Boateng helyett Koscielny és oké.ziro4vr írta:Utolsó helyett Hummels, többi stimmel.Kerlon írta:De akkor most már tényleg írjatok egy top 10-et.
Ramos, Pepe, Varane, Terry, Piqué, Bonucci, Boateng, Kompany, Thiago Silva, Verthongen.
Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Utolsó helyett Hummels, többi stimmel.Kerlon írta:De akkor most már tényleg írjatok egy top 10-et.
Ramos, Pepe, Varane, Terry, Piqué, Bonucci, Boateng, Kompany, Thiago Silva, Verthongen.
Nem illik.
De most ez olyan, hogy a Barcában azért jó a védelem, mert már a csatárok elkezdenek védekezni és sokat van náluk a labda. A Juve/Atletico meg azért, mert 10-en védekeznek betömörülve...
De például megnézitek Bartrat... az elmúlt időszakban is legalább 2-3szor úgy megverték, mint a huzat, aztán ugyanaz a csapat volt előtte, mint Piqué előtt.
De például megnézitek Bartrat... az elmúlt időszakban is legalább 2-3szor úgy megverték, mint a huzat, aztán ugyanaz a csapat volt előtte, mint Piqué előtt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jó lehet velem van a baj, elég sokan lehurrogtatok De nálam Pique nem top5. A Barcánál nagyszerű a csapatvédekezés, sokkal kevesebb a teher a védőkön. Ramos, Pepe és Varane is jobb nála, szerintem ezzel nehéz vitatkozni. Tavalyi évről lévén szó, nálam legalább egy Juve védő is előtte volt, és ne mondjátok, hogy sem a PL-ben sem a Bundesban nem volt nála legalább egy jobb védő...és Pique máris nem TOP5. Nem kell ide neveket erőltetni, nem volt az. Persze nem egy szar kh-ról beszélünk. Én csak annyit írtam h nem top5, ne nyeljetek le keresztben
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ergo a Real Madrid a hibás, mert anno leszerződtette Mou-t, aki elkezdte ezt az egész szópárbajt... Szóval: Piquémocsok írta:amúgy ha nem lett volna itt mourinho akkor piké most se szólt volna be.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ja Godín lemaradt, ő mehetne Verthongen helyett.
Szeretettel várjuk a te top 10-edet.tucsoki írta:Verthongen mint TOP10-es védő? Egy párhuzamos univerzumban?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
amúgy ha nem lett volna itt mourinho akkor piké most se szólt volna be.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát igen, önmagukban csak számok. Szerencsére a foci nem ilyen sport.palesz77 írta:Tudom, hogy csak statok...
Verthongen mint TOP10-es védő? Egy párhuzamos univerzumban?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez mindig is igy volt....Remy írta: Nyerik a kupát és a Madriddal foglalkoznak. Ilyen létezik? Igen... sajnos létezik. Még az Atleticosok se foglalkoznak ennyit velünk, pedig ők városi riválisok. Hihetetlen...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tudom, hogy csak statok, de többet szerelt meccsenként, mint bármelyik középső védőtök, és csak Varanet hagyták ott kevesebbszer egy meccsen, mint őt. A többi statban sem mondanám sokkal rosszabbnak, mint őket. Kattnmate írta:Én elismerem akit el kell ismerni. De Pique egy átlagosnál valamivel jobb focista, azzal hogy labdabiztos. Aztán kifújt.
A viselkedésére nem tudok mit írni, volt egy időszak, amikor azt hittem javul, de úgy látszik nem nagyon. Őszintén gőzöm sincs ezek miért kellenek, de ők biztos tudják.. Válogatott összetartást mondjuk biztos segíti.
...Bencze írta:Mar ideje lenne kirakni az osszeset. Valahogy a triplazasuk utan elszaporodtak itt es tele a forum az elfogult lof*sz velemenyukkel amivel gyakorlatilag olvashatatnalla teszik ezt a topicot. Persze ok csak johiszemuen jonnek ide beszelgetni. Sunyi az osszes, mint a sajat jatekosaik. Senkinek sem hianyoznanak.
Javítsatok, ha rosszul tudom, de neki tavaly nem pont hogy pocsék szezonja volt?Kerlon írta:De akkor most már tényleg írjatok egy top 10-et.
Ramos, Pepe, Varane, Terry, Piqué, Bonucci, Boateng, Kompany, Thiago Silva, Verthongen
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015. augusztus 13., csütörtök 11:31-kor.
- nmate
Hogy ne csak a szám járjon:
Varane, Ramos, TS, Hummels, Koscielny, Bonucci, Marquinhos, Kompany, Godín és Pique/Boateng/Terry nem tudok dönteni, ha a prime korszakot nézem Terry.
Varane, Ramos, TS, Hummels, Koscielny, Bonucci, Marquinhos, Kompany, Godín és Pique/Boateng/Terry nem tudok dönteni, ha a prime korszakot nézem Terry.
De akkor most már tényleg írjatok egy top 10-et.
Mondjuk Mascheranot előbb mondanám, mint Piquét, de ugye az argentin igazából nem védő.
Mondjuk Mascheranot előbb mondanám, mint Piquét, de ugye az argentin igazából nem védő.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aki erre érdemes volt már a helyén van.Bencze írta:Mar ideje lenne kirakni az osszeset. Valahogy a triplazasuk utan elszaporodtak itt es tele a forum az elfogult lof*sz velemenyukkel amivel gyakorlatilag olvashatatnalla teszik ezt a topicot. Persze ok csak johiszemuen jonnek ide beszelgetni. Sunyi az osszes, mint a sajat jatekosaik. Senkinek sem hianyoznanak.Realista24 írta:De majd megint jöttök (Barcások)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Mondjuk eddig csak fullos csapatokban játszott passzolgatóbábut hátul. Nagy teljesítmény.
Én elismerem akit el kell ismerni. De Pique egy átlagosnál valamivel jobb focista, azzal hogy labdabiztos. Aztán kifújt.
Én elismerem akit el kell ismerni. De Pique egy átlagosnál valamivel jobb focista, azzal hogy labdabiztos. Aztán kifújt.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Mar ideje lenne kirakni az osszeset. Valahogy a triplazasuk utan elszaporodtak itt es tele a forum az elfogult lof*sz velemenyukkel amivel gyakorlatilag olvashatatnalla teszik ezt a topicot. Persze ok csak johiszemuen jonnek ide beszelgetni. Sunyi az osszes, mint a sajat jatekosaik. Senkinek sem hianyoznanak.Realista24 írta:De majd megint jöttök (Barcások)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2015. augusztus 13., csütörtök 11:11-kor.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Rendben de komolyan mi lenne nagyobb terhelés? NFL SuperBowl? Csak mert minden szériában ott volt, azon felül, hogy egy paraszt, nagyon sokan itt kb megye 3 szintre minősítitek.nmate írta: Amúgy túlhypeolt védő, egyáltalán nem világklasszis a posztján. Ha igazi terhelésnek lenne alátéve, nem állná meg a helyét, ebben totál biztos vagyok. 900-at passzol oldalra egy meccsen, kb 2x kell fejelnie, és nem sokkal többször vezetik rá a labdát egy az egyben.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- nmate
Mostani meccsről: Six referees!!! Six referees!!!!!MesQueUnClub írta:isten meccs közben nem az ő csodás megszólalásaikat kell hallgatni
Amúgy túlhypeolt védő, egyáltalán nem világklasszis a posztján. Ha igazi terhelésnek lenne alátéve, nem állná meg a helyét, ebben totál biztos vagyok. 900-at passzol oldalra egy meccsen, kb 2x kell fejelnie, és nem sokkal többször vezetik rá a labdát egy az egyben.
Ugyanaz pepitában, mint VV. A csapat többi része lehozza az érdemi munkát, de neki van a legnagyobb pofája. Igazi undorító féreg, első lenne hogy lekönyökölném egy szögletnél
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Piquének a fejébe száll-t hogy ő egy kibxott celeb Sákirá miegymás, és úgy érzi, hogy ő ettől fasza gyerek. Stílusát sosem bírtam, ahogy Alvesét sem. Hál isten meccs közben nem az ő csodás megszólalásaikat kell hallgatni.Realista24 írta:Ne tereljétek a szót, legalább egy kicsit fikázzuk még ezt a suttyót
Tavaly meg bőven benne volt a legjobbak között.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Remélem majd Ramos meg Carvajal elrendezik a válogatottnál.
Úgy 6 hónapra szerintem elég is lenne.
De majd jön a szöveg,hogy nem tudja míért nem szólnak hozzá a Real madrid focistái.
Nagyképű undorító fasz.Az ilyen nem játékos.
Úgy 6 hónapra szerintem elég is lenne.
De majd jön a szöveg,hogy nem tudja míért nem szólnak hozzá a Real madrid focistái.
Nagyképű undorító fasz.Az ilyen nem játékos.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csabi87 2015. augusztus 13., csütörtök 10:55-kor.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.