OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

Re: OFF

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. augusztus 14., péntek 15:57

A sörökkel egyre inkább úgy vagyok, hogy inkább szánok rájuk többet, de legyen finom. Mivel most kocsmában dolgozom, ezért van lehetőségem kóstolgatni :D Csapoljuk a Staropramennek a félbarna sörét, a Granátot, az valami iszonyatosan finom, de mondhatnám ugyanakkor a szűretlen félbúza sörüket is. A Kronenbourg búzáját imádom a fűszeres íze miatt, de egyszer-kétszer, ha kényeztetem magam, akkor rámegyek egy Hoegaardenre, szigorúan naranccsal. Egyébként egyre inkább búzás vagyok, Edelweiss, Erdinger, stb.

Ha meg leszarom a dolgot, akkor jöhetnek a lagerek, élen a Kőbányaival. Mondjuk újabban ez a legritkább :D

Nyílt most itt Szegeden egy kézműves sörkert, a Maláta, na oda érdemes betérni 1-2 pohár/korsó sörre, iszonyat finom cuccokat árulnak.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 11:52

Realista24 írta:Krakkóban minden jó, ami kajával és piával kapcsolatos, na meg a punc....akarom mondani hölgyek is eléggé rendben vannak.
Ezt örömmel hallom :D
Bár elég erőltetett menet lesz, sok buli nem fér bele.
Neten keresgéltem ilyen kocsmákról, de hát nincs olyan amikor 2 vélemény ugyanazt a helyet dicséri. Szóval sokat meg kell nézni.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 11:45

Na, most miért nem írtad ki, hogy puncs..nem szégyen az, én is fogyasztok olykor-olykor.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 11:44

nmate írta:De ha már a témánál vagyunk, aki esetleg járt már Krakkóban, Varsóban igazán megoszthatná ha van valami konkrét jó tapasztalata étterem/kocsma/egyéb vendéglátóipari egység terén.
Krakkóban minden jó, ami kajával és piával kapcsolatos, na meg a punc....akarom mondani hölgyek is eléggé rendben vannak.
Persze csak úgy hallottam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 14., péntek 11:42

Juhász rozét csekkoljátok, néha csak 7-8száz, de általában 1200 körül szokott lenni. De annyit is simán megér.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 11:41

De ha már a témánál vagyunk, aki esetleg járt már Krakkóban, Varsóban igazán megoszthatná ha van valami konkrét jó tapasztalata étterem/kocsma/egyéb vendéglátóipari egység terén.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 11:38

Ihatsz nyugodtan glédát is, ha gyorsabb halált és több vizet akarsz "bor" által. Mellé minőségi trombi-dumbi kóla, és a szervezeted hálás lesz. :lol:

na de hagyjuk ezt, már kultúremberek vagyunk.
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. augusztus 14., péntek 11:30

Ziro, minőségi sörökre gondoltam. :D
Borban meg Rúzsa alá még nem mertem menni. :lol:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 14., péntek 11:13

ziro4vr írta:Lugast vágom, stabilan 300 ft körül mozog mellettünk a tetyóban. :lol: Gléda meg most 240+üveg akciósan, de már kinőttem ezekből szerencsére.
Amikor egyetemre kerültem, beszéltük, hogy milyen szar a varga, és hogy ennél rosszabb nem lehet... jött a lugas. :mrgreen: Aztán gondoltak egyet és már a dupla nevezetű "csoda" van. " liter és 400 Ft beszeráron... :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 11:10

Lugast vágom, stabilan 300 ft körül mozog mellettünk a tetyóban. :lol: Gléda meg most 240+üveg akciósan, de már kinőttem ezekből szerencsére.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 11:09

Jó lesz a sör a víz helyett is akkor :lol:

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 14., péntek 11:08

ziro4vr írta:Inkább bubis párti vagyok, na meg a csapvízzel kapcsolatban is vannak aggályaim, de jó tudni ezeket, köszi. Amúgy főleg szentkirályis vagyok, mégiscsak helyi cucc, na meg Figo. :mrgreen:
rashidm írta: Nah igen, egyetemi éveim elején nálam is csak az volt a lényeg, hogy minél olcsóbban rottyra rakjuk magunkat. :mrgreen: Jó kis kevert, meg a vargaborból fröccs... másnaposságra tökéletes párosítás. :mrgreen:
Csak a gléda, 365, lafiesta meg rúzsa sándor. :lol:
Ezekről nem hallottam, én a varga-lugas-dupla szentháromságon nőttem fel. :lol: Egyik rosszabb, mint a másik. :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 11:07

Inkább bubis párti vagyok, na meg a csapvízzel kapcsolatban is vannak aggályaim, de jó tudni ezeket, köszi. Amúgy főleg szentkirályis vagyok, mégiscsak helyi cucc, na meg Figo. :mrgreen:
rashidm írta: Nah igen, egyetemi éveim elején nálam is csak az volt a lényeg, hogy minél olcsóbban rottyra rakjuk magunkat. :mrgreen: Jó kis kevert, meg a vargaborból fröccs... másnaposságra tökéletes párosítás. :mrgreen:
Csak a gléda, 365, lafiesta meg rúzsa sándor. :lol:
Nem illik.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 14., péntek 11:04

Realista24 írta:
ziro4vr írta:Mesélj, engem érdekelnek ezek. Illúzióim meg nagyon nincsenek.
Nagyjából kerülni kell mindent ami műanyag palackban van. Van egy vízügyes ismerős, aki az ásványvizek bevizsgálásával foglalkozik, és hogy milyen folyamatok játszódnak le egy-egy műanyag palackos vízben, normál hőmérsékleten, hidegben és meleg hatására....brutális :ozil:

Ha veszel egy ásványvizet és a kocsiban hagyod (még ha csomagtartóban is), a kocsit a napon, és ott van egy közepes időt, jobb, ha ki is dobod utána...

Ez a bubimentesre vonatkozik, a bubis néhány fokkal ellenállóbb.
PÜ-ben írhatsz erről nyugodtan, engem érdekelne. Vagy akár a fórumra is mehet. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 11:02

ziro4vr írta:Mesélj, engem érdekelnek ezek. Illúzióim meg nagyon nincsenek.
Nagyjából kerülni kell mindent ami műanyag palackban van. Van egy vízügyes ismerős, aki az ásványvizek bevizsgálásával foglalkozik, és hogy milyen folyamatok játszódnak le egy-egy műanyag palackos vízben, normál hőmérsékleten, hidegben és meleg hatására....brutális :ozil:

Ha veszel egy ásványvizet és a kocsiban hagyod (még ha csomagtartóban is), a kocsit a napon, és ott van egy közepes időt, jobb, ha ki is dobod utána...

Ez a bubimentesre vonatkozik, a bubis néhány fokkal ellenállóbb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 14., péntek 11:01

nmate írta:Amúgy ott a 4-1-es VBK a best, utánozhatatlan. Iszod mint a vizet, egyszer csak beüt és jöhet a teleport.

Megjegyzésként idebiggyeszteném, már elhagytuk a kulturált ivászat mezejét :mrgreen:
Nah igen, egyetemi éveim elején nálam is csak az volt a lényeg, hogy minél olcsóbban rottyra rakjuk magunkat. :mrgreen: Jó kis kevert, meg a vargaborból fröccs... másnaposságra tökéletes párosítás. :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 11:00

Zsombor írta:Söröknél mióta elkezdtem
Előtte mit ittál, szódát citromkarikával? :mrgreen:

Amúgy ha már Veszprém, ajánlom a Sörkertet, Sörpincét, Gössert vagy a Bárkát, utóbbiban egyszer úgy lefejeltem a gerendát a lejáratnál, hogy szétnyílt a fejem. Mikor csupa részeg akar ellátni..epic.

Illetve régen volt a legendás hely, az Italtőzsde, na az volt a top.
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 10:59

Amúgy ott a 4-1-es VBK a best, utánozhatatlan. Iszod mint a vizet, egyszer csak beüt és jöhet a teleport.

Megjegyzésként idebiggyeszteném, már elhagytuk a kulturált ivászat mezejét :mrgreen:

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 14., péntek 10:56

nmate írta:
Kerlon írta:Nem tudtok valami olcsó külföldi oldalt, ahonnét csukát lehetne rendelni?
Sportsdirect tele van most akcióval.

Drönk, legjobb hely :lol: :lol: Gólya évemben szerda csütörtök csak akkor nem voltam ott ha beteg voltam.
Akkor még lehetett cigizni lent, hát oda józan ember nem ment le.
Jah, meg már van létszámstop, meg már cigizni sem lehet a koliban. Régen faja hely volt, azok a heringparty-k, meg a bebaszások. :D Bár jobban szerettem a Vásárhelyi klub/Palibácsi kombót. :D

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. augusztus 14., péntek 10:54

Söröknél mióta elkezdtem időnként iszogatok minőségieket is(2-3 éve), azóta nekem kb mindegy, hogy Dreher, Soproni, Ászok, szinte egy kaptafa. Mondjuk az idei nyári Dreher nekem eléggé bejön, meg ár-érték arányban az Argus is baromi jó, nyaraláson ipari mennyiségben fogyott. :lol:

A rövidek az kényes téma, mert nekem általában nem az a célom, hogy gyorsan beüssön, inkább olyan vagyok, mint Máté, elücsörgök a pia felett. Mondjuk whiskeyt kb 2 éve képtelen vagyok inni, akkor picit túltoltam a témát. :lol:
Viszont pár hónapja rájöttem, hogy a vodka-erdeigyümöcsös cappy az parádés. :mrgreen:

Náálunk a koliban (Vásárhelyi Pál) van a Drönk nevezetű kocsma. Ott ha a pultos elbasz valamit, akkor kap 2 dl unicumot... Elég sok fogy az unicumból. :mrgreen: :mrgreen:
Drönk jó hely. Ott a csapos kb halálig akart itatni. :lol:

Vissza: