Elektronika
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
A környék egyik városában, amely a járásunk nevét is adja, a leghájpoltabb boltban/szervizben, ahol vásároltam már két telefont és anno a laptopot is, nem merte elvállalni a Windows 10 telepítését az egyik alkalmazott, mivel eredeti Windows 7 Ultimate van a gépemen, és ha esetleg elront valamit az új rendszer, és nem lehet majd visszarakni az eredeti hetest...Istenem.
Mondom neki nem kell ingyen, a frissítés ingyenes, igen, de a vele járó munkát kifizetem, megmutattam a hibakódot is, lehet attól rémült meg. Utána kérdezi, hogy mi a baj a hetessel, ha neki lenne eredeti, biztos nem frissítené...
Próbálkozni fogok még valamivel, a Windows 10 beszerzése program nem működik továbbra sem a tálcán, a MediaCreationToolx64 továbbra is ugyanúgy, azt a hibát jelzi a végén, nem tudom mi lesz...
A C meghajtóban van egy ilyen mappa, hogy Programfájlok (x86), nem lehet át se nevezni.
Ez ugye 32 bites rendszerre utal.
Számítógép--->Tulajdonságok pedig ezt írja. (64 bit)
A Firefox, Daemon Tools is az x86 mappában vannak, ez okozhat hibát? x64-et telepítettem mindhárom esetben.
Mondom neki nem kell ingyen, a frissítés ingyenes, igen, de a vele járó munkát kifizetem, megmutattam a hibakódot is, lehet attól rémült meg. Utána kérdezi, hogy mi a baj a hetessel, ha neki lenne eredeti, biztos nem frissítené...
Próbálkozni fogok még valamivel, a Windows 10 beszerzése program nem működik továbbra sem a tálcán, a MediaCreationToolx64 továbbra is ugyanúgy, azt a hibát jelzi a végén, nem tudom mi lesz...
A C meghajtóban van egy ilyen mappa, hogy Programfájlok (x86), nem lehet át se nevezni.
Ez ugye 32 bites rendszerre utal.
Számítógép--->Tulajdonságok pedig ezt írja. (64 bit)
A Firefox, Daemon Tools is az x86 mappában vannak, ez okozhat hibát? x64-et telepítettem mindhárom esetben.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, Solid Edge, FIFA14, 2k15 ezek nem szeretik a win10-et. SP1 után azért remélem legalább a SE jó lesz.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ugyanaz, harmadszor is!
Reggel irány a szerviz, nem szeretnék idegösszeroppanást kapni.
Torrentről beszereztem már barátnőmnek, este lehet megcsinálom neki, nekem kizárólag az eredeti kell.
Ingyenes frissítésről lévén szó és a géppel van a gond, előre majd fogok szólni, nehogy 200 dollárba kerüljön, a vele járó munkát fizetem csak.
Itt egy link, a vírusírtóról is ír valaki, az is eredeti, legújabb Avast, nem fogom kitörölni, jobb rábízni szerintem a szakikra.
Reggel irány a szerviz, nem szeretnék idegösszeroppanást kapni.
Torrentről beszereztem már barátnőmnek, este lehet megcsinálom neki, nekem kizárólag az eredeti kell.
Ingyenes frissítésről lévén szó és a géppel van a gond, előre majd fogok szólni, nehogy 200 dollárba kerüljön, a vele járó munkát fizetem csak.
Itt egy link, a vírusírtóról is ír valaki, az is eredeti, legújabb Avast, nem fogom kitörölni, jobb rábízni szerintem a szakikra.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jár a pacsi Köszi!Kerlon írta:http://hvg.hu/tudomany/20141002_windows ... _le_ingyen
Kövesd ezt, én is így raktam fel, mert nem volt kint a kis ikon.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
http://hvg.hu/tudomany/20141002_windows ... _le_ingyen
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
Srácok, nekem nem kínálta fel alapból, hogy frissítsek 10-re, azt olvastam a neten, hogy fel kell telepíteni a 7-re is előtte a frissítéseket és utána fogja, de kb. dél óta keres frissítéseket és nem csinál azon kívül semmit. Ötlet?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
Kerlon neked lesz.
http://windows.microsoft.com/hu-hu/wind ... ted-phonesleszeded a Windows Insidert, aztán ha elérhető, akkor uccu neki
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ilyen november környékén lesz elérhető. Vagy mi.nmate írta:Kosz urak. Azt tudni mikor? Most frissítettem semmi nem változott.
K
K
- nmate
Kosz urak. Azt tudni mikor? Most frissítettem semmi nem változott.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szinte az összes Lumia megkapja majd, ha jól olvastam. Amelyiken 8.1-es oprendszer van, azok megkapják.nmate írta:Mobilra amugy kiadják win 10-et? Mar ugy ertem korábbi modelleken (625 lumia) futtatható lesz?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én úgy olvastam, hogy igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Mobilra amugy kiadják win 10-et? Mar ugy ertem korábbi modelleken (625 lumia) futtatható lesz?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ha frissítesz 10re akkor igen, megmarad. Sőt, az összeset berakja egy windows.old mappába. Ha új rendszert teszek a gépre akkor én nem szeretem megtartani a régi szarságaimat. ami kell azt lementem a többi mehet a szemétbe ezért is inkább lemezről telepítettem.sebydani írta:Srácok, tudom hülye kérdés, csak nem értek hozzá igazából. Lehetséges-e felrakni úgy a 10-et, hogy a jelenlegi fájlaim, programjaim megmaradjanak? És nem úgy értem, hogy átmásolom őket egy külső winchesterre
- lordgabi
Este letöltöttem, majd felraktam a KB355blabla frissítést, mivel nem volt a Windows Update frissítései között, egybõl megjelent a tálcán a Windows 10 beszerzése ikon, rákattintok jobb egérgombbal, majd a regisztrációra, kiírja, hogy Kérem várjon vagy Please wait, és egybõl bezárul... Ismét megpróbáltam a program segítségével, most fogja kezdeni telepíteni a fõ cuccosokat, nagyon remélem harmadszorra már nem lesz semmi hibaüzenet, átnéztem az Eszközkezelõben a dolgokat, sehol nem találtam hibát.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- sebydani
Köszi Kerlon
Lehetséges-e???? Úgy telepít. Csak az jön le, ami nem kompatibilis a rendszerrel, mint a bluetoothom, ami 10 perce tűnt fel, hogy nem működik.
K
K
- sebydani
Srácok, tudom hülye kérdés, csak nem értek hozzá igazából. Lehetséges-e felrakni úgy a 10-et, hogy a jelenlegi fájlaim, programjaim megmaradjanak? És nem úgy értem, hogy átmásolom őket egy külső winchesterre
Nekem is teljesen jó.Én 8.1-et használtam azzal is simán elvoltam nekem az is bejött.
Mondjuk én sem nyomok rajta különösebben semmi komplikált dolgot.
Játékok mennyenek meg videózni tudjak kb. ennyi.
Mondjuk én sem nyomok rajta különösebben semmi komplikált dolgot.
Játékok mennyenek meg videózni tudjak kb. ennyi.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.