Vannak?nmate írta:Játékosmegfigyelőink nem tom mi a fasznak vannak.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Padra nem kell jobb. De drágán nem hoznám, ilyet találnánk olcsóbban is. Játékosmegfigyelőink nem tom mi a fasznak vannak.
Lehet nem pörgeti a f...án a labdát, de oda tudja rúgni ahova kell és nagyon jó mezőnymunkája van. Egy ilyen emberre igényt tartanék Casemirok, Lucas Silvák, meg Illarrák helyett, akik papíron ügyesebbek, a pályán meg haszontalanok.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem egyszer volt olyan eset, hogy nem kreatív ember kellett volna, hanem olyan, aki felveszi a harcot az ellenféllel. Pörgetheti James meg Isco is a ***** a labdát, nyilván jó dolog, de például egy Atletico vagy Sevilla ellen nem rossz, ha van egy beton kemény ember a pályán, aki küzd és hajt. Nem feltétlenül kell elit szinten skillesnek lennie, csak tudja megtartani a labdát és továbbadni. És persze ne féljen az ellenféltől. Perez idehozott egy Lucast meg egy Illarrat. Az ilyen (nem tudom, hogy írják a nevét) lengyel féle játékosok megeszik vacsorára őket. Kicsit lehetne agresszívabb a csapatunk. Kell néhány ilyen ember, és nem csak a védelembe.
A lengyel meg ért a munkájához, még ha nem is Yaya szinten.
A lengyel meg ért a munkájához, még ha nem is Yaya szinten.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ebből látszik, hogy a fórumozók sem tanulnak. Majd előjön a szokásos, alibi passzok, egy cselt nem tud megcsinálni, látni nem lát a pályán.. aztán nézegethetünk.. Essünk bele ugyanabba a hibába, hozzunk tucatembert ismét, igaza van Pereznek. Persze tudom, hogy nem biztos ez, de az elmúlt évekből kiindulva majd úgyis jön valami szokásos vészmegoldás. Egy Real Madridban azért elvárná az ember, hogy középpályán - akár rombolás, akár támadásépítés a feladata a játékosnak - kreatív játékosok játszanak, akiknek nem okoz gondot az 1v1, vagy két ember között elpasszolni egy labdát... Illarra is amit itt eddig mutatott, azt fél év edzéssel (kondihiány miatt) én is lehozom... Az, hogy odaadjak egy labdát a két méterre tőlem álló társnak, még talán nem okoz problémát.R.M.C.F írta:Ha a gyerek csak rombolni tud,építeni nem,akkor köszi de felesleges....azt a 3 éves fiam is megtudja csinálni a homokozóban.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Krychowiak-Illarra cserét adnám, persze csak pletykaszinten nyomják egyelőre.
Nem egy Redondo a lengyel, de tetszett a munkabírása amikor láttam. Biztos jómunkásember. Valamire jó legalább.
Nem egy Redondo a lengyel, de tetszett a munkabírása amikor láttam. Biztos jómunkásember. Valamire jó legalább.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha oda tudja adni a labdát Modricnak vagy Kroosnak, és ők közben fele annyit kell melózzanak védekezésben az már szerintem bőven nyereség, de mit is szólok én bele a nagyok dolgábaR.M.C.F írta:dannen írta:tipikus romboló kp a védelem előtt, jól szerez labdát, nem nagyon jár fel a támadásokkal eszetlenül khedira módra. nem fogok halál pontosan idézni de talán 1 hete láttam egy statot, ő szerezte tavaly a ligában a 3. legtöbb labdát, valami 75%os szerelési rátával. volt valami nagy szám arról is, hogy mennyi párbajt nyer levegőben.
amúgy én eddig úgy tudtam, hogy az arsenal érdeklődik iránta erősen
Illaráról is remek statok voltak.....aztán
Ha a gyerek csak rombolni tud,építeni nem,akkor köszi de felesleges....azt a 3 éves fiam is megtudja csinálni a homokozóban.
Vazquez mondjuk nem tudom, hogy mennyire akarna visszalépni, mert neki az Espanyol után a Betis szerintem mindenképpen az lenne, hiába erősítenek egész jól az andalúzok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cadena Ser | Real Betis have asked about Lucas Silva, and also intend to loan Lucas Vásquez.
Támogatom mind a kettő távozását.
Támogatom mind a kettő távozását.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dannen írta:tipikus romboló kp a védelem előtt, jól szerez labdát, nem nagyon jár fel a támadásokkal eszetlenül khedira módra. nem fogok halál pontosan idézni de talán 1 hete láttam egy statot, ő szerezte tavaly a ligában a 3. legtöbb labdát, valami 75%os szerelési rátával. volt valami nagy szám arról is, hogy mennyi párbajt nyer levegőben.
amúgy én eddig úgy tudtam, hogy az arsenal érdeklődik iránta erősen
Illaráról is remek statok voltak.....aztán
Ha a gyerek csak rombolni tud,építeni nem,akkor köszi de felesleges....azt a 3 éves fiam is megtudja csinálni a homokozóban.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Emellett megállja a helyét középhátvédként is, ha véletlenül szükség lenne rá.sebydani írta:Nem láttam annyira sok Sevilla meccset tavalyról, de amikor láttam nagyon megbízható, hajtós játékosnak tűnt, sok labdát szerez szerelések után, illetve lefülelt átadások után is, többször mozgatta a csapatot hosszabb keresztlabdákkal, tipikusan védekező szerepkörben játszik, kicsit rombolóbb, oda-oda pakolgat az ellenfélnek is, nem rohan fel a labdával Khedira módra és hagyja el közben és posztján az egyik legjobb volt tavaly a La Ligában, több helyen az év álomcsapatában is helyet kapott. Jó játékos, mint mondtam Illarrat és Lucast is bőven cserélném rá. Kíváncsi vagyok a Sevilla milyen áron válna meg tőle, de van egy sejtésem, hogy nem ők adnák Illarraért plusz egy kis pénzt is mellé, hanem mi fordítva..
Mekkora darab állat és milyen gyors ahhoz képest.tucsoki írta:Tiszta Khedira, vagy nem...
Nem finomkodott Isten kisebbik fiával, vitte a labdával együtt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Tiszta Khedira, vagy nem...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Neeee....cart írta:Inkább Khedira++Realista24 írta:Dánke-dánke, tehát az új Lass
Inkább Khedira++Realista24 írta:Dánke-dánke, tehát az új Lass
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dánke-dánke, tehát az új Lass
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
És mennyire igaz... pedig pont egy ilyen játékos kéne nekünk.tucsoki írta:nem illik ide Perezi-szempontokból.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Brutális védekező munka a középpályán, jó testfelépítés, támadásban nem lenne túl erős, de az egyszerűt megoldja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem láttam annyira sok Sevilla meccset tavalyról, de amikor láttam nagyon megbízható, hajtós játékosnak tűnt, sok labdát szerez szerelések után, illetve lefülelt átadások után is, többször mozgatta a csapatot hosszabb keresztlabdákkal, tipikusan védekező szerepkörben játszik, kicsit rombolóbb, oda-oda pakolgat az ellenfélnek is, nem rohan fel a labdával Khedira módra és hagyja el közben és posztján az egyik legjobb volt tavaly a La Ligában, több helyen az év álomcsapatában is helyet kapott. Jó játékos, mint mondtam Illarrat és Lucast is bőven cserélném rá. Kíváncsi vagyok a Sevilla milyen áron válna meg tőle, de van egy sejtésem, hogy nem ők adnák Illarraért plusz egy kis pénzt is mellé, hanem mi fordítva..
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa