OFF
Re: OFF
Kávék:
Ugye nem lepődtök meg ha ebben is kritikus vagyok
Frei az eléggé adja.
Stárbáksz meg mekkáffé....akkor sem ha muszáj lenne.
Segafredo-t rühellem, a legalja.
Julius Meinl-t szoktam inni általában, mármint kávézóban, de a Lipótinál is elég ügyesen csinálják, de egy barista kezéből azért jobb.
Illy vagy Lavazza se rossz. Vagy a semiramis kávézókban amit adnak az is elég jó.
Az ilyen burzsúá helyekre meg nem járok, arról nem tudok nyilatkozni.
De az igazán legalja az automata kávé....nah baszki az egy moslék.
Jah és a kotyogóst ha valaki tudja használni (mennyire tömi meg a kávét, illetve milyen lángon készíti) és jó cuccot tesz bele az eléggé adja, de azért nem éri el a rendes kávéházak által készített kávét. Amúgy a Dallmayr-t ha valaki kifogja occsóban, akkor az már elég jó otthon kávé lesz.
Mondjuk én tudom ajánlani a zöld vagy feketa teákat, mert azért azok is használnak és a gyomornak is kényelmesebb megemészteni. Viszont a zöldtea utána meg egy kávé kombó.......pörögtök tőle mint a búgócsiga.
Ugye nem lepődtök meg ha ebben is kritikus vagyok
Frei az eléggé adja.
Stárbáksz meg mekkáffé....akkor sem ha muszáj lenne.
Segafredo-t rühellem, a legalja.
Julius Meinl-t szoktam inni általában, mármint kávézóban, de a Lipótinál is elég ügyesen csinálják, de egy barista kezéből azért jobb.
Illy vagy Lavazza se rossz. Vagy a semiramis kávézókban amit adnak az is elég jó.
Az ilyen burzsúá helyekre meg nem járok, arról nem tudok nyilatkozni.
De az igazán legalja az automata kávé....nah baszki az egy moslék.
Jah és a kotyogóst ha valaki tudja használni (mennyire tömi meg a kávét, illetve milyen lángon készíti) és jó cuccot tesz bele az eléggé adja, de azért nem éri el a rendes kávéházak által készített kávét. Amúgy a Dallmayr-t ha valaki kifogja occsóban, akkor az már elég jó otthon kávé lesz.
Mondjuk én tudom ajánlani a zöld vagy feketa teákat, mert azért azok is használnak és a gyomornak is kényelmesebb megemészteni. Viszont a zöldtea utána meg egy kávé kombó.......pörögtök tőle mint a búgócsiga.
Azt majd szakdoga mellé.ziro4vr írta: Tesi2?
Most jön a leglazább. Nem tudom miről beszélsz.nmate írta:De még csak ebben a félévben jön neki a buli java
Ne.
Elhiheted hogy olyan undorító tárgyra nem költenék. Ne is firtassuk mi az.ziro4vr írta: Hála a háziba csúsztatott 5 darab Deák Ferencnek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hála a háziba csúsztatott 5 darab Deák Ferencnek.Zsombor írta:Sajnos elfogadták. És meglett a tárgy.
Amúgy én BBeno kávézási szokásaira lennék kíváncsi, biztosan nagy szakértő.
Nem illik.
Sajnos elfogadták. És meglett a tárgy.
- ziro4vr
És aztán szól a prof, hogy neten kellett beadni, éjfélig. Ekkor öntöd vele pofán és mész haza aludni.Zsombor írta:Akkor a legfinomabb, ha nem aludtál egy percet se és mész házit leadni. Hidegen, tej és cukor nélkül.
Nem illik.
Akkor a legfinomabb, ha nem aludtál egy percet se és mész házit leadni. Hidegen, tej és cukor nélkül.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az akkor jó, ha szar az emésztésed, megiszod és már foshatsz isrealistahuni írta:Erről beszélek.Otthon meg jó kotyogós. Annak is megvan a varázsa. Olyan erős, hogy már az illatától beindul az emésztésed.
Én melóba is azt viszek, bár van a cégnél automata, de igya azt a szutykot akinek hat anyja van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Jó hát ezek a kihelyezett vackok felérnek egy tudatos emberöléssel, persze nem mondom, anno én is nagy pártolója voltam egy-egy másnapos szeminárium előtt.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Automatás kávé... na, abból se ittam még jót. Na, mondjuk olyan sokszor nem is ittam belőle.realistahuni írta:Erről beszélek.Otthon meg jó kotyogós. Annak is megvan a varázsa. Olyan erős, hogy már az illatától beindul az emésztésed.
Én melóba is azt viszek, bár van a cégnél automata, de igya azt a szutykot akinek hat anyja van.
Na, de végszó... Freiben: Örmény narancs. Ha, esetleg ez még kimaradt volna...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Erről beszélek.Otthon meg jó kotyogós. Annak is megvan a varázsa. Olyan erős, hogy már az illatától beindul az emésztésed.
- ziro4vr
És kefirt adnak?nmate írta:Frei jó, de nem adnak vizet a kávé mellé. Meg sütit sem. Nálam ez alap lenne amúgy, Kármán kollégium büfében is kapni sütit/csokit és csak 160 a presszó.
Frei +1, tök véletlen próbáltuk be anno mert asszony kifáradt a vásárlásban, aztán ott ragadtunk. SB-ba én nem járok, én a lányokat szeretem. Mekkáfé is elfogadható, ellenben pl a burger king cuccai kevésbé megfelelőek számomra.
Egy jó kávéfőző meg alap, ősztől ugye összecuccolunk, kb az első helyen van a rangsorban, mint kötelező kellék.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Asziszem, ha abba jó anyagot raksz..mmmmhnmate írta:Otthon meg jó kotyogós. Annak is megvan a varázsa. Olyan erős, hogy már az illatától beindul az emésztésed.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én inkább a vizet hiányolom, de az íz kárpótol.nmate írta:Frei jó, de nem adnak vizet a kávé mellé. Meg sütit sem. Nálam ez alap lenne amúgy, Kármán kollégium büfében is kapni sütit/csokit és csak 160 a presszó.
A-ZA héten lecsúszott egy jó Beduin kávé, nagyon adta. Nálad melyik a favorit?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Íztől függ. Én például bárhogy megiszom a kávét. Amúgy észrevettem magamon is azt, amit olvastam, hogy akik kávéznak, és eltelik néhány év, úgy szoknak le egyre jobban a cukorról és a tejről. Anno elég durván édesítettem, ma már jobb, ha érzem is a kávé ízét.realistahuni írta:Csak én szeretem feketén presszóban lefőzve, max egy kis tejjel és egy kanál cukorral?
Az ilyen tejszínhabos meg 54849498 féle krémes kávék csak felendelítnek.
Mondjuk egy kis tejszínhab csodákra képes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots