lesliejr írta:A védelmünk tavaly ilyenkor kb ugyanezen a szinten állt. Tavasszal kell toppon lenni, ezt mikor értik már meg egyesek. Nem tudsz 1 idényt lehozni végig pörögve.
Gyenge ez a Barca? Ezt mennyiből? A tegnapiból? Sosem értettem ezt, bár vszínű ugyanezek temetik már most a Real-t is.
Na mindegy, tavaly se vettek minket komolyan egészen márciusig. Talán még akkor sem.
igen, mert mindig össze fog jönni az hogy tavasszal minden összejön, mindenki top formában lesz, ugye?
mert ez teljesen tudatos, hogy ősszel gyengék vagyunk, hogy utána tavasszal alázás legyen.
de ez nem jelenti azt hogy nem nyertek semmit, sőt. a többi csapat se erősödött. inkább gyengültek.
én hülye mindig elfelejtem hogy ide nem lehet rosszat(?) írni a barcáról, mert ide madridisták már be se mernek nagyon nézni a sok gyökér meg troll miatt. ti meg általában mindent meg tudtok magyarázni. szóval nem is szeretnék vitatkozni.
Sosem értettem ezt, bár vszínű ugyanezek temetik már most a Real-t is
sajnos nem ugyanazok. nem temetem a realt, bár túl optimista se vagyok egyelőre. majd kiderül mit tud kihozni benitez a csapatból.
de én a barcáról beszéltem. megnyertétek a bl-t, ilyenkor kell változtatni, szintet lépni, erősödni hogy meglegyen a duplázás.