OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Átlag pub, Cambridgeben. Semmi flanc, ezek szerint csak drága.Mondjuk lehet en jarok utolso lebujokba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Meg az utcazene + lowenbrau kombobol.ziro4vr írta:Gondolom a fényből jöttél rá...
Jo, de milyen pubba dolgozik a te haverod, mert en Guinnes-ert 4-nel tobbet sose fizettem. Amugy meg altalaban 3.30-4 kozott mozog, attol fugg hol iszod.Realista24 írta:Ahol barátom dolgozik pub, ott 5 font körül van vagy 6? már nem emlékszem.
Mondjuk lehet en jarok utolso lebujokba.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahol barátom dolgozik pub, ott 5 font körül van vagy 6? már nem emlékszem.Az kemeny. Majdnem annyi mint itt. Boltban meg dragabb is. Gyalog importaljak, vagy mi a picsa?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
ziro4vr írta:Ja meg a fényt imádom még, illetve néha egy kis abszint is jöhet.
Csak nem veszpremi vagy?ziro4vr írta:Ja régen a löwenbrau volt a favorit, utcazenék alatt főleg..az ár nagy úr.
Az kemeny. Majdnem annyi mint itt. Boltban meg dragabb is. Gyalog importaljak, vagy mi a picsa?nmate írta:900-1000 között, attól függ melyik budapesti pubban iszod.
Dobozos amúgy most volt leárazva Lidlben, 500-as volt egy pint. Vettem is egy négyes pakkot.
Ja, sajnos. De en nem ertem, a golyo miatt csak nem lehet.rashidm írta:Ismerősöm mesélte hogy ő is kóstolta a csapolt és a dobozos Guiness-t és kis túlzással ég és föld a kettő.
Amugy meg ha tomeny, akkor palinka. Best.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Te alantas férfiember te.
Bírom azokat a csajokat akik tudnak inni, bár a legtöbb a végén a detoxban végzi, vagy magatehetetlenül egy padkán.
Én a vodkán kívül bármit megiszok, azt egyszer úgy túladagoltam, hogy nos utána nem tudtam enni pár napig annyira kimarta a járatomat a szivárvány. Tekó, gintonic, pálesz, whiskey, tisztán vagy keverve, mindegy, jöhet. Ja meg a rumot nem csípem még, annak is csúnya vége lett. De sokfélét sohasem iszok, és már megvan bennem az önvédő mechanizmus, tudom mikor kell leállni.
Ja meg a fényt imádom még, illetve néha egy kis abszint is jöhet.
Bírom azokat a csajokat akik tudnak inni, bár a legtöbb a végén a detoxban végzi, vagy magatehetetlenül egy padkán.
Én a vodkán kívül bármit megiszok, azt egyszer úgy túladagoltam, hogy nos utána nem tudtam enni pár napig annyira kimarta a járatomat a szivárvány. Tekó, gintonic, pálesz, whiskey, tisztán vagy keverve, mindegy, jöhet. Ja meg a rumot nem csípem még, annak is csúnya vége lett. De sokfélét sohasem iszok, és már megvan bennem az önvédő mechanizmus, tudom mikor kell leállni.
Ja meg a fényt imádom még, illetve néha egy kis abszint is jöhet.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Rövidet ritkán fogyasztok, nem szeretem, hogy hamar elfogy. Szeretek elücsörögni az ital felett De pálinkák világában ilyen falusi szinten eléggé otthon vagyok, sokfélét főzetünk meg ágyazzuk is.
Egy jó whiskey (Jameson pl) viszont szinte bármikor jöhet. Scotchokat annyira nem csípem, bourbon oké.
Borokat sem csípem igazán, pedig ittam már igazán jókat is.
Egy jó whiskey (Jameson pl) viszont szinte bármikor jöhet. Scotchokat annyira nem csípem, bourbon oké.
Borokat sem csípem igazán, pedig ittam már igazán jókat is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, az elején még odafigyelek, hogy ésszel igyak A sör lányoknak való...jönnötök kellett volna februárban Madridba, ott volt a floridai csaj, a Sophia. Kosármeccs előtt értünk oda 5 perccel, mondom fasza, nem késtünk el.ziro4vr írta:Nyilván, de te is tudhatod, milyen fontos a bemelegítés egy komoly "sporteseményen".Realista24 írta: Ha pia, akkor tömény
Azt mondja, de ő meginna valamit. Ő mondom facom...bementünk egy pubba, két sör, két szendvics 4 perc alatt Mondom szépen elvesznek a dolgok a torkában :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha pia, akkor tömény, persze normális minőségben. A kefirt nem szeretemziro4vr írta:Mindig is tudtam hogy valami nincs rendben veled.
Akkor mit iszol, kefirt meg koktélokat?
Máté
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Van a Guinnessben az a bogyó...amikor kibontod megváltoznak a nyomásviszonyok, ezért elkezdi habosítani a sört, hogy olyan legyen, mintha csapolták volna. Viszont sajnos meg sem közelíti. Amatőr sörimádóként is megérezni a különbséget.
A csapolt Guinnesst pedig még hagyni kell állni amíg le nem tisztul, utána lehet inni. Alapból is finom, krémes nehezen múló habja van.
A csapolt Guinnesst pedig még hagyni kell állni amíg le nem tisztul, utána lehet inni. Alapból is finom, krémes nehezen múló habja van.
http://replygif.net/i/1525.gifRealista24 írta:A sör szar.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A sör szar.
:Đ
:Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ismerősöm mesélte hogy ő is kóstolta a csapolt és a dobozos Guiness-t és kis túlzással ég és föld a kettő. Ez mitől van...nmate írta:900-1000 között, attól függ melyik budapesti pubban iszod.sonic írta:Mennyibe faj otthon egy pint guinnes, csak kivancsisagbol?
Dobozos amúgy most volt leárazva Lidlben, 500-as volt egy pint. Vettem is egy négyes pakkot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nálam alkalom függő a dolog. Edel, Staro, Guiness, más belga, vagy kézműves ha olyan az alkalom, akkor nem sajnálom a pénzt egy-egy fajább sörért.
Ha party van akkor mindegy, otthonra csak úgy szürcsölni akkor is nagyjából, de a borsodit, drehert nem csípem annyira, inkább heineken vagy soproni ha a legpopulárisabbakat nézzük. Ja régen a löwenbrau volt a favorit, utcazenék alatt főleg..az ár nagy úr.
De amúgy meg inkább fröccs.
Ha party van akkor mindegy, otthonra csak úgy szürcsölni akkor is nagyjából, de a borsodit, drehert nem csípem annyira, inkább heineken vagy soproni ha a legpopulárisabbakat nézzük. Ja régen a löwenbrau volt a favorit, utcazenék alatt főleg..az ár nagy úr.
De amúgy meg inkább fröccs.
Nem illik.
- nmate
900-1000 között, attól függ melyik budapesti pubban iszod.sonic írta:Mennyibe faj otthon egy pint guinnes, csak kivancsisagbol?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
300 forint körül volt múltkor a Tescoban.sonic írta:Na azt en nem. Akkor inkabb Fosterst iszok. Valamiert nem izlik. Ez odahaza draga sor?Remy írta:Továbbra is az üveges Kronenbourg 1664 nyeri a versenyt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots