtön arra gondol, hogy a szír porbafingó vályogkunyhóban tengődő senkik jönnek. ---> (az amcsik telebszták a zsebüket lóvéval és egyéb usa-ellenes nyalánkságok és marhakirály elméletek...)
Ez NEM IGAZ.
NEM azok jönnek! Azok jönnek akiknek telt hűtőszekrényre, otthon is megvették az okostelefont, volt munkájuk amiért pénzt kaptak. Nem egy orvos van köztük például. Ezek jönnek! EZEK az emberek adták el a javaik egy részét (vagy mindent), hogy útra keljenek.
Akinek otthon sem volt semmije az nem tudja lefizetni az embercsempészt! Az nem ér el idáig, az nem vesz pizzát a keletiben! Neeem, nem fizeti le helyette az USA a csempészt és nem ad a kezébe 5000 eurót, még akkor sem ha sok elmebeteg barom megint erre akar kilyukadni és szítani amerika ellen.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Az ISIS nem egy egyszerűen behatárolható terrorszervezet, hanem egy vallási alapokon kialakult mozgalom. Nem lehet csak úgy megszüntetni a megfelelő emberek eltüntetésével. Nem a probléma forrása, hanem a következménye, méghozzá időben a sokadik.
Mese:
Ez olyan méreteket öltött probléma hogy csak teljes összefogással tudná kezelni az EU, ami most van az káosz. Összefogással egyébként még akár el is lehetne őket itt helyezni, ezt nem mint megoldást mondom, mert a mi érdekünk az lenne ha maradnának a helyükön... hanem mint megoldható problémát, lehetne kapacitás a megszervezéshez, de nem így. Kabaré ami van, Szerbia buszokkal hozza át őket ide, mi épitjük a kis kerítésünket, Ausztria fizet a szlovákoknak hogy had vigyék oda az egzotikumokat, Németoszág küldi vissza nekünk, Anglia meg fegyveres erőkkel védi a csalagut kijáratát. Az egyszeri emberek meg etetik a bevándorlókat, táborokat építenek, vízet, wifit, szállást, utazást, telefonvonalat biztosítanak a menekültetnek. Vicc.
Bár az a téma is egészen érdekes lenne hogy honnan van a nincstelen bevándorlókak okostelefonjuk, több száz eurójük fizetségként az embercsempészeknek, márkás (igaz az út során elhasználódott) ruhájuk meg miegymás... de ezt már nem feszegetném, ígyis sok időt toltam el a pötyögéssel.
Mese:
Kód:
A probléma ott kezdődik, hogy a Közel-Keleten nem nemzetállamok vannak, hanem különböző népcsoportok összezárva kézzel megrajzolt határok között, mindenféle logikát nélkülözve. Irak pl. soha nem létező nem nemzet, hanem egy ország ahol össze vannak zárva a kurdok, assszírok, arabok, stb. Akárhogyan választasz meg ott egy vezetést, a lakosság nagyobbik része egyszerűen másmilyen etnikumhoz fog tartozni, és a konfliktushelyzetet nem lehet megszüntetni. Ez természetesen nem csak Irak esetében van így, hanem a térség legtöbb államában.
Ezért a Közel-Keleten élő emberek hovatartozását nem a nemzetiségük határozza meg, és még csak nem is az etnikumuk, mivel a határok nem úgy lettek megrajzolva, úgy nem is lehetett volna. Az emberek hovatartozását a vallásuk határozza meg, a vallás jelenti a kohéziós erőt, alapvetően ugye vagy szunnita vagy shíta. A viszonylagos hatalmi egyensúly a két fél között hellyel közzel megvolt. Békés sosem volt, és a gyarmatosító britek csak mégnagyobb kárt okoztak, a 20. században pedig a határok megrajzolása kapitális hiba volt. Ami Európában működött (eh?) az ott nagyon nem. Továbbá az amerikai beavatkozás, azaz állásfoglalás Libanonban, Irakban, Iránban, Szíriában és a többi konfliktusban már csak olaj volt a tűzre.
Túl sok országban jött létre síita vezetés, és a szunnitákat túl sok helyen nyomták el. Éppen ahogyan Szíriában és ez már túl sok volt, elpattant a húr, és a szunniták ott vették fel a harcot a síitákkal. Ez nem egyszerű polgárháború ami az ország vezetéséről dönt, ez sokkal többről szól, a térség vallásai közötti összecsapás, aminek Szíria ad helyet. Egyelőre csak Szíria.
A szunniták a síiták mellett természetesen az USÁt és szövetségeseit is rühelli az állásfoglalás és a sok-sok beavatkozás miatt a Közel-Keleten.
És most végre vissza tudok kanyarodni. A menekültek döntő többsége nem egyszerű menekült, hanem az Iszlám Állam támadása a nyugati világ ellen. Hiába tűnnek egyszerű kecskebaszónak, valójában igen tudatosan veszik fel a harcot. (Az is jelzi a szervezettségüket hogy gyakorlatilag egy komplett közigazgatással rendelkező 'államot' hoztak létre Szíriában polgárháborús körülmények közepette.) Háborús eszközökkel nyilván em vehetik fel a versenyt a nyugattal, ezért más eszközökhöz folyamodtak. Az Iszlám Állam vezetése már februárban kinyilatkoztatta, hogy annyi menekültet küld Nyugatra, alapvetően Európába hogy teljesen tönkretegyék az itteni gazdaságot (számszerűen félmillióról volt szó amennyire tudom, de nyilván lesz ez több is, a félmilla előörsnek jó kb.). Mivel a menekültek túlnyomó része fiatal, hadköteles korban levő férfi, ezért sok kétségem nincs afelől, hogy olyan elemek is szivárognak be, akiknek feladata a terrorcselekmények elkövetése. Mégha a 95%-uk nem is jelent tényleges fenyegetést merényletek formájában, ők is károsak, hiszen rengeteg gazdasági kárt okoznak a puszta jelenlétükkel. Nos a feruárban útnak eresztett emberek a tavasz végére meg is érkeztek...
Bár az a téma is egészen érdekes lenne hogy honnan van a nincstelen bevándorlókak okostelefonjuk, több száz eurójük fizetségként az embercsempészeknek, márkás (igaz az út során elhasználódott) ruhájuk meg miegymás... de ezt már nem feszegetném, ígyis sok időt toltam el a pötyögéssel.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
A menekültekről:
Benne van a nevében. Menekül valami elől. Mi elől? Polgárháború, üldöztetés stb. Hova menekül a józan ész szerint? Ahol ezek a veszélyek már nem fenyegetik. -> mit keresnek itt? A hazájukhoz legközelebb eső biztonságos országban, zónában meg kell állniuk! Az más kérdés, hogy adott esetben Görögországot/Törökországot segíteni KELL abban, hogy a menekültkérdést tudják kezelni.
De ilyen nincsen, hogy megkérdezi az ember Budapesten az eritreai meg a pcs tudja milyen nép gyermekét, hogy végülis mit keres itt, mi a célja, hová megy?! És a válasz annyi, hogy hát ő Belgiumot nézte ki, mert ott jó az élet meg ott jól bánnak a menekültekkel meg ilyesmi.
Hát apádfszát! Én is oda akarok menni! Vagy Dániába vagy Hollandiába! De én sem mehettem volna csak úgy munkát vállalni, ha nem lennénk uniós ország! Ez meg jön a közel-keletről meg afrikából! Miezmár?!
A brit külügyminiszter tökéletesen mondta: gátat kell szabni ennek minél előbb, mert az európai életszínvonal nem tartható fenn több százezer, több millió képzetlen, buta, sutyerák, élősködő "menekült"tel a hátunkon!
ISIS?! Menjetek haza gyerekek, ahányan eljöttetek már onnan... 30 "menekültre" ha jut egy ilyen elmebeteg terrorfszfej. Megtalálni őket, kivégezni. Csatárláncba állni, menni előre, a saját országotok hadseregével és pár nemzetközi zsoldossal megfűszerezve már rég nem lenne se híre se hamva azoknak a kecsketoszóknak.
Benne van a nevében. Menekül valami elől. Mi elől? Polgárháború, üldöztetés stb. Hova menekül a józan ész szerint? Ahol ezek a veszélyek már nem fenyegetik. -> mit keresnek itt? A hazájukhoz legközelebb eső biztonságos országban, zónában meg kell állniuk! Az más kérdés, hogy adott esetben Görögországot/Törökországot segíteni KELL abban, hogy a menekültkérdést tudják kezelni.
De ilyen nincsen, hogy megkérdezi az ember Budapesten az eritreai meg a pcs tudja milyen nép gyermekét, hogy végülis mit keres itt, mi a célja, hová megy?! És a válasz annyi, hogy hát ő Belgiumot nézte ki, mert ott jó az élet meg ott jól bánnak a menekültekkel meg ilyesmi.
Hát apádfszát! Én is oda akarok menni! Vagy Dániába vagy Hollandiába! De én sem mehettem volna csak úgy munkát vállalni, ha nem lennénk uniós ország! Ez meg jön a közel-keletről meg afrikából! Miezmár?!
A brit külügyminiszter tökéletesen mondta: gátat kell szabni ennek minél előbb, mert az európai életszínvonal nem tartható fenn több százezer, több millió képzetlen, buta, sutyerák, élősködő "menekült"tel a hátunkon!
ISIS?! Menjetek haza gyerekek, ahányan eljöttetek már onnan... 30 "menekültre" ha jut egy ilyen elmebeteg terrorfszfej. Megtalálni őket, kivégezni. Csatárláncba állni, menni előre, a saját országotok hadseregével és pár nemzetközi zsoldossal megfűszerezve már rég nem lenne se híre se hamva azoknak a kecsketoszóknak.
CRISTIANORONALDO
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én pont ott voltam Füreden a sun city-ben a hétvégén, de ez a balhé totál kimaradt.
Bár valami kiscsajjal voltam elfoglalva, szóval nem igazán figyeltem mi zajlik körülöttünk.
Aztán neten láttam, hogy egy csajszinak átrendezték az arcát picit, mondjuk ez is nagyon bátor dolog .
Bár valami kiscsajjal voltam elfoglalva, szóval nem igazán figyeltem mi zajlik körülöttünk.
Aztán neten láttam, hogy egy csajszinak átrendezték az arcát picit, mondjuk ez is nagyon bátor dolog .