Kerlon írta:ziro4vr írta:jéger papát meg kihagytam, az is parádé energia itallal.
Gerendás Zsim- energiaital is erős páros, jégerrel szerintem nem annyira jó.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 14., péntek 10:50
Kerlon írta:ziro4vr írta:jéger papát meg kihagytam, az is parádé energia itallal.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 14., péntek 10:47
ziro4vr írta:Szóval ha löwenbraut és fényt iszol, csak veszprémi lehetsz?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 14., péntek 10:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 10:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 10:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 10:26
Esetleg a kefirek felé, de ezeket majd legközelebb.nmate írta:Mondjuk én a dezodorok felé mentem volna el, de így sem rossz.pátkán írta:Tudtam h gyorsan váltani fogtok a kávé témáról
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 10:21
Mondjuk én a dezodorok felé mentem volna el, de így sem rossz.pátkán írta:Tudtam h gyorsan váltani fogtok a kávé témáról
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 14., péntek 10:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. augusztus 14., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 14., péntek 10:02
Hát én két feleshez szoktam egy 2,5decis energy-t lekísérni. Aztán a vége fel mondjuk már bekeverem.ziro4vr írta:Egy szupernem koncert után onnan elvileg kitiltottak, de azóta visszatértem, szóval igen, az is.
Kerlon: vodka kombinációk nagy kedvenceim voltak, de mondom, már a szagától is...úgy meg nem buli, ha 8 deci fantába öntesz némi vodkácskát.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. augusztus 14., péntek 9:56
Igen. Ketsegtelenul.ziro4vr írta:Szóval ha löwenbraut és fényt iszol, csak veszprémi lehetsz?
Nem is kicsit. Oda nem megyek inni.Realista24 írta:Átlag pub, Cambridgeben. Semmi flanc, ezek szerint csak drága.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 9:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 14., péntek 9:53
Mondanám, hogy ez a beszéd, de a vodka meg a rum a legjobb. Captain kólával, vodka energia itallal, whiskey, zubrowka, sör, bor, pálinka...ziro4vr írta:Te alantas férfiember te.
Bírom azokat a csajokat akik tudnak inni, bár a legtöbb a végén a detoxban végzi, vagy magatehetetlenül egy padkán.
Én a vodkán kívül bármit megiszok, azt egyszer úgy túladagoltam, hogy nos utána nem tudtam enni pár napig annyira kimarta a járatomat a szivárvány. Tekó, gintonic, pálesz, whiskey, tisztán vagy keverve, mindegy, jöhet. Ja meg a rumot nem csípem még, annak is csúnya vége lett. De sokfélét sohasem iszok, és már megvan bennem az önvédő mechanizmus, tudom mikor kell leállni.
Ja meg a fényt imádom még, illetve néha egy kis abszint is jöhet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 9:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 9:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 9:43
Átlag pub, Cambridgeben. Semmi flanc, ezek szerint csak drága.Mondjuk lehet en jarok utolso lebujokba.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. augusztus 14., péntek 9:40
Meg az utcazene + lowenbrau kombobol.ziro4vr írta:Gondolom a fényből jöttél rá...
Jo, de milyen pubba dolgozik a te haverod, mert en Guinnes-ert 4-nel tobbet sose fizettem. Amugy meg altalaban 3.30-4 kozott mozog, attol fugg hol iszod.Realista24 írta:Ahol barátom dolgozik pub, ott 5 font körül van vagy 6? már nem emlékszem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 9:37
Egy Sherlock Holmes veszett el benned valahol mélyen.sonic írta: Csak nem veszpremi vagy?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 9:33
Ahol barátom dolgozik pub, ott 5 font körül van vagy 6? már nem emlékszem.Az kemeny. Majdnem annyi mint itt. Boltban meg dragabb is. Gyalog importaljak, vagy mi a picsa?
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem