Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 14., péntek 17:08

Elnézést a gyakori helyesírási hibákért de amikor telóról vagyok így sikerül.

Az még lemaradt, hogy piké egy nagy zsák szar.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 14., péntek 17:03

lesliejr írta:
dzsi91 írta:Jelen pillanatban nem igazán érdekel a barca, erősek de közel sem annyira mint egy 6 kupás csapat szokott lenni.Most magunkal kell foglalkozni.
Nem támadás, félre ne érts, de nyomasd csak, ha még nem unod. Tőled tavaly óta ilyeneket olvasok. Eddig szerencsét hozott, hátha idén is bejön
Tavaly előtt is nyomattam, akkor is bejött ? Vagy igazam lett ? :) nem támadásként de kurva idegesítő ahog itt vered a nyálad mindenkire aki nem hegyi iván módban fröcsög a barcáról.Leírtam hogy erősek de én ezt a sok kupát inkább a jókor jó formában jó helyennek tudom he, értem ez alatt aChelsea baromkodását, a bayern b csapatos tavaszát és a mi sérüléshullámunkat.

Tudom hogy most megint kurva nagy etalon hogy fél év focira is járnak trófeák de én nem értek dominanciát mégha a trófeák száma ezt támasztja alát.Főleg nem ellenünk volt egy sima 3-1 meg egy 2-1 nektek na bumm.

Most viszont előrébb vagytok sokkal mert mi jó szokás szerint megint új projektbe kezdtünk.

Amúgy meg nézzél szét a saját portádon előbb hogy a torzszülött szzrkolórársaid hogy viselkedtek amikor mi byertük a decimát és hogy most. Se ceszíteni se nyerni nem tudtok se ti se a csapatotok(tisztelet a kuvételbek).

Azt hiszem mindenki számára nyilvánvaló mennyire ben csípem katalánékat, de elég korrektül fratuláltam és erősnek predesztináltam őket. De vak nem vagyok, bem fogom őket magasabbra emelni mint amik akkor sem ha magad alá hugyozol.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 14., péntek 11:42

ziro4vr írta:Az, hogy neked mindenki gyenge aki nem a csapatodban játszik, aztán fellengzős példákkal kiegészítetted, hogyan szopattatok le mindenkit. És ezzel megcáfolhatatlanul bizonyítottad, hogy ők nincsenek az elitben.
Kètèrtelmu odaszurkálások,rejtett sèrtettsèg,megvillano pokhendisèg,mindez ugy csomagolva mintha ez egy objektiv,elfogulatlan logikusnak tuno,(mar attol fugg ki honnan nèzi),hsz-ben...de már megszoktam.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 9:28

Találtam egy jó egysorost Piquéről valamelyik külföldi oldalon, bár lehet már valaki megfogalmazta itt is.

Jobban gyűlöli a Realt, mint amennyire a Barcát szereti, és ez mindent elmond róla.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 14., péntek 2:26

MesQueUnClub írta:Amúgy érdekes, hogy sokan Varane-t már most Ramos szintjére emelik, de azért szerintem még nem releváns. Kétségtelen nagyon ügyes és tehetséges, de még azt a szerepet amit Ramos röhögve megtesz mégpedig hogy a védelem vezére, azért azt Varane még nem hozza.

Nekem pl ezért hiányzik Puyol, ő tényleg vezér volt.
Igen, Ramoshoz még én sem emelném oda.De ilyen fiatalon szerintem senkitől sem lehet elvárni hogy vezér legyen(védők kozött,támadóknál más a helyzet). Viszont az adottságai bőven vannak olyan jók ha nem jobbak mint Ramosnak.Aztán majd az évek során ragadnak rá dolgok és akkor vezér lesz.Ha a térde bírja biztos vagyok benne,hogy az elkövetkezendő évtized legnagyobb kh-járól beszélunk.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 13., csütörtök 23:06

nmate írta:Ismét elnézést kérek, nyomjad csak tovább ezt a stílust.
Barcát meg nem gyengének titulálják te is tudod. Csak gyengébbnek, mint aminek be van állítva. Aztán meg egy madridista oldalon hadd legyen már ilyen vélemény.

Jóccakát.
De ki állítja be erősebbnek mint ami? Értem, hogy madridista oldal, mindig tiszteletbe is tartom, de szerintem ez nem jogosít fel senki arra, hogy Barca-val kapcsolatban hülyeségeket írjon.

Jóéjt neked is.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 13., csütörtök 23:04

Ismét elnézést kérek, nyomjad csak tovább ezt a stílust.
Barcát meg nem gyengének titulálják te is tudod. Csak gyengébbnek, mint aminek be van állítva. Aztán meg egy madridista oldalon hadd legyen már ilyen vélemény.

Jóccakát.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:59

Kiemeltem 3at, akiknek szerintem nincs helye a legjobbak között. Piqué-t egy mondatban hoztam szóba, hogy nekünk pont jó Masch-al együtt.
Aztán odaírtam helyettük egy másikat.
nmate írta:Piké mentalitása visszajön a drukkereken keresztül is, nem para.
Szerinted. Szerintem meg nem. Mást se olvasok, mint, hogy a Barca igy xar, úgy xar, minden játékosunk a megye 2-be való, egyedül az első 3as focizik, a többi csak csocsó bábu. Ehhez jön, mikor itt vki nekünk esik, hogy egy Real-os mindig elismeri ha a másik nyer vagy jobb. Hát most is pont az ellenkezője bizonyosodik be. Persze nekem ezzel a részével semmi gondom, egyszerű szurkolóként az érdekel, hogy a csapat milyen játékot mutat, nem az, hogy a másik szurkoló vagy játékos mit mond. Főleg a játékosok. Agyon vannak fizetve, jó dolgukban már azt se tudják mit csináljanak. :)
De leírtam a véleményem, hogy 3 játékos miért nem való szerintem a top védők közé és már támadva is vagyok.
Mi sem bizonyítja, hogy többször berakják jobbhátvédnek is, mert középen játszatni kell Luizt.
Vagy ilyen csak Madridban fordulhat elő?
Igen tudom, hogy többször szerepel ott, ebben igazad van. De ő egy tehetség szerintem továbbra is mert ideje sem volt megmutatni, amit tudhat. Ezért nincs helye szerintem a top listán. (még)
...jogosan jöhet a kérdés, hogy akkor Varane-t miért írnám oda? Mert anno ahogy berrobant Messi ellen vagy az a fajta érett játék amit mutatott már az első meccsein. Véletlenül így nem lépsz fel a Real színpadára. nem is nagyon szoktak. Oké, azóta voltak megingásai de ez szerintem normális az elején és egy ilyen kezdés után.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:58

Mondjuk Marquinhos ellenünk is pont baromi komoly meccset tolt le. Ezt a kitörést meg sose fogom elfelejteni szerintem, baromi szimpatikus a gyerek, kár hogy nem tudtuk megszerezni tavaly.. :/

Kompanyval meg nem tudom mi a helyzet, én annyit hallok csak szegényről, hogy viccesebbnél viccesebb öngólokat rúg, vagy rúgat másokkal.. :lol: Azt tudom, hogy alapból jó védő, én direkt nem is írtam listát, mert nem nézek más csapatok meccseit túl sűrűn, így nem tudok releváns top10-et összehozni, de az utóbbi évekből nekem ennyi maradt meg a belgából.

Skrtel nevét viszont "hiányolom" kicsit a listákról, nem egy technikai zseni, de egy igazi fal volt azokon a meccseken, amikor én láttam, és itt a fórumon is rendre dicsérni szoktátok.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:52

lesliejr írta:Ez meg csak duma. Ha annyira jó lenne ahogy leírod, akkor játszana folyamatosan. Ne gondold azt, hogy te a tv előtt látod a tehetségét, az edzők akik minden nap foglalkoznak vele meg nem. Biztos, hogy jó lehet, de jelenleg egy rutintalan játékos.
Mi sem bizonyítja, hogy többször berakják jobbhátvédnek is, mert középen játszatni kell Luizt.
Vagy ilyen csak Madridban fordulhat elő? :hmmm:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:50

Az, hogy neked mindenki gyenge aki nem a csapatodban játszik, aztán fellengzős példákkal kiegészítetted, hogyan szopattatok le mindenkit. És ezzel megcáfolhatatlanul bizonyítottad, hogy ők nincsenek az elitben.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:49

ziro4vr írta:Fú de magas lovon ül itt valaki. :hmmm: Lesz még máshogy is, ne aggódj. De most addig élvezd ki nyugodtan, meg szólj le mindent és mindenkit aki nem ér fel szeretett csapatod szintjére.
Piké mentalitása visszajön a drukkereken keresztül is, nem para.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:49

nmate írta:Ja, mert csak a Barca ellen vannak igazán nagy meccsek (ahol egyébként nem mindegyiken volt flop). Én kérek elnézést.
Hol írtam, hogy csak ellenünk vannak nagy meccsei? PL rangadókról is emlékszem botrány szar meccseire az elmúlt évekből, de ne kérdezd melyik "angol" csapat ellen. De azt tudom, hogy legtöbbször megkérdeztem magamtól, hogy mi a fenét esznek rajta, mert úgy fordul mint egy komphajó.
Lesz még máshogy is, ne aggódj. De most addig élvezd ki nyugodtan, meg szólj le mindent és mindenkit aki nem ér fel szeretett csapatod szintjére.
Mi köze van Marquinhos-nak, Kompany-nak vagy Boateng-nek ahhoz, hogy a Barca nyert vagy nem? Ezt elmagyarázhatnád. Semmi Barca-s dolgot nem írtam. :hmmm:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:47

Fú de magas lovon ül itt valaki. :hmmm: Lesz még máshogy is, ne aggódj. De most addig élvezd ki nyugodtan, meg szólj le mindent és mindenkit aki nem ér fel szeretett csapatod szintjére.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:43

Ja, mert csak a Barca ellen vannak igazán nagy meccsek (ahol egyébként nem mindegyiken volt flop). Én kérek elnézést.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:42

nmate írta:Nézzél több meccset, jobb védő mint a kis kisebbségi Pique. Testfelépítés, helyezkedés, szerelés...sorolhatnám.
Bocs de engem az nem érdekel, hogy a PL-ben mit csinál a kis és közép csapatok ellen, akik mind kiesnének a La Ligaból, mert a bajnok esélyesek se érnek semmit a BL-ben. Az érdekel, hogy az igazán nagy meccseken mit tud. Ott meg kb semmit.
Szaladgál össze-vissza és hibát hibára halmoz.
Vak aki nem látja a tehetségét. Attól, hogy nem rutinos és nincs állandó lehetősége a vezetőség kiskedvence és a világ legjobb védője mellett, még kibaszott jó bekk.
Ez meg csak duma. Ha annyira jó lenne ahogy leírod, akkor játszana folyamatosan. Ne gondold azt, hogy te a tv előtt látod a tehetségét, az edzők akik minden nap foglalkoznak vele meg nem. Biztos, hogy jó lehet, de jelenleg egy rutintalan játékos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lesliejr 2015. augusztus 13., csütörtök 22:45-kor.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:40

lesliejr írta:Valakik beírják Kompany-t top védők közé? Melyik Kompany? Amelyiknek 35x csomót kötünk a lábára a Barca-City meccseken és azt se tudja sokszor merre van az előre?
Nézzél több meccset, jobb védő mint a kis kisebbségi Pique. Testfelépítés, helyezkedés, szerelés...sorolhatnám.
lesliejr írta:Marquinhos? Amelyik a PSG-ben sem stabil kezdő még? Kezdett a gyenge francia ligában talán 20x? Ez nem a Fifa15 emberek.
Vak aki nem látja a tehetségét. Attól, hogy nem rutinos és nincs állandó lehetősége a vezetőség kiskedvence és a világ legjobb védője mellett, még kibaszott jó bekk.

Jó napot.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:35

dzsi91 írta:Jelen pillanatban nem igazán érdekel a barca, erősek de közel sem annyira mint egy 6 kupás csapat szokott lenni.Most magunkal kell foglalkozni.
Nem támadás, félre ne érts, de nyomasd csak, ha még nem unod. Tőled tavaly óta ilyeneket olvasok. Eddig szerencsét hozott, hátha idén is bejön. :) :D

Valakik beírják Kompany-t top védők közé? :lol: :lol: Melyik Kompany? Amelyiknek 35x csomót kötünk a lábára a Barca-City meccseken és azt se tudja sokszor merre van az előre? Mert kb ahhoz ért, hogy a nagyra nőtt testével odagurul és elrúgja a labdát amerre áll. :lol: Egy angliában "befutott" védőt a legjobbak közé tenni? La Liga-ban egy Celta Vigo támadó sor megeszi uzsira. Na aki őt favorizálja az utána írhat Piqué-re akármit, onnantól komolytalan. Ennyi erővel ott lenne a helye D.Luiz-nak is. :)
Marquinhos? Amelyik a PSG-ben sem stabil kezdő még? Kezdett a gyenge francia ligában talán 20x? Ez nem a Fifa15 emberek.
Varane? Érthető. Roppant tehetséges, bár azt még nem tudjuk mi lesz ha egész évben stabil kezdő lesz szinte az összes meccsen. De tény, az egyik legnagyobb jövő előtte lehet.
Viszont akkor miért nem írjuk le be Laporte nevét? Majdnem akkora tehetség, ha nem akkora. Csak ő a kicsi Bilbao-ban tolja, ahol nem Ramos van az oldalán és nem Kroos és Modric játszik előtte.

Még egy érdekes dologra lettem figyelmes. Boateng! Most top védő? Mikor ellenünk játszottak itt nyomta a legtöbb, hogy mit akar Pep ilyen Boatengekkel, könnyű nekünk mikor ilyen balfax Bayern védelemmel találjuk magunkat szembe. Na most meg top védő lett. Talán még volt is egy nyilatkozat a Bayern-től, talán Pep-től, hogy a világ egyik legjobb védője. Ezen kb 3 napig röhögtek itt jópáran. Azóta akkor fejlődött, mert most már bekerült a legjobbak közé.

Ezeket nem azért írtam, mert szerintem Piqué a világ legjobb védője. Őszintén...nem tudom mit csinálna egy másik csapatban. A lényeg, hogy olyan legyen tavasszal mint idén vagy mint Pep idejében az első két évben. Nekünk nem kell több. Egy fal legyen, akit nem tudnak lefejelni, aki becsúszva ment az utolsó pillanatban Mascherano-val együtt.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:32

rb_lint írta:A legnagyobb spanyol focival foglalkozó magyar oldal úgy hozta le a piqués beszólást, hogy madridi szurkolói csoportok mentek ki a barca-sevilla döntőre, és elkezdtek puta barcázni. Ennek van igazságalapja, vagy csak szokásához híven ferdít az oldal, hogy a barca véletlenül se tűnjön fel rossz színben, a real meg igen. (Egyébként ez jó szokásuk)
Ezt a cikket belinkelnéd? Érdekelne. Csak mert nem értem egy kicsit a hsz-ed, ha ott puta Barcáztak, akkor nyilván nekik szólt Piqué "beszólása", és ezért ferdítenek? Vagy nem derül ki, hogy van-e igazságalapja, és ezért írod a ferdítést?

rb_lint
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard

HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. augusztus 13., csütörtök 21:37

A legnagyobb spanyol focival foglalkozó magyar oldal úgy hozta le a piqués beszólást, hogy madridi szurkolói csoportok mentek ki a barca-sevilla döntőre, és elkezdtek puta barcázni. Ennek van igazságalapja, vagy csak szokásához híven ferdít az oldal, hogy a barca véletlenül se tűnjön fel rossz színben, a real meg igen. (Egyébként ez jó szokásuk)

Vissza: