alexoxladjackoxi írta:Kajak érdekel, ti milyen sört isztok a leggyakrabban? Melyik a kedvencetek?
Én nagyon keveset iszok és nagyon ritkán, így megtehetem hogy minőségit iszok. Sőt a legjobbat ami van kb.
Ha buzisörhoz van kedvem akkor: Belle Vue Kriek
Ha "normális"-t akkor általában: Edelweiss vagy Löwen Weisse, esetleg valami hasonló minőségűt ha nincs az előbbiekből.
De ha egyszerűbb helyre megy a baráti társaság akkor megiszom a sopronit is. De amúgy durva milyen különbségek vannak a sörök között és ez akkor jön ki ha megiszol több jó sört, és véletlen becsúszik a soproni, közel, dreher, meg hasonló szint. Akkor érzi meg az ember, hogy ehh... ez már nem is olyan jó. Amikor meg először iszol belga sört (vagy csehet aki azt favorizálja)....lefosod a bokád és nem akarsz mást inni már.
Volt nem egy olyan ember az ismerőseim között, aki azt mondta ő nem szereti a sört... mondom gyere igyál velem valamilyen belgát. Megitta. Reakció: b+ nem tudtam hogy ilyen jó a sör.
Szerintem megéri áldozni a jó sörre.
Persze aki beb_szni akar mint a csacsi, és csak az számít
üssön...az ezt soha nem fogja megérteni.
Szerk: kézműves sörök is igen faszák. Csak régen ittam meg ritkán szoktam és nem jegyeztem meg a nevüket.
De mostanában egyre több helyen nyílnak kézműves sörök. Mindenképp menjetek el és áldozzatok rá, elég k_rvajókat ki lehet fogni!