HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. augusztus 15., szombat 16:51
Kerlon írta:alexoxladjackoxi írta:
Talán a 2009-10-es szezon volt számára az egyik, ha nem a legjobb, ha az egyéni teljesítményt nézzük. Akkor meg ha jól emlékszem ő volt előre tolva. De ebben nem vagyok 100%-ban biztos, cáfolj meg, ha rosszul tudom.
Szerintem minden évben két csatárral játszottak és rendre ő volt az, aki kicsit visszavontabban, szabadabban játszott a másik csatár mögött.
Nem, 2009/2010-ben Rooney volt a feltolt csatár, és többnyire egycsatáros játék volt, vagy Berbatov volt Rooney mögött. Egész jó számokat produkált akkor, BL-ben is kettesével rúgta a gólokat, rengeteg fejes gólja volt abban az évben, többnyire Valencia beadásaiból (abból is mi lett....). Az volt az utolsó értelmes szezonja, azóta évről évre rosszabb, 2 éve már egy bólya többet érne nála. Tegnap is miket művelt.... És nem lehet kitenni a csapatból, pedig hatalmas fék. Na nem mintha lenne kit betenni a helyére, bár Chicha jobb lenne, de venni kéne inkább valakit, Rooney-t meg felültetni egy párizsi gépre a 300k-s fizetésével együtt.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano