Ez a gaboni nalunk csak szenvedne, nem lenne ekkora terulete.
Csak az arakban van nemi diffit. Tobb maradhatott volna masra.mert costa vagy lucas aztán mutatott eddig bármit is a BLben
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 15., szombat 19:11
Csak az arakban van nemi diffit. Tobb maradhatott volna masra.mert costa vagy lucas aztán mutatott eddig bármit is a BLben
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. augusztus 15., szombat 19:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 15., szombat 19:08
Azt hittem ezt a hozzászólást én írtam, de nem. +19wxyz írta:mert costa vagy lucas aztán mutatott eddig bármit is a BLben
miro
ez a bale-ezés pedig elég vicces azok után, hogy mennyire védted még néhány hónapja
a meccshez
jó lesz a dortmund. tuchelt az egyik legjobb fiatal edzőnek tartom. gündogan meg végre 100%os állapotban van. remélem elkerülik a sérülések őt és reusot
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. augusztus 15., szombat 19:04
Ő ezt önzően berúgta volnaziro4vr írta:
Ferencváros, mesélj még ramosrol.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 15., szombat 19:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 15., szombat 19:00
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 15., szombat 18:54
Nem sok mindenben ertek egyet Miroval, de ebben nagyon is.miro írta:
Az a szép hogy Ők igazoltak 30ért egy olyan játékost,aki nagy valószínűséggel be fog nekik jönni,illetve egy konkrét tervük van vele a csapatban.
Mi meg Hámeszekért,meg Balekért kiadunk rengeteg pénzt,aztán utána gondolkozunk hogy na hogy is kéne most őket játszatni.
Daniloról meg nem is beszélve..
Lathatjuk, h a mi csucsigazolasaink mennyit ernek a BL-ben.Azért Costához még annyit, hogy a bundásban nem olyan nehéz villogni, majd a BL-ben
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 15., szombat 18:53
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. augusztus 15., szombat 18:51
Jólvanna, ez szép voltziro4vr írta:Te most viccelsz? Auba a legjobbjuk volt egész tavasszal. Az a Ramos meg egy full közepes játékos.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. augusztus 15., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 15., szombat 18:25
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 15., szombat 18:15
És akkor nem igaz amit dannen írt?cart írta:Hány meccsen is játszott eddig? Kettőn?dannen írta: ahhoz képest eddig nagyon jól játszik.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 15., szombat 18:05
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. augusztus 15., szombat 18:02
Én Ramost kezdetném Aubameyang helyett. Tavaly is alig kapott lehetőséget, Aubameyangnak meg a gyorsaságán kívül nem sok erénye van.ziro4vr írta:Végre nem Weidenfeller a kapus, nagy előrelépés. Egész fasza a kezdő, nyerniük kell egyértelmű. Schalke is ha nem lesznek sérülések jó lehet, tele vannak tehetségekkel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 15., szombat 18:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 15., szombat 17:44
Nekem is oket kellett volna nem a mainzot...húztam is őket mixen.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. augusztus 15., szombat 17:39
Én húztam is őket mixen.sebydani írta:Dárdai Nem gondoltam volna idegenben verik az Augsburgot.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. augusztus 15., szombat 17:34
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 15., szombat 15:16
Mondjuk vannak erre emberek a kluboknál, akik nem kevés pénzt vesznek ezért fel.ziro4vr írta:Mivel a copán gyenge volt, és előtte sem emelkedett ki az ukrán ligából. De gondolom te végig tudtad hogy beválhat.
És azért az sem mindegy, hogy kik a csapattársai.numberone1 írta:Egyebkent a Bayernben oriasit fejlodhet Costa, az ellenfelek adottak ahhoz, h jo szezont fusson.
Szerintem Williannel jobb.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 15., szombat 15:09
Kb akkor tudni lehetett mikor hozták.Ha valaki látta játszani.15-ot láttatlanaban.De most már annyit sem.Cáfoljon rám de Carvajal mellett nem igen fog.nálunk danilo hány éles meccsen is játszott? mégis mindenki nyomja, hogy nem ért 30 millát.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem