Bundesliga
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Bundesliga
Simán,jo játèkkal nyert a borussia,de mondjuk a gladbach belsovèdopárja ketten annyi idosek mint èn
Lehet hogy ha èp a kèt alap khv akkor nem ennyire sima,habár nyernek akkor is.
Gundogan meg az ormè y jol játszott ahogy obaizè is
Hummels kezdi megtalálni magát,szal bízhatnak.
Igy a bayern nem 10 pontal nyer idèn csak hèttel
Lehet hogy ha èp a kèt alap khv akkor nem ennyire sima,habár nyernek akkor is.
Gundogan meg az ormè y jol játszott ahogy obaizè is
Hummels kezdi megtalálni magát,szal bízhatnak.
Igy a bayern nem 10 pontal nyer idèn csak hèttel
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Gündogan és Benderen kívül a többinél klasszisokkal jobb, úgyhogy azt nem mondanám, hogy nem volt erősítés.ziro4vr írta: Gündogan, Sahin, Ginter, Bender, Weigl azért így is megvannak, szerintem ő nem erősítés. Ellenben ha kiesik Reus vagy Auba, akkor nagyobb a baj, őket nem tudják pótolni.
Castro univerzális játékos, a BVB "statikus" keretét figyelembe véve jó vétel szvsz
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gündogan, Sahin, Ginter, Bender, Weigl azért így is megvannak, szerintem ő nem erősítés. Ellenben ha kiesik Reus vagy Auba, akkor nagyobb a baj, őket nem tudják pótolni.cart írta: Kehl és Jojic elmentek a középpályáról, úgyhogy mindenképpen kellett oda még ember. Amúgy nem rossz játékos szerintem, az előző szezon csapatában is benne volt ha jól emlékszem. 10 millióért elég jó vétel volt.
Nem illik.
Talán ezt én is írtam már mikor leigazolták Castrot
Bürki engem is meglepett. Igaz nem csak azért, mert német érkezőre számítottam, hanem azért is, mert nem tudtam, hogy igazoltak kapust. Egy felkészülési meccsen tűnt fel, hogy ki ez
Bürki engem is meglepett. Igaz nem csak azért, mert német érkezőre számítottam, hanem azért is, mert nem tudtam, hogy igazoltak kapust. Egy felkészülési meccsen tűnt fel, hogy ki ez
Kehl és Jojic elmentek a középpályáról, úgyhogy mindenképpen kellett oda még ember. Amúgy nem rossz játékos szerintem, az előző szezon csapatában is benne volt ha jól emlékszem. 10 millióért elég jó vétel volt.ziro4vr írta: Amit még nem értek, hogy Castrot miért vették meg több mint 10 misiért, inkább egy csatár kellett volna még.
- ziro4vr
Ideje volt már meglépni a kapuscserét, mondjuk meglepett hogy nem egy fiatal németet hoztak, tele van a liga jó kapusokkal, akik lábbal is nagyon képzettek. Bürkit tavaly nem figyeltem mondjuk, de már tavasszal megállapodtak vele ha jól emlékszem.
Amit még nem értek, hogy Castrot miért vették meg több mint 10 misiért, inkább egy csatár kellett volna még.
Amit még nem értek, hogy Castrot miért vették meg több mint 10 misiért, inkább egy csatár kellett volna még.
Nem illik.
Kösz
Pont az érdekelt, hogy milyen stílusú. Nem gondoltam, hogy kapok rá választ
Pont az érdekelt, hogy milyen stílusú. Nem gondoltam, hogy kapok rá választ
- ziro4vr
Jobb, mint Weidenfeller, az pont elég. Jó, megbízható kapus, de semmi extra, meg inkább a régi vonalat képviseli, nem az a Neuer, DDG stb vonulat.wxyz írta:Más téma. Erről a Bürkiről nem tud valaki valami infót? Jó kapus?
Nem illik.
Más téma. Erről a Bürkiről nem tud valaki valami infót? Jó kapus?
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nem tudom mire keménykedik, meg teszi a röhögös smiley-kat.... Tuti nem is látta, hogy játszott....
- ziro4vr
Visszatértem, mint Gündogan. Szóval te személyeskedhetsz, én meg húzzam meg magam és próbáljak tárgyilagos lenni? Korrekt vitakultúra.miro írta:Máskor ha erre a 10%-ra válaszolsz,és nem másról kezdesz nekem írni,akkor beljebb leszünk. Sziaaaaaziro4vr írta:Hozzászólásod: 90% személyeskedés, 10% tartalom. Nincs értelme reagálnom, viszlát.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Megbeszéltük Uram.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ok, tedd el majd vissza terunk ra....de ez csak rad vonatkozik.sebydani írta:Akkor én nem látom. Ha neked lesz igazad egy sörre/italra/kólára szívesen megvendégellek. De csak ha kibírod, hogy szóba hozom Jamestnumberone1 írta:
Ezt allom. Lehet latni a kulombseget a ketto kozott. Mond meg te mi legyen a targy.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- sebydani
Akkor én nem látom. Ha neked lesz igazad egy sörre/italra/kólára szívesen megvendégellek. De csak ha kibírod, hogy szóba hozom Jamestnumberone1 írta:
Ezt allom. Lehet latni a kulombseget a ketto kozott. Mond meg te mi legyen a targy.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezt allom. Lehet latni a kulombseget a ketto kozott. Mond meg te mi legyen a targy.sebydani írta:Kivel lehet fogadni, hogy semmivel se növi túl a mai átlag brazil szintet, és kb. Willian szint lesz,semmi több? Mindenféle okoskodás nélkül, csak így gondolom személy szerint ennyit látok bele.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Máskor ha erre a 10%-ra válaszolsz,és nem másról kezdesz nekem írni,akkor beljebb leszünk. Sziaaaaaziro4vr írta:Hozzászólásod: 90% személyeskedés, 10% tartalom. Nincs értelme reagálnom, viszlát.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
Hozzászólásod: 90% személyeskedés, 10% tartalom. Nincs értelme reagálnom, viszlát.
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Na szóval.ziro4vr írta:
Na jó, gondold át.
Melyik az egyszerűbb, egy embernek, aki végig kíséri egy játékos pályafutását megítélni, hogy erőnlétileg, dinamikában, felfogásban visszatért e a csúcsra, vagy számodra egy random brazilról eldönteni, hogy a képességei mire predesztinálják a bajnokok ligájában, amikor igazi tét lesz. Na szóval?
DC-nél leírtam hogy EDDIG jó.
EDDIG,tudod mit jelent ez a szó?
Nincs semmi féle BL meccs,az majd eldől,én nem ítélkezek ennyire előre,mint te,illetve nem tudom eldönteni ezeket a dolgokat,mivel egy fórumra irkálok,és nem Münchenbe nézem az edzéseit.
Ezt a végigkíséred a pályafutását,erőnlétét,dinamikáját stb, hát ne haragudj,azt hittem elsőnek poénból írod.
Vagy esetleg te a BVB-nél melózol? Mert ha igen,akkor viszont maximálisan igazat adok mindenben,de szerintem te is csak ütöd a klaviatúrát,és 1000 kmről nézed.
Viszont,elismerem a képességeidet,ítélőképességedet ha a király visszatér.
Ja igen? Akkor visszatért.Röhöghetsz, de meglehet nézni pl. mikor az első félidőben hátrafelé kellett mennie a labdáért, megfordult, majd otthagyott 4 gladbach-it úgy, hogy volt aki szemből érkezett, míg neki álló helyzetből kellett felvennie a tempót labdával. Ahhoz képest, hogy féltek h lassú lesz a sok sérülés után elég robbanékonynak tűnt.
Kerlon linkelt egyet a videó topickba, dobott 3 bőrt 15 mp alatt. Ő az új király?
Januárba ítélkezzünk fölötte ennyire mélyen,hogy visszatért-e vagy sem.
"A király."
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- sebydani
Kivel lehet fogadni, hogy semmivel se növi túl a mai átlag brazil szintet, és kb. Willian szint lesz,semmi több? Mindenféle okoskodás nélkül, csak így gondolom személy szerint ennyit látok bele.