Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Amit eddig láttam tőle az nagyon pozitív volt. Nevezhetjük "rombolónak", de mindenképpen a gondolkodó fajtából.
Szvsz csak bedobták pletykának, nincs sok alapja, nem illik ide Perezi-szempontokból.
Szvsz csak bedobták pletykának, nincs sok alapja, nem illik ide Perezi-szempontokból.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2015. augusztus 14., péntek 13:32-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, akkor valaki meséljen nekem a srácról pls.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Persze, csak a végén odaadjuk Illarra-t meg még egy kis pénzt nekik érte Egyébként az Illarra-Lucas párost cserélném rá, csak az még mindig soványka. Vidal..
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mindegy melyiket de leginkább mind a kettot,aztán venni valakit aki hozzá is tesz ha becserėlik.Casemiro mellè ha már marad.Remy írta:Nem is lenne rossz. Mondjuk talán Lucast kéne inkább elsózni, ő még annyit sem tud, mint Illarra.Realista24 írta:Real Madrid are interested in Sevilla's Krychowiak and are ready to include Illarra in the deal. [as]
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lucas megy mindenféle képen, ugye sok az eu-n kívüli. Érzésem szerint bőven benne van, hogy mindketten távoznak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem is lenne rossz. Mondjuk talán Lucast kéne inkább elsózni, ő még annyit sem tud, mint Illarra.Realista24 írta:Real Madrid are interested in Sevilla's Krychowiak and are ready to include Illarra in the deal. [as]
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid are interested in Sevilla's Krychowiak and are ready to include Illarra in the deal. [as]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Szerintem is,uldogèljen csak a padon,majd egy èvet,biztos csucsformában lesz mire nekunk kell.
Az a sajtkèpu autoriter kis dutch biztos nem szivatja majd ahol tudja...
Az a sajtkèpu autoriter kis dutch biztos nem szivatja majd ahol tudja...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jaaaaa....sonic írta:Milyen problemat? En ezzel egyetertek. Hat nem figyeltel miket irogatok? Ejnye!R.M.C.F írta:Továbbra sem értem a problémát.....adja el a MU,mert most még PÉNZT kap érte,mégpedig nem is keveset.....ez valójában a lehető legjobb mind3 félnek.....az ár meg legyen korrekt,és megy tovább minden. A Mu elbukta DDG-t. A kérdés,hogy tovább játsszák e a blöffkirályt vagy leülnek és korrekten értékesítik ahogy kell.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Én továbbra is amondó vagyok, hogy De Gea jönni fog az utolsó napon. Csak szívózik a United, mert besültek Mariskával és megint a legjobbjukat akarjuk és fogjuk is megszerezni. Ennyivel meg megkeserítik az életünket, ami amúgy nem szép dolog, mert tisztességes fizetők vagyunk és De Geaval szemben is bunkóság, mert az elmúlt idényekben tett annyit, hogyha ilyen van, akkor ne mocskoskodjanak vele. PARASZTOK
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Milyen problemat? En ezzel egyetertek. Hat nem figyeltel miket irogatok? Ejnye!R.M.C.F írta:Továbbra sem értem a problémát.....adja el a MU,mert most még PÉNZT kap érte,mégpedig nem is keveset.....ez valójában a lehető legjobb mind3 félnek.....az ár meg legyen korrekt,és megy tovább minden. A Mu elbukta DDG-t. A kérdés,hogy tovább játsszák e a blöffkirályt vagy leülnek és korrekten értékesítik ahogy kell.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
sonic írta:Az jol hangzik. Figyelj, majd szeptembertol jatszok, mert nekem ugy tetszik, addig kapjatok be. Egeszen vallalhato.Realista24 írta:Ettől hangos ma a zinternet. Az átigazolási szezon végéig nem akar játszani. Aztán ha marad, akkor folytatja profiként, ha nem akkor meg valóra válik az álma. Atmásként a Real egyese lehet
Neeeeeeem....
Továbbra sem értem a problémát.....adja el a MU,mert most még PÉNZT kap érte,mégpedig nem is keveset.....ez valójában a lehető legjobb mind3 félnek.....az ár meg legyen korrekt,és megy tovább minden. A Mu elbukta DDG-t. A kérdés,hogy tovább játsszák e a blöffkirályt vagy leülnek és korrekten értékesítik ahogy kell.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Az jol hangzik. Figyelj, majd szeptembertol jatszok, mert nekem ugy tetszik, addig kapjatok be. Egeszen vallalhato.Realista24 írta:Ettől hangos ma a zinternet. Az átigazolási szezon végéig nem akar játszani. Aztán ha marad, akkor folytatja profiként, ha nem akkor meg valóra válik az álma. Atmásként a Real egyese lehet
Neeeeeeem....
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- morientes
Mondom a francia válogatottban.Tènyleg ennyire nehèz?Tee nagy futballprofesszorBBeno írta:köze nincsen a kasszikus 9eshez. nem tud úgy helyetkedni nem érkezik úgy a beadvanyokra es zsák számra hagyja ki a helyzeteket. nem ő az akinek az utolsó éritést kell belevinni a támadásba.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nagyjából mindenki lehúz minket, de a portugálok értenek ehhez a legjobban. Én nem bánnám ha érkezne ez a Carvalho mondjuk 25-ér, és 15-20 körül elpasszolnánk Illarát teljesen korrekt lenne.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Azért Vidalhoz az is hozzátartozik, hogy a Modric-Kroos kp mellett lehet, hogy nem lett volna stabil kezdő nálunk (vagy akkor 433-ban Isco és James ment volna a lecsóba), míg a Bayernbe most ő a legnagyobb ász a kp-n.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A német nem hiszem, hogy jó lett volna, de Vidal...és inkább köcsög Pérez, ha ez így lesz. A portugálok csak csinálják amihez értenek. Bár szerintem zsarolják Pérezt valamivelAnthony írta:Az ügynöke természetesen Mendes..köcsög portugálok esküszöm. Minket mindig lehúznak...Akkor már inkább lett volna Pogba 100-ért. (pedig nem is csípem annyira).William Carvalho, 45 millióér lesz az utolsó érkező!
De egyébként igen, egy Vidal, egy Schweinsteiger kiváló opció lett volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az ügynöke természetesen Mendes..köcsög portugálok esküszöm. Minket mindig lehúznak...Akkor már inkább lett volna Pogba 100-ért. (pedig nem is csípem annyira).William Carvalho, 45 millióér lesz az utolsó érkező!
De egyébként igen, egy Vidal, egy Schweinsteiger kiváló opció lett volna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ettől hangos ma a zinternet. Az átigazolási szezon végéig nem akar játszani. Aztán ha marad, akkor folytatja profiként, ha nem akkor meg valóra válik az álma. Atmásként a Real egyese lehetsonic írta:Ez kicsit nehezen hiheto.Realista24 írta:Van Gaal: “Frans Hoek, had a meeting with De Gea and he asked him: ‘Do you want to play?'
DDG: "No."
Ja, igen. Azért emeltem ki, mert élőben lehet látni azt is ugye, amikor nem körülette van a labda. Hogy mozog, mit csinál, stb.stb...és azért hogy ja.... :ĐFőnök rohadj meg, muszáj volt odaírni, hogy "ÉLŐBEN"??
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema