Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Az, hogy valaki erőnlétileg, alkatilag, játékfelfogásilag egy hosszú kihagyás után visszatért arra a szintre, ahol a csúcson volt, megítélhető egy meccs alatt is, mivel végigkísértem a görbéjét a sérülése óta, de csak mondom néztem az el meccseiket illetve a felkészülési meccseiket is amikor tudtam.
Ellenben amit te lerendeztél DC körül úgy Bale kárára, hogy anno mikor már süllyedt a hajó akkor is elvakultan védted, az már komolyabb. De mindig az a jó, aki nem a Madridban játszik, nem baj ha a csapat nem játszott még tétmeccset.
De azért lehet flegmázni.
Ellenben amit te lerendeztél DC körül úgy Bale kárára, hogy anno mikor már süllyedt a hajó akkor is elvakultan védted, az már komolyabb. De mindig az a jó, aki nem a Madridban játszik, nem baj ha a csapat nem játszott még tétmeccset.
De azért lehet flegmázni.
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
A néhány hónap nálad mennyit jelent? Gondolom 3-at..wxyz írta:mert costa vagy lucas aztán mutatott eddig bármit is a BLben
miro
ez a bale-ezés pedig elég vicces azok után, hogy mennyire védted még néhány hónapja
Maradjunk annyiban hogy több mint fél éve. De bocs,akkor én nem írok rá ilyet mert védtem.
Természetesen két meccse volt eddig,de azokon jó volt,senki nem írta hogy a világ legjobbja.
Illetve dicsértem a Bayernt,hogy úgy néz ki olyan stílusú játékost igazoltak,aki kellett nekik.
De ha pro,akkor kontra is:
Tessék,elmondható,első meccs után.ziro4vr írta:A király végérvényesen visszatért, ez a meccs után elmondható. Végülis jó hogy maradt, majd jövőre érkezik.
A mütyhengladbachkjknjk ellen..Nagy király.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
A király végérvényesen visszatért, ez a meccs után elmondható. Végülis jó hogy maradt, majd jövőre érkezik.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ugyanazok bundas csapatok lesznek ellenfelek Costanak is, mint Aubamicsodanak vannak(voltak).
Ez a gaboni nalunk csak szenvedne, nem lenne ekkora terulete.
Ez a gaboni nalunk csak szenvedne, nem lenne ekkora terulete.
Csak az arakban van nemi diffit. Tobb maradhatott volna masra.mert costa vagy lucas aztán mutatott eddig bármit is a BLben
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Óriásit játszanak eddig, ha elkerüli idén őket a sérülések (Gündogant, Reust), akkor bármi lehet.
Aubameyang meg amellett, hogy gyors, technikás és a levegőben az egyik legjobb..
Aubameyang meg amellett, hogy gyors, technikás és a levegőben az egyik legjobb..
- ziro4vr
Azt hittem ezt a hozzászólást én írtam, de nem. +19wxyz írta:mert costa vagy lucas aztán mutatott eddig bármit is a BLben
miro
ez a bale-ezés pedig elég vicces azok után, hogy mennyire védted még néhány hónapja
a meccshez
jó lesz a dortmund. tuchelt az egyik legjobb fiatal edzőnek tartom. gündogan meg végre 100%os állapotban van. remélem elkerülik a sérülések őt és reusot
Miki Tarján is elkezdett idén focizni.
Nem illik.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ő ezt önzően berúgta volnaziro4vr írta:
Ferencváros, mesélj még ramosrol.
De amúgy tényleg piszok gyors ez a gaboni gyerek
mert costa vagy lucas aztán mutatott eddig bármit is a BLben
miro
a meccshez
jó lesz a dortmund. tuchelt az egyik legjobb fiatal edzőnek tartom. gündogan meg végre 100%os állapotban van. remélem elkerülik a sérülések őt és reusot
miro
a meccshez
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2015. augusztus 15., szombat 19:06-kor.
- ziro4vr
Tetszik a hozzáállásotok 0 tétmeccs után, és miután ezt a costát kétszer láttátok jól játszani.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem sok mindenben ertek egyet Miroval, de ebben nagyon is.miro írta:
Az a szép hogy Ők igazoltak 30ért egy olyan játékost,aki nagy valószínűséggel be fog nekik jönni,illetve egy konkrét tervük van vele a csapatban.
Mi meg Hámeszekért,meg Balekért kiadunk rengeteg pénzt,aztán utána gondolkozunk hogy na hogy is kéne most őket játszatni.
Daniloról meg nem is beszélve..
A 2 transzferbol, vehettunk volna ezt a Costat(30m), aztan ezelott hozhattuk volna Lucast(40m) is,a maradekbol egy Veratti(nem az idei evrol beszelek)...Danilo 30 millas lehuzasa heleyett pedig tartjuk potom penzert Fabinhot. Csak tudatos epitkezes az egesz.
szerk:
Lathatjuk, h a mi csucsigazolasaink mennyit ernek a BL-ben.Azért Costához még annyit, hogy a bundásban nem olyan nehéz villogni, majd a BL-ben
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Azért Costához még annyit, hogy a bundásban nem olyan nehéz villogni, majd a BL-ben meglátjuk mit ér. Igazoláspolitikájába meg a Bayernébe is bele lehet kötni, voltak ott is komoly mellényúlások, viszont mióta Sammer ott van, való igaz, elég tudatosak. Bár hozzá kell tenni, ebben az is szerepet játszik, hogy korábban azért a legnagyobbak nem mentek oda, most már ez nem igaz.
kezdjen ramos, mi
kezdjen ramos, mi
Nem illik.
- Ferencváros
Jólvanna, ez szép voltziro4vr írta:Te most viccelsz? Auba a legjobbjuk volt egész tavasszal. Az a Ramos meg egy full közepes játékos.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Reus meg is szerezte a vezetést, már érezni lehetett mikor megkapta a labdát, hogy bevágja. Imádom a játékát, van lendület a gyerekben, de sajnos azt érzem még csak meg se próbáljuk leigazolni...
Egy Douglas Costa után szerencsére még nem kell sírni. Év végén majd visszatérünk rá hogy mennyire vált be náluk.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
És akkor nem igaz amit dannen írt?cart írta:Hány meccsen is játszott eddig? Kettőn?dannen írta: ahhoz képest eddig nagyon jól játszik.
Nagyon is hasznos játékosuk lesz.
Az a szép hogy Ők igazoltak 30ért egy olyan játékost,aki nagy valószínűséggel be fog nekik jönni,illetve egy konkrét tervük van vele a csapatban.
Mi meg Hámeszekért,meg Balekért kiadunk rengeteg pénzt,aztán utána gondolkozunk hogy na hogy is kéne most őket játszatni.
Daniloról meg nem is beszélve..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
Te most viccelsz? Auba a legjobbjuk volt egész tavasszal. Az a Ramos meg egy full közepes játékos.
Nem illik.
- Ferencváros
Én Ramost kezdetném Aubameyang helyett. Tavaly is alig kapott lehetőséget, Aubameyangnak meg a gyorsaságán kívül nem sok erénye van.ziro4vr írta:Végre nem Weidenfeller a kapus, nagy előrelépés. Egész fasza a kezdő, nyerniük kell egyértelmű. Schalke is ha nem lesznek sérülések jó lehet, tele vannak tehetségekkel.
Viszont felkészülés alapján Mikhtaryantól sokat várok.
- ziro4vr
Végre nem Weidenfeller a kapus, nagy előrelépés. Egész fasza a kezdő, nyerniük kell egyértelmű. Schalke is ha nem lesznek sérülések jó lehet, tele vannak tehetségekkel.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem is oket kellett volna nem a mainzot...húztam is őket mixen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Ferencváros
Én húztam is őket mixen.sebydani írta:Dárdai Nem gondoltam volna idegenben verik az Augsburgot.
Jövőhéten a Werder is simán verhető, nagyon pocsékul játszottak ma, a 90 perc alatt jó, ha volt két helyzetük, védelmük teljesen nulla.
A Herthánál ami meglep, az az 52%-os labdabirtoklás. Nem ez jellemző rájuk, bár most már Pali a saját íze szerint igazolhatott.
A két feljutóból a Darmstadt leikszelt, pedig kétszer is vezettek, az Ingolstadt pedig idegenben verte a Mainzot.
Mindjárt jön a Dortmund, remélem Tuchellel kapnak egy löketet, és idén is beleszólhatnak az első helybe való harcért. Bár ahhoz nem ártott volna igazolni egy normális csatárt.