Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
A baj inkább az számomra, hogy van ára Karimnak állítólag, mégpedig 65 millió.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Zsirunál rosszabb focista pedig. Ki érti ezt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Wenger rámegy Cavanira ha nem jön össze Karim.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mourinho megint alkot. Kirakta Caneirot a csapattól, mert szerinte feleslegesen mentek be ápolni Hazardot és, ezért kapták a második gólt, mert csak 8-an voltak a pályán. Véletlenül se, azért lett X, mert amúgy a két mákos gólon kívül szarra sem volt jó a Chelsea és, mert jobb volt az ellenfél.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Valakinek azt is kell.. meg zsebre teszem a tipszmixes pénzeket.nmate írta: Tudod mit hengerelsz le vele, megyeháromban a vakondtúrás tetejét
Nem illik.
majdnem szóról szóra leírtad az én véleményemetnmate írta:Néztem minap a gyereket, komoly indulósebesség, tűrhető jobbos, agresszívnak is tűnik. Van benne potenciál.wxyz írta:spurs njiet veszi meg a lyonból. jobban járnak vele
Mondjuk megnézném egy teljes meccsen is.
berahinot is pletykálják még a wbaból. na ő már nem győzött meg, se videókon, se éles meccseken
- nmate
Tudod mit hengerelsz le vele, megyeháromban a vakondtúrás tetejétziro4vr írta:Mondjuk ez rám is igaz, bár a jobbosom nem tűrhető, hanem lehengerlő.nmate írta: Néztem minap a gyereket, komoly indulósebesség, tűrhető jobbos, agresszívnak is tűnik. Van benne potenciál.
Amúgy én hiányolom GT spursös elemzéseit...
- ziro4vr
Mondjuk ez rám is igaz, bár a jobbosom nem tűrhető, hanem lehengerlő.nmate írta: Néztem minap a gyereket, komoly indulósebesség, tűrhető jobbos, agresszívnak is tűnik. Van benne potenciál.
Amúgy én hiányolom GT spursös elemzéseit...
Nem illik.
- nmate
Néztem minap a gyereket, komoly indulósebesség, tűrhető jobbos, agresszívnak is tűnik. Van benne potenciál.wxyz írta:spurs njiet veszi meg a lyonból. jobban járnak vele
Mondjuk megnézném egy teljes meccsen is.
spurs njiet veszi meg a lyonból. jobban járnak vele
Én egyetértek vele, Shaqiri - elvileg - ígéretesebb játékos annál hogy egy Stoke City ( ) kaliberű csapatban kergesse a labdát, pl. ha ránézek a Tottenham szélsőire (Lennon, Townsend, Chadli) nem mondanám hogy esélye se lenne bejátszani magát. Igaz ez egy Everton-ra, meg sok csapatra még. Azt is látni kell viszont, hogy érdemben még semmi sem tett le az asztalra, az évi 15 meccs (+ a válogatottak) ami a háta mögött van édes-kevés, így érthető hogy sok csapat nem akarta megkockáztatni a szerződtetését.
A sztori nagyjából annyi lehet, hogy nem jött be neki az olasz kaja, majd a nevelőegyesülettel lezsírozták hogy jövő ilyenkor 3x ennyiért adják tovább. Mindenki jól járt.
A sztori nagyjából annyi lehet, hogy nem jött be neki az olasz kaja, majd a nevelőegyesülettel lezsírozták hogy jövő ilyenkor 3x ennyiért adják tovább. Mindenki jól járt.
- ziro4vr
Mert Remy imádja az ilyen kis tehetséges fiúkat?
Bayernben is a hozzáállásával voltak gondok, az utolsó 1 évben már kaka volt, Interben is hasonló problémák. Nem egyedi szituáció ez, az arc meg a bicepsz nagy, az alázat meg az akarat meg kevesebb. És azért nem akkora zseni ő, hogy így is eladja magát egy topcsapatnak, de még egy poolnak sem.
Bayernben is a hozzáállásával voltak gondok, az utolsó 1 évben már kaka volt, Interben is hasonló problémák. Nem egyedi szituáció ez, az arc meg a bicepsz nagy, az alázat meg az akarat meg kevesebb. És azért nem akkora zseni ő, hogy így is eladja magát egy topcsapatnak, de még egy poolnak sem.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remy írta:Bayernben azért eléggé jól megvolt, csak hát volt előtte egy Ribéry meg egy Robben. Internél meg elvileg az edzővel nem jött ki. És ennyi a story. Gondolom kezdő akar lenni, egy Stoke-nál tuti az lesz, viszont én jóval jobbnak tartom ennél, így nem értem, hogy miért egy ilyen csapatot választott.cart írta:Shaqirinek is példás lehet a hozzáállása, ha fél-egy évnél tovább sehol nem tartanak igényt rá...
Mert 23 éves, a PL-be igazolt, ahol akár egy év után is lerabolhatja az egyik nagy. Ez tudatos karrierépítésnek nevezném elsőre. Ha odafigyel, teljesít és van célja, akkor egy maximum két éven belül ott lehet az első hat valamelyikénél.
Ahogy írtátok, minden eddigi csapatánál volt valami ami hátráltatta. Egyet visszalépett, hogy kettőt előre tudjon. Szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
interbe kevés volt. minek kellene akkor egy spursbe vagy poolba?
- ziro4vr
Mert más nem tartja jobbnak.Remy írta: így nem értem, hogy miért egy ilyen csapatot választott.
Nem illik.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Egy Stoke szintű csapatba tényleg azok. Tavaly pl Bojan messze a legjobbjuk volt addig, amíg le nem sérült.ziro4vr írta:Bojan...az penge. Ahha. Max egy justin bieber rajongói találkozón, ott penge.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bayernben azért eléggé jól megvolt, csak hát volt előtte egy Ribéry meg egy Robben. Internél meg elvileg az edzővel nem jött ki. És ennyi a story. Gondolom kezdő akar lenni, egy Stoke-nál tuti az lesz, viszont én jóval jobbnak tartom ennél, így nem értem, hogy miért egy ilyen csapatot választott.cart írta:Shaqirinek is példás lehet a hozzáállása, ha fél-egy évnél tovább sehol nem tartanak igényt rá...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nagy nèha emlèkaztet most már a focira nèhány megmozdulás...már nem a somosi baszdelore...nmate írta:Szépen kukázott a Stoke, javult a keretük jócskán.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Shaqirinek is példás lehet a hozzáállása, ha fél-egy évnél tovább sehol nem tartanak igényt rá...
Afellay-t is hozzáveheted.